- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
- Konu Sahibi fiyonkbakery
banada tarzınız konu sahibini üzücü nitelikte geldim.allah hiç kimseyi evlatla sınamasın.herkezin derdi ve bu derdin büyüklüğü kendine göredir.sizden daha büyük sorunları olanda vardır daha küçük sorunları olanda ama bu size göre dir kişinin kendine göre farklıdır.inşalalh allah yüzünüzü güldürür gerçekten zor bir süreç ve sonu hüsran inşallah allah gönlünüze göre veriri bu yazdıklarınızdaki sitemde 3 gün önceki yaşadığınız büyük üzüntüden olsa gerek.şimdi siz konu sahibine neden öfke kustunuz ki?
yaşadıklarınız çok zor Allah yardımcınız olsun inşallah bebeğinizi sapasağlam en kısa sürede kucağınıza alırısnız. ama 3 senedir sizin sıkıntı yaşamanız gibi konu sahibinin de 6 aydır olmayıp endişe etmesi de haklı bir durum.
kiminin zor yoldan oluyor kiminin istemeden hatta kazayla oluyor.
hayat bu bilemeyiz... 6 aydır olmuyor diye içten içe üzülüp burada paylaşmasını hoşgörüyle karşılamak gerekir.
yoksa bebek sahibi olma ihtimali sıfır olan biri de sizin bu yazdığınıza üzülür. benim hiç olmuyor ama en azından olma umudu olanlar var şikayet ediyorlar der.
öfke kusmak mı ???benim yazdıklarımdan dert etmemesi gerektiği, şükür etmesi gerektiğini anlayan anlamıştır. 6 ay dır olmuyor diyip, bütün yaşam sevincini kaybeden bir kadın var karşımızda. Ayrıca ben konu sahibine yazdım kendi cevap verebilir