Bende Anne Olmak İstiyorum offff

şimdi siz konu sahibine neden öfke kustunuz ki?
yaşadıklarınız çok zor Allah yardımcınız olsun inşallah bebeğinizi sapasağlam en kısa sürede kucağınıza alırısnız. ama 3 senedir sizin sıkıntı yaşamanız gibi konu sahibinin de 6 aydır olmayıp endişe etmesi de haklı bir durum.
kiminin zor yoldan oluyor kiminin istemeden hatta kazayla oluyor.
hayat bu bilemeyiz... 6 aydır olmuyor diye içten içe üzülüp burada paylaşmasını hoşgörüyle karşılamak gerekir.
yoksa bebek sahibi olma ihtimali sıfır olan biri de sizin bu yazdığınıza üzülür. benim hiç olmuyor ama en azından olma umudu olanlar var şikayet ediyorlar der.

öfke kusmak mı ???benim yazdıklarımdan dert etmemesi gerektiği, şükür etmesi gerektiğini anlayan anlamıştır. 6 ay dır olmuyor diyip, bütün yaşam sevincini kaybeden bir kadın var karşımızda. Ayrıca ben konu sahibine yazdım kendi cevap verebilir
banada tarzınız konu sahibini üzücü nitelikte geldim.allah hiç kimseyi evlatla sınamasın.herkezin derdi ve bu derdin büyüklüğü kendine göredir.sizden daha büyük sorunları olanda vardır daha küçük sorunları olanda ama bu size göre dir kişinin kendine göre farklıdır.inşalalh allah yüzünüzü güldürür gerçekten zor bir süreç ve sonu hüsran inşallah allah gönlünüze göre veriri bu yazdıklarınızdaki sitemde 3 gün önceki yaşadığınız büyük üzüntüden olsa gerek.

bu mübarek cuma gününün hürmetine Rabbim sanada banada ve tüm isteyenlere bebek sahibi olmayı nasip eder inşallah

fiyonk inşallah istediğin olur
ben sana bişey sormak istiyorum
demişsin ya hiç böyle değildim diye.
bu istek nasıl geldi?
ben 25 yaşındayım 3 seneyi geçti evliliğim.
içimde hiç böyle bir istek yok.
birden istemeye mi başladın nasıl hiç düşünmezken çocuk fikrini kafandan atamaz hale geldin merak ediyorum.
bizde 8 ay korunduk sonra eşim istediği için denemeye başladık ben istemiyodum daha erken diyodum
bi kaç ay deneyip olmayınca ve doktordan olumsuz haberleri alınca bizim hiç çocuğumuz olmucak düşünceleri oluyo
sonra her ay sıkıntı stres, tek düşüncen bebek oluyo
Rabbim sana bu sıkıntıları yaşatmadan istediğin anda versin inşallah

İlk evlendim zamanlari hatirladim her ay aglardim hastene hastene gezerdim hic sorunum yok 8 ay sonra esimi gonderdim doktora sonuc kocaman sifir hic sperm yoj sizin cocuguz asla olmaz diyen doktorlarin sesi hala kulagimda 4 yildir esim tedavide ilerleme yok nasip etmese rabbim elimden bisey gelmez dualara sigin allah kabul etmiycegi hayeli kurdurmaz ...esin gittimi doktora

Allah sana sabır versin arkadaşım çok zor benden daha çok uzun süredir bekleyenler de var bunu da biliyorum ama isteğimiz üzüntümüz aynı nokta da kesişiyor :( ben de sorun çıkmasaydı belki ilk gittiğim doktor eşimden bir şey isteyecekti belki de eşime gelmedi konu pco kistini görünce başka doktora gideceğim bakalım o eşimden de bir şeyler ister. Allah a sığınıyorum ellerimi açıp dua ediyorum zaten canım etmem mi gece gündüz her aklıma gelişinde :KK51:

banada tarzınız konu sahibini üzücü nitelikte geldim.allah hiç kimseyi evlatla sınamasın.herkezin derdi ve bu derdin büyüklüğü kendine göredir.sizden daha büyük sorunları olanda vardır daha küçük sorunları olanda ama bu size göre dir kişinin kendine göre farklıdır.inşalalh allah yüzünüzü güldürür gerçekten zor bir süreç ve sonu hüsran inşallah allah gönlünüze göre veriri bu yazdıklarınızdaki sitemde 3 gün önceki yaşadığınız büyük üzüntüden olsa gerek.

ya Allahaşkına 6 aydır çocuğu olmuyor diye karalar bağlayıp yaşamdan zevk almadığını söyleyen bir kadına dert etmemesi için şükür etmesi gerektiğini düşünmesi için yani tamamen iyilik amaçlı yazdığım bir yazıyı konu sahibine üzmeye niye getiriyorsunuz anlamıyorum. Bu bana göresi ona göresi olmayacak kadar dert etmemesi gereken bir konu. Arkadaş deseydi ki şöyle sorunum var yıllardır olmuyor herkes soruyor tüm yolları denedik yaşamdan soğudum tamam haklı derdim, bu kadar kısa zamanda yaşamdan soğumasına hep ağlamasına gerek olmadığını göstermek için yaşadığımdan örnek yazdım. Yazmaz olaydım , inşallah gerçekten ağlamasını gerektirecek süreçler yaşamaz . Sağolun iyi dileğiniz için de

Allah sana sabır versin arkadaşım çok zor benden daha çok uzun süredir bekleyenler de var bunu da biliyorum ama isteğimiz üzüntümüz aynı nokta da kesişiyor :KK43: ben de sorun çıkmasaydı belki ilk gittiğim doktor eşimden bir şey isteyecekti belki de eşime gelmedi konu pco kistini görünce başka doktora gideceğim bakalım o eşimden de bir şeyler ister. Allah a sığınıyorum ellerimi açıp dua ediyorum zaten canım etmem mi gece gündüz her aklıma gelişinde :KK51:
doktorun eşinden bişey istemesini niye bekliyosun, eşinde gitsin sperm testi versin

Allah sana sabır versin arkadaşım çok zor benden daha çok uzun süredir bekleyenler de var bunu da biliyorum ama isteğimiz üzüntümüz aynı nokta da kesişiyor :KK43: ben de sorun çıkmasaydı belki ilk gittiğim doktor eşimden bir şey isteyecekti belki de eşime gelmedi konu pco kistini görünce başka doktora gideceğim bakalım o eşimden de bir şeyler ister. Allah a sığınıyorum ellerimi açıp dua ediyorum zaten canım etmem mi gece gündüz her aklıma gelişinde :KK51:
Allah dualarini kabul etsin canim insallah hepimiz bir gun anne oluruz seni cok iyi anliyorum beklemek cok zor dusunme diyemiyorum o yuzden ama mutlaka esini gotur doktora erkek kisirligi daha cok yaygin artik ve tedavi asamasi cok zor insallah sorun cikmazda saglikli evkatlarin olur en kisa zamanda

ya Allahaşkına 6 aydır çocuğu olmuyor diye karalar bağlayıp yaşamdan zevk almadığını söyleyen bir kadına dert etmemesi için şükür etmesi gerektiğini düşünmesi için yani tamamen iyilik amaçlı yazdığım bir yazıyı konu sahibine üzmeye niye getiriyorsunuz anlamıyorum. Bu bana göresi ona göresi olmayacak kadar dert etmemesi gereken bir konu. Arkadaş deseydi ki şöyle sorunum var yıllardