Bende Anne Olmak İstiyorum offff

Canım sana içini rahatlatacak bişey söyleyim ..
Dün geçmiş kk konularına baktım gebelikle ilgili sayfalara çok değil geçen senenin konuları
Ve bebeğim olmuyor diye mesaj yazan ya da konu açanların nerdeyse hepsinin profilinde hamilelik takvimi vardı Hoppa
Yani hamile kalmışlar
O yüzdeen hiç stres yapma seninde olacaktır bigün inşallah zamanı vardır mutlaka :KK39:

bir konu da sen bana teselli vermiştin hatırlatırım canım.lütfen güçlü ol.Rabbim doğru zamanda verecektir inş hepimize.Allaım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Yok ben artık kendime teselli veremez durumlara geldim :( yemin ediyorum hayattan zevk alamaz duruma geldim 6 ay öncesinde aklıma çocuk kelimesi bile gelmezdi neşeli cıvıl cıvıl genç bir kadındım şimdi onunla uzaktan yakından ilgim kalmadı

Çok geçmiş olsun :KK43: bebisin seni bekliyordur oralarda hayırlısı ile hepimiz inşallah hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin
amin ck sgl bn hep dua edyrm rabbım benım gbı ısteyen bklyn herkese enykn zmnda saglıklı uzun ömurlu hayırlı evladlar nasıb etsn dye allah ol derse hersey olur. evlad acısı en zoru hele baskalarının kucagnda görunce senın daha bır canın yanar ben cok ıyı bılıyorum bu duyguları

Anne olmak istiyorum bir gün aklıma hiç gelmezdi bu kadar çok yanıp tutuşacağım :KK43: 6 ay oldu çalışmalara başlayalı olmuyor olmuyor böyle olacağını bilseydim daha erken başlardım diyorum kendime ama sonra her şeyin vakti var diyip sakinleşiyorum uyuyorum sabah kalkıyorum aklıma geliyor aklımdan atamıyorum elimde değil benim gibi bunu isteyen kadınlar beni anlayacaktır eminim kafaya takmayın demeyin elimden geleni yapıyorum ama aklımda, şu 6 ay da inanılmaz yoruldum bu durumdan, onun yanında işe git gel eve gel akşam ev işiydi yemek hazırlaması mutfağı derken iyice bunaldım doktora gittim geçtiğimiz ay pco kisti var dedi doğum kontrol hapı verdi diane 35 aldım regli olunca başla dedi internetten araştırdım kimse memnun değil doğumkontrol hapı bu zamana kadar kimsenin kistini eritememiş aksine kilo alımı stres sinir sahibi yapmış insanları adetlerim de düzenli her ay görürüm 6-7 kg fazlam var o kadar, yarın başka doktora gideceğim randevum var, adetim 12 sınde olmam lazım acaba bu ay bir şey oldu mu ki diye kendi kendime soruyorum iyice kafayı yedim dün test yaptım koca bir tek çizgi, kayınvalidemler hiç sormaz dı konusu bile olmazdı geçen gün eşime sormuşlar oğlum baban torun istiyor diye haklılar insanlar 60 yaşında insanlar herkesin torunu var bir onların yok bir de bunları düşünüyorum daha çok strese giriyorum of bu dert beni çok geriyor nasıl aklımdan atacağım nasıl sileceğim bu düşünceyi gerçekten bilmiyorum koskoca insanım çıkaramıyorum aklımdan Allah ım Sen yardım et, her gece dua ediyorum her aklıma gelişinde ellerimi açıp yalvarıyorum hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et Allah ım bana ve benim gibi isteyenlere diye :KK42: Eşim sürekli yanımda o olmasa hiç çıkamam işin içinden :KK1:

(Diane35 i kullanmanızı tavsiye etmem zaten o ilacı düzenli kullanmanız gerekmektedir.Misal bıraktığınızda gebelik için 6 ay hiç bir şekilde olumlu sonuç almıyorsunuz ..Ve gebe kalmanız 1 seneyi bulabilir çünkü vucudu rahatlatmak gerekmektedir.)Bende evlenmeden 4 sene önce 1 yıl kadar diane 35 i kullanmıştım.Ama bu adetimi düzene sokmuştu 1 sene aynı şekilde hiç bırakmadan kullandığımda bende de polikistik over yani kistlerim vardı.Neyse donra doktoruma gittiğimde bana hemen evlenmemi felan söylemişti falan filan doktor motive olacağı yerde o kadar kaddar söylediki size anlatamam ne demen 1 sene içinde evlenin ? Neyse ben evlendim falan filan zaten adet düzensizliğim vardı .Evlendikten sonra 3 ay düzenli şekilde adet gördüm ama sonra yine geçikmeye başladı bende hemen kadın doğum uzmanına gittim..Bana pco olduğunu küçük küçük olduğunu ve bana progeston 100 mg verdi bunu adet görme tarihinde eğerki gömezsen 5 gün kullan ve 2-3 gün içinde adet görüp rahatlayacağımı söyledi ve bana gebe kaldığımda da bunu kullan hiç bir zararı yok dedi çünkü gebelerde de bu ilacı düşüğü engellemek için bebeğin rahime tutunması için veriyorlarmış.Moralini bozma bu çok yaygın bir şey dedi bana herkes te olabilir dedi ve şunuda unutma hani bayanlar kendi aralardı derler ya adetim geçikti düzensiz adet görüyorum felan işte onların neden pco dır yani kistlerdir ama onlar bunun farkında değillerdir doktora gitmedikleri içinde bilmez derler sen sakın moralini bozma olumlu düşün ama o ilaca başlama eğer bebek düşünüyorsan bildiğin kadının korunma ilacıdır ;) Başka bir doktorada görün ve bebek istediğini söyle..

Bende hiç aklımda yoktu , hatta şöyle düşünüyordum bir canlıyı neden ölüme mahkum edeyim.Yada ne olacak benim çocuğumda olmasa olur diye düşünüyordum .Gerçekten şu an kendime ben bile inanamıyorum .Mahalle baskısından değil kendim anne olmak istiyorum.Çok farklı bir his.

he valla ben de aynı öyle düşünüyorum da ne gerek var gibi. demek benim için daha zamanı gelmedi..

Aslında hiç istek yoktur birgün aman deneyelim olursa olur dersin 1 yıl 2 yıl geçer olursa ne mutlu, olmazsa kafandan atamaz hale gelirsin..birde sonuçların kötü çıkarsa , çocuk için yanıp tutuşursun, ..insan ulaşamadıgı herşeyin delisidir...demişler

bakalım bana da böyle mi olacak :)

Ay bunu ben de merak ediyorum. Benim yaş 29.5 oldu hala gelen giden yok istek açısından.
Fiyonkcum, pco varsa ve tedavi olmazsan olmaz ki. Önce tedavini ol sonra stres yaparsın..

sephora aynı yolun yolcusu gibiyiz ama hayırlısı.
bu kadar kadın içinize istek geliyo diyosa geliyodur bence

6 ayda inanılmaz yoruldun demek. Tüp bebek bölümüne bir gel istersen. 3 yıldır çocuğu olmayıp ,kocamın birsürü ilaçlara boğulup , maddi manevi yıpranıp, herkesin bize bebek, büyüklere torun sorup kimseye bişe diyemeyip, sonra iş yerinden arkadaşlardan gizli , binbir izin yalanıyla tüp bebeğe başlayıp, tüp bebekle birsürü hormon alıp, tedavi tuttu diye sevinip kalp atışlarını duymaya gidince koca boş bir kese görüp, 1 hafta daha bekletilip tabi o sırada üzüntüden yemeden içmeden kesilip 1 hafta sonra hala kocaman boş kese sonucu 3 gün önce kürtaj olan biri olarak seni anlayamayacağım.

şimdi siz konu sahibine neden öfke kustunuz ki?
yaşadıklarınız çok zor Allah yardımcınız olsun inşallah bebeğinizi sapasağlam en kısa sürede kucağınıza alırısnız. ama 3 senedir sizin sıkıntı yaşamanız gibi konu sahibinin de 6 aydır olmayıp endişe etmesi de haklı bir durum.
kiminin zor yoldan oluyor kiminin istemeden hatta kazayla oluyor.
hayat bu bilemeyiz... 6 aydır olmuyor diye içten içe üzülüp burada paylaşmasını hoşgörüyle karşılamak gerekir.
yoksa bebek sahibi olma ihtimali sıfır olan biri de sizin bu yazdığınıza üzülür. benim hiç olmuyor ama en azından olma umudu olanlar var şikayet ediyorlar der.

Allah isteyen herkese SAĞLIKLI ve HAYIRLI evlatlar nasip eder inşallah.
Konu sahibi üzülme, ama içine de atma. eşinle dertleşin konuşun eğer canın hep bu konudan bahsetmek istiyorsa bahset. zamanı gelince olur diye pozitif düşün. ve Pko varsa mutlaka çaresine bak..

insallah senınde olur . Allahtan umudunu kesme allahn yolunda olan allahın hımayesı altndan cıkmıs olur dıye hadısı serıf var bılmıyorum sen namaznı kılıyomsn ama kılmaya calıs allaha nekadar yakın olursan oda dualarna okadar cabuk ıcabed eder ınsallah. nacızane tavsıyem yansl anlama sakın. ben bebegım ölnce rabbıme daha yakın oldm namazalarımı tek tuk kılan ben smdı hıc kacırmyorum rahatlıyorum cunku. ınsallah ısteyen herkese nasıb etsn rabbım

inşallah anne olmak istediğin anda olursun, yanıp tutuşmadan verir yaradan :)

yaşadıklarınız çok zor Allah yardımcınız olsun inşallah bebeğinizi sapasağlam en kısa sürede kucağınıza alırısnız. ama 3 senedir sizin sıkıntı yaşamanız gibi konu sahibinin de 6 aydır olmayıp endişe etmesi de haklı bir durum.
hayat bu bilemeyiz... 6 aydır olmuyor diye içten içe üzülüp burada paylaşmasını hoşgörüyle karşılamak gerekir.
yoksa bebek sahibi olma ihtimali sıfır olan biri de sizin bu yazdığınıza üzülür. benim hiç olmuyor ama en azından olma umudu olanlar var şikayet ediyorlar der.

öfke kusmak mı ???benim yazdıklarımdan dert etmemesi gerektiği, şükür etmesi gerektiğini anlayan anlamıştır. 6 ay dır olmuyor diyip, bütün yaşam sevincini kaybeden bir kadın var karşımızda. Ayrıca ben konu sahibine yazdım kendi cevap verebilir

6 ayda inanılmaz yoruldun demek. Tüp bebek bölümüne bir gel istersen. 3 yıldır çocuğu olmayıp ,kocamın birsürü ilaçlara boğulup , maddi manevi yıpranıp, herkesin bize bebek, büyüklere torun sorup kimseye bişe diyemeyip, sonra iş yerinden arkadaşlardan gizli , binbir izin yalanıyla tüp bebeğe başlayıp, tüp bebekle birsürü hormon alıp, tedavi tuttu diye sevinip kalp atışlarını duymaya gidince koca boş bir kese görüp, 1 hafta daha bekletilip tabi o sırada üzüntüden yemeden içmeden kesilip 1 hafta sonra hala kocaman boş kese sonucu 3 gün önce kürtaj olan biri olarak seni anlayamayacağım.

Biliyorum bilmem mi görüyorum bunları hele ki benim bu durumumdan dolayı bu tip topikleri çok takip ediyorum gebelik hamilelik belirtileri tüp bebek bunları da okuyorum burada geçen arkadaşım ile de konuştum telefonda ben daha 6 ay oldu bu kadar yıprandım insanlar senelerce uğraşıyor sonuç alamıyor onlara Allah sabır versin diyorum yani bunlarında farkındayız ama elde değil anlıyor musunuz elimde olsa inanın hiç düşünmeyeceğim keşke umursamaz olsaydım keşke bu istek gelmeseydi de içime böyle dert yanmasaydım :KK42: Allah size herkese içinde de bana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Annelik duygularım depreşti benim de bu aralar, ama çalışmalara başlayacak cesaretimiz yok maddi ve manevi anlamda. İnşallah istediğim zaman uğraşmadan olur :KK17: Böyle şeyler okudukça korkuyorum açıkçası.
Bence doktorunu bi değiştir, ona göre bi tedavi yolu izle canım. Tek doktora bağlı kalma. Hep araştır, ben pek bilmiyorum pko nedir ne değildir o yüzden tıbbi bilgi veremicem ama sakın moralini bozma, en hayırlı zamanda olur inşallah bebeğin...:KK68::KK68:

he valla ben de aynı öyle düşünüyorum da ne gerek var gibi. demek benim için daha zamanı gelmedi..

sephora aynı yolun yolcusu gibiyiz ama hayırlısı.
bu kadar kadın içinize istek geliyo diyosa geliyodur bence

Allah isteyen herkese SAĞLIKLI ve HAYIRLI evlatlar nasip eder inşallah.
Konu sahibi üzülme, ama içine de atma. eşinle dertleşin konuşun eğer canın hep bu konudan bahsetmek istiyorsa bahset. zamanı gelince olur diye pozitif düşün. ve Pko varsa mutlaka çaresine bak..

Zeytinimm ne güzel yazmışsın bende kendimi bir an suçlu gibi hissettim bayan böyle yazınca neyse boşver, yarın doktor randevu günüm geldi gideceğim inşallah

Annelik duygularım depreşti benim de bu aralar, ama çalışmalara başlayacak cesaretimiz yok maddi ve manevi anlamda. İnşallah istediğim zaman uğraşmadan olur :KK17: Böyle şeyler okudukça korkuyorum açıkçası.
Bence doktorunu bi değiştir, ona göre bi tedavi yolu izle canım. Tek doktora bağlı kalma. Hep araştır, ben pek bilmiyorum pko nedir ne değildir o yüzden tıbbi bilgi veremicem ama sakın moralini bozma, en hayırlı zamanda olur inşallah bebeğin...:KK68::KK68:

Başka doktora aldım randevu canım yarın gideceğim kısmetse bakalım, pko yumurtalıklarda olan gerdalık gibi dizilmiş kist topluluklarıymış :KK51:

(Diane35 i kullanmanızı tavsiye etmem zaten o ilacı düzenli kullanmanız gerekmektedir.Misal bıraktığınızda gebelik için 6 ay hiç bir şekilde olumlu sonuç almıyorsunuz ..Ve gebe kalmanız 1 seneyi bulabilir çünkü vucudu rahatlatmak gerekmektedir.)Bende evlenmeden 4 sene önce 1 yıl kadar diane 35 i kullanmıştım.Ama bu adetimi düzene sokmuştu 1 sene aynı şekilde hiç bırakmadan kullandığımda bende de polikistik over yani kistlerim vardı.Neyse donra doktoruma gittiğimde bana hemen evlenmemi felan söylemişti falan filan doktor motive olacağı yerde o kadar kaddar söylediki size anlatamam ne demen 1 sene içinde evlenin ? Neyse ben evlendim falan filan zaten adet düzensizliğim vardı .Evlendikten sonra 3 ay düzenli şekilde adet gördüm ama sonra yine geçikmeye başladı bende hemen kadın doğum uzmanına gittim..Bana pco olduğunu küçük küçük olduğunu ve bana progeston 100 mg verdi bunu adet görme tarihinde eğerki gömezsen 5 gün kullan ve 2-3 gün içinde adet görüp rahatlayacağımı söyledi ve bana gebe kaldığımda da bunu kullan hiç bir zararı yok dedi çünkü gebelerde de bu ilacı düşüğü engellemek için bebeğin rahime tutunması için veriyorlarmış.Moralini bozma bu çok yaygın bir şey dedi bana herkes te olabilir dedi ve şunuda unutma hani bayanlar kendi aralardı derler ya adetim geçikti düzensiz adet görüyorum felan işte onların neden pco dır yani kistlerdir ama onlar bunun farkında değillerdir doktora gitmedikleri içinde bilmez derler sen sakın moralini bozma olumlu düşün ama o ilaca başlama eğer bebek düşünüyorsan bildiğin kadının korunma ilacıdır :KK66: Başka bir doktorada görün ve bebek istediğini söyle..

Aynen canım bende bunları okudum bu verdiği ilaçta benim adetim 30 günde bir olup en fazla 1-2 gün ileri yada geriye atarım verdiği hap doğum kontrol hapı kullanmıyorum yarın başka doktora randevu aldım eşim ile birlikte gideceğiz bakalım Allah büyük rabbim bütün kadınlara bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin içinde de bize inşallah :KK51:

Anne olmak istiyorum bir gün aklıma hiç gelmezdi bu kadar çok yanıp tutuşacağım :KK43: 6 ay oldu çalışmalara başlayalı olmuyor olmuyor böyle olacağını bilseydim daha erken başlardım diyorum kendime ama sonra her şeyin vakti var diyip sakinleşiyorum uyuyorum sabah kalkıyorum aklıma geliyor aklımdan atamıyorum elimde değil benim gibi bunu isteyen kadınlar beni anlayacaktır eminim kafaya takmayın demeyin elimden geleni yapıyorum ama aklımda, şu 6 ay da inanılmaz yoruldum bu durumdan, onun yanında işe git gel eve gel akşam ev işiydi yemek hazırlaması mutfağı derken iyice bunaldım doktora gittim geçtiğimiz ay pco kisti var dedi doğum kontrol hapı verdi diane 35 aldım regli olunca başla dedi internetten araştırdım kimse memnun değil doğumkontrol hapı bu zamana kadar kimsenin kistini eritememiş aksine kilo alımı stres sinir sahibi yapmış insanları adetlerim de düzenli her ay görürüm 6-7 kg fazlam var o kadar, yarın başka doktora gideceğim randevum var, adetim 12 sınde olmam lazım acaba bu ay bir şey oldu mu ki diye kendi kendime soruyorum iyice kafayı yedim dün test yaptım koca bir tek çizgi, kayınvalidemler hiç sormaz dı konusu bile olmazdı geçen gün eşime sormuşlar oğlum baban torun istiyor diye haklılar insanlar 60 yaşında insanlar herkesin torunu var bir onların yok bir de bunları düşünüyorum daha çok strese giriyorum of bu dert beni çok geriyor nasıl aklımdan atacağım nasıl sileceğim bu düşünceyi gerçekten bilmiyorum koskoca insanım çıkaramıyorum aklımdan Allah ım Sen yardım et, her gece dua ediyorum her aklıma gelişinde ellerimi açıp yalvarıyorum hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et Allah ım bana ve benim gibi isteyenlere diye :KK42: Eşim sürekli yanımda o olmasa hiç çıkamam işin içinden :KK1:
İlk evlendim zamanlari hatirladim her ay aglardim hastene hastene gezerdim hic sorunum yok 8 ay sonra esimi gonderdim doktora sonuc kocaman sifir hic sperm yoj sizin cocuguz asla olmaz diyen doktorlarin sesi hala kulagimda 4 yildir esim tedavide ilerleme yok nasip etmese rabbim elimden bisey gelmez dualara sigin allah kabul etmiycegi hayeli kurdurmaz ...esin gittimi doktora

Back