Bende Anne Olmak İstiyorum offff

Canım benim ya inan çok sevindim :KK36: Allah ım kucağına alacağın günleri de göstermeyi nasip etsin :KK36: bak inan bana şu yazdıklarından dolayı içime nasıl su serptin biliyor musun Allah senden razı olsun :KK68: soğan kürünü bende deneyeceğim evime gideyim akşam hayırlısı ile detaylı bakacağım belki benim de vesilem olur:KK51: ilk gittiğim doktoru düşünüyorum çocuk istiyoruz olmuyor diye gittim alttan muayene etti pco dedi doğum kontrol hapı verdi insan bi bakar takip e alır test yapar hormonlarla ilgili yok bu gideceğim doktoran çok umutluyum kendi özel muayenesi 3 hafta sonraya randevu alabildim düşün beni takip edeceğini tahmin ediyorum :KK36: bu padişah macunu dedin ya bende öyle bir eş var ki bilmediği hiç bir şeyin kokusuna bile bakmaz o yüzden keçi boynuzu pekmezi bu senin bahsettiğin macun filan hayatta ağzına sürmez biliyorum kocamı lafını bile etmedim ona :KK43: Bakalım Allah büyük inşallah bana da nasip edecek inşallah hayırlı sağlıklı akıllı bir evlat inşallah :KK68::KK46:

canim benim stres yapmamaya calis.
herkesin bunyesi cok farkli.
Biri bi kere yapar olur, bazisi bir sene bekler.
Sen simdi sabret, ve cocuksuz gunlerinin doyasiya tadini cikar :)
Sonra civilti sesinden kendini dinleyemiyeceksin :)

Merhaba ben de senin gibiydim sabah akşam aklımda olmayacakmi düşüncesi vardı ama şimdi hamileyim. Ben yumurtlama testi aldım 6ay denedim gününe denk getirdim olmadı. Burdan araştırdım süt buharina oturdum olmadı artık ne duysam yapıyordum. En son yine burdan yakı yöntemi ni okudum belime yakı yapistrdm ve o ay hamile kaldım. İnşaallah sizde mutlu haberi alırsınız

Yakı nasıl oluyor ki canım ilk defa duydum ben yardımcı olur musunuz ? Bu arada hayırlı olsun bebişiniz :)

canim benim stres yapmamaya calis.
herkesin bunyesi cok farkli.
Biri bi kere yapar olur, bazisi bir sene bekler.
Sen simdi sabret, ve cocuksuz gunlerinin doyasiya tadini cikar :)
Sonra civilti sesinden kendini dinleyemiyeceksin :)

Allah ım inşallah benim gibi isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlat :(

Şuan aynı süreci yaşıyoruz 9 aydır istiyoruz olmadı. Bir kimyasal gebelik geçirdim. Lh hormonum Fshtan yüksek adetlerim düzensiz ama doktor pko teşhisi koymadı daha. Yarin rahim filmi çektireceğim. Bu ay soğan kürü yapıyorum ve faydası olduğunu düşünüyorum.

Bende yapacağım soğan kürü canım Allah hepimizin gönlüne göre versin

Aynı durumu yaşayan ne kadar hemciinsim var ya. Rabbim inşallah bizlere de hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eder. Benim de 14 ay oldu. bütün tetkikler falanlar filanlar yapıldı, hiçbir sorun da çıkmadı çok şükür. Sadece bekliyoruz işte.
Beni en çok yaralayan eltimin sözü olmuştu. Eşim de çok istiyor ama hep destek . Adet olduğumda da nasip değilmiş demekki diyor.
Ama çok istiyor bazen konuşuyoruz bebeğim olsa bütün ilçeye baklava dağıtırım diyor :KK16:
Bunları duyunca hem seviniyorum hem de üzülüyorum. Nasip ama..

Ne güzel hiç sorun yok maşallah diyelim Bilge'ce çok beklemeden güzel haberler alacağın bir yıl olsun canım benim :)

Canım kafana takma demeyeceğim çünkü takılıyor biliyorum. 1 ay bile uğraşsan ve olmasa insan kendi kendine kuruntu yapıyor. Öncelikle rahat olman lazım. Ben şöyle bir yöntem denemiştim hatta o yöntemi de burada okumuştum. Adetinin son üç günü buhar banyosu yapıyorsun. Şöyle açıklayım: Diyelim adetin 5 gün sürüyor bu durumda adetinin 3, 4 ve 5. günleri yapacaksın. Önce büyük bir tencereye su koyuyorsun ve bir demet maydanozu haşlıyorsun yani biraz kaynayacak. Sonra bu suyu normal bir banyo kovasına boşaltıyorsun ve üzerine alt tarafın çıplak olarak oturuyorsun çevrene de bir büyük havlu sarıyorsun. Yarım saat oturman yeterle aman dikkat et bir yerlerini yakma. 3. günün sonunda banyonu yapıyorsun tekrar buharlı suya oturuyorsun ve ilişkiye giriyorsun. Bu arada ben soğan kürünü de uyguladım ve onun da çok faydasını gördüm. Ben bu yöntemi denediğim ay hamile kaldım ama tabi yüzde yüz yöntem sayesinde oldu diyemem. İstersen bir dene belki faydasını görürsün inşallah.

Canım kafana takma demeyeceğim çünkü takılıyor biliyorum. 1 ay bile uğraşsan ve olmasa insan kendi kendine kuruntu yapıyor. Öncelikle rahat olman lazım. Ben şöyle bir yöntem denemiştim hatta o yöntemi de burada okumuştum. Adetinin son üç günü buhar banyosu yapıyorsun. Şöyle açıklayım: Diyelim adetin 5 gün sürüyor bu durumda adetinin 3, 4 ve 5. günleri yapacaksın. Önce büyük bir tencereye su koyuyorsun ve bir demet maydanozu haşlıyorsun yani biraz kaynayacak. Sonra bu suyu normal bir banyo kovasına boşaltıyorsun ve üzerine alt tarafın çıplak olarak oturuyorsun çevrene de bir büyük havlu sarıyorsun. Yarım saat oturman yeterle aman dikkat et bir yerlerini yakma. 3. günün sonunda banyonu yapıyorsun tekrar buharlı suya oturuyorsun ve ilişkiye giriyorsun. Bu arada ben soğan kürünü de uyguladım ve onun da çok faydasını gördüm. Ben bu yöntemi denediğim ay hamile kaldım ama tabi yüzde yüz yöntem sayesinde oldu diyemem. İstersen bir dene belki faydasını görürsün inşallah.

Bugün doktora gideceğim tatlım bi geleyim hayırlısı ile ona da bakarım çok teşekkür ederim ilgin için benim için yazmışsın o kadar inşallah hayırlısıyla benim de evladım olur herkesin inşallah

Siz 6 ayda, ben 3 ayda stres olmuştum,sonra bazı rahatsızlıklarım vardı ciddi demir eksikliği vs,halsiz kalıyordum sürekli,neyse doktora bebek istediğimizden de bahsettik,o da bu değerlerin normal seviyeye gelsin 1-2 ay içinde tekrar bebek düşünün dedi.
Neyse biz de nasıl olsa tutmaz dedik ve korunmadan devam ettik.O ay tuttu :)

Meğerse stres bu kadar etkili bir faktörmüş,nasıl olsa tutmaz amaan diyerek düşündüğüm periyodda yavrum çağrımıza cevap verdi ve adrese geldi :))

Fiziki olarak pconuz varsa soğan ve incir kürünü ayrı ayrı zamanlarda tavsiye ederim,alternatif tıp diye geçmeyin, insanın tabiatına en uygunu doğadaki bitki meyve-sebzelerdir.İlaçlara da saygım var,kesinlikle onlar da lazım oluyor ama hormonlar çok farklı birşey,bir sürü hormonumuz avr ve hepsinin dengede olması gerekiyor,biri bozulup diğeri düzelirse olmuyor ve sağolsun ilaçların bu yönü var.
Siz de kür uygulayın ve bu kürler bitene dek nasıl olsa olmayacak diye rahatlayarak yolunuza devam edin.Yaşınız kaç bilmiyorum ama 35in altındaysa,1 yıl korunmamaya rağmen olmaması normal,1 yılı geçerse eşiniz ve siz muayene olmalısınız.Sorun sizde olmayabilir,eşiniz de baktırmalı kendine.

Siz 6 ayda, ben 3 ayda stres olmuştum,sonra bazı rahatsızlıklarım vardı ciddi demir eksikliği vs,halsiz kalıyordum sürekli,neyse doktora bebek istediğimizden de bahsettik,o da bu değerlerin normal seviyeye gelsin 1-2 ay içinde tekrar bebek düşünün dedi.
Neyse biz de nasıl olsa tutmaz dedik ve korunmadan devam ettik.O ay tuttu :)

Meğerse stres bu kadar etkili bir faktörmüş,nasıl olsa tutmaz amaan diyerek düşündüğüm periyodda yavrum çağrımıza cevap verdi ve adrese geldi :))

Fiziki olarak pconuz varsa soğan ve incir kürünü ayrı ayrı zamanlarda tavsiye ederim,alternatif tıp diye geçmeyin, insanın tabiatına en uygunu doğadaki bitki meyve-sebzelerdir.İlaçlara da saygım var,kesinlikle onlar da lazım oluyor ama hormonlar çok farklı birşey,bir sürü hormonumuz avr ve hepsinin dengede olması gerekiyor,biri bozulup diğeri düzelirse olmuyor ve sağolsun ilaçların bu yönü var.
Siz de kür uygulayın ve bu kürler bitene dek nasıl olsa olmayacak diye rahatlayarak yolunuza devam edin.Yaşınız kaç bilmiyorum ama 35in altındaysa,1 yıl korunmamaya rağmen olmaması normal,1 yılı geçerse eşiniz ve siz muayene olmalısınız.Sorun sizde olmayabilir,eşiniz de baktırmalı kendine.

Haklısınız ben bu soğan kürü olayını çok duydum buralarda ama yapmadım önemsemedim sizin gibi bir kaç arkadaşım daha tavsiye etti dün bana ve deneyeceğim, bugün doktordan randevu almıştım ona gideceğim saat 2 buçukta ondan bir geleyim hayırlısıyla soğan kürüne başlayacağım :) ah bir kafamda desem ki nasıl sa olmuyor diyip devam etsem hayata inanın yapamıyorum demek ki onu söyleyeceğim zaman da gelecek diliyorum ki gerçekten inanarak nasılsa olmuyor diyip boşver diyeceğim günleri de göstermeyi nasip etsin Rabb im :( yaşım 24 dolu dolu 25 e adım attık ilginiz için teşekkür ederim hamile halinizle size baya yük oldum satır satır yazmışsınız hakkınızı helal edin, bu arada hayırlı olsun tebrik ederim :) Kucağına alacağın günleri görmeyi nasip etsin Allah ım Darısı başıma inşallah ve isteyen herkese inşallah :) sevgiler :KK51:

Biliyor musunuz, haklısınız düşünmemek elde değil,ama bana biraz da teselli veren, etrafımda birçok kişinin ,6-7 -9 ay hatta 1.5 2 yılda bebek sahibi olduğunu duymuş olmam idi.
Resmen yakın gördüklerime sordum,çoğu da '' aa hemen olmuyor, hemen olur mu hiç, etrafa düşünmüyoruz daha diyorduk ama içimizdeki yangını görseydin,her ay hüsrandı, hep gizledik'' dediler.

O hemen çocuk sahibi olanları ilk denemede bebeğe kavuştular sanma,emin ol öncesi vardır :)

Konu sahibi saat 2 ve ben 2 buçukta doktora gidip hayırlı haberlerle gelmeni bekliyorum :)
Umarım hiç bir sorun yoktur sadece stres kaynaklıdır.
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Oncellikle Allah gonlune gore versin Insallah. Bence herseyin basi DUA. Nedenmi öyle cunku ben suan hamileyim ve 3senedir evliyim. Bnm hormonel bozukluklarim vardi ve heray adet olamiyordum hep duzensizdi dr. Bu sekilde hamile kalmamin cok zor oldugunu soylemisti. Bende bi ara cocukla yatip cocukla kalkiyordum hep aklimdaydi ruyalarima giriyordu. Sonra dusundum kendi kendime kafaya takmamaya karar verdim ve zamana biraktim. Sanada bunu tavsiye ederim cunku nekadar cok dusunursen oldumu olcakmi diye olmuyor.

her aksam kuran okuyup meryem suresini okudum dualar ettim. Hic beklemedigim bi anda migde bulantisiyla supelendim esimden gizli test yaptim onu umitlendirmemek icin ve cift cizgiyi gordum.

Rabbime sukurler olsun Dualarimi kabul etti.

sende hergun kuran oku meryem suresini oku eminim faydasi olcaktir

ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSIN INSALLAH

Çok duydum canım ama yapmadım, bilmiyorum işimiz ona kalsa diyorum Allah nasip ettikten sonra bunlara gerek yok diyorum bilmiyorum ama artık gerçekten çok yoruldum ben inan psikolojik olarak hiç iyi değilim hayattan zevk alamaz oldum çok değil ya 6 ay öncesine kadar cıvıl cıvıl genç bir kadındım aklıma çocuk bile gelmezdi bu işe girdik çöktüm, aklımdan atmak istiyorum ama başaramıyorum bir başarsam bir atsam of of of :KK42:
bence yanlıs dusunuyorsun tabiki Allah dilediği zaman nasip eder ama sen oturdugun yerden üzülerek yapamassın bunu doğal o kdr ılac var ve doktorlar var cnm hayatını zından edecegıne kalk ve bsyler yap bende yapmadım bu zmna kdr da ne oldu uzun zmn bıtkısel kurlerden uzak durdum 4 asılama oldum olmadı en umudu kestıgım anda hamıle kalmıstım ama düşürdüm ... o yuzden sen bsyler yapki Rabbim de nasip etsin

Yakı nasıl oluyor ki canım ilk defa duydum ben yardımcı olur musunuz ? Bu arada hayırlı olsun bebişiniz :)
yakı belde acıklık varsa fln yapılan bsy bardak çekip ustune yakı yapılıyor ... ben bel agrılarımdan oyle kurtuldum ama bebişim olmadı henuz :D inş olcak herkesın olmamasının sebebi farklı ama deneyıp bulmak gerek

Anne olmak istiyorum bir gün aklıma hiç gelmezdi bu kadar çok yanıp tutuşacağım :KK43: 6 ay oldu çalışmalara başlayalı olmuyor olmuyor böyle olacağını bilseydim daha erken başlardım diyorum kendime ama sonra her şeyin vakti var diyip sakinleşiyorum uyuyorum sabah kalkıyorum aklıma geliyor aklımdan atamıyorum elimde değil benim gibi bunu isteyen kadınlar beni anlayacaktır eminim kafaya takmayın demeyin elimden geleni yapıyorum ama aklımda, şu 6 ay da inanılmaz yoruldum bu durumdan, onun yanında işe git gel eve gel akşam ev işiydi yemek hazırlaması mutfağı derken iyice bunaldım doktora gittim geçtiğimiz ay pco kisti var dedi doğum kontrol hapı verdi diane 35 aldım regli olunca başla dedi internetten araştırdım kimse memnun değil doğumkontrol hapı bu zamana kadar kimsenin kistini eritememiş aksine kilo alımı stres sinir sahibi yapmış insanları adetlerim de düzenli her ay görürüm 6-7 kg fazlam var o kadar, yarın başka doktora gideceğim randevum var, adetim 12 sınde olmam lazım acaba bu ay bir şey oldu mu ki diye kendi kendime soruyorum iyice kafayı yedim dün test yaptım koca bir tek çizgi, kayınvalidemler hiç sormaz dı konusu bile olmazdı geçen gün eşime sormuşlar oğlum baban torun istiyor diye haklılar insanlar 60 yaşında insanlar herkesin torunu var bir onların yok bir de bunları düşünüyorum daha çok strese giriyorum of bu dert beni çok geriyor nasıl aklımdan atacağım nasıl sileceğim bu düşünceyi gerçekten bilmiyorum koskoca insanım çıkaramıyorum aklımdan Allah ım Sen yardım et, her gece dua ediyorum her aklıma gelişinde ellerimi açıp yalvarıyorum hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et Allah ım bana ve benim gibi isteyenlere diye :KK42: Eşim sürekli yanımda o olmasa hiç çıkamam işin içinden :KK1:
Senin halinden anlayanlardanım. Üstelik bizim.2.5 yıldır denememize rağmen olmuyor. 6 ay kısa bi süre bence.Rabbim nasip ettiyse olur elbet.hetsryin bi zamanı var.ama gelde bunu bize anlat dimi ?? Kafaya takmamak elde değil valla ben beceremiyorum. Her an aklımda ..ben bu ay soğan kürünü deniyorum.bakarsin olur mu olur.bi umut işte. Rabbim tez zamanda bize evlat nasip etsin.

Konu sahibi saat 2 ve ben 2 buçukta doktora gidip hayırlı haberlerle gelmeni bekliyorum :)
Umarım hiç bir sorun yoktur sadece stres kaynaklıdır.
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Canım gittim :) sağ yumurtan da yumurtalık tembelliği var dedi :( adet olunca ara randevu vereceğim dedi ona göre tedaviye başlayacağız dedi, bir de kilo vermen lazım yumurta tembelliğine önemli bir neden dedi :( Pazartesi diyete başlayacağım canım :(

Back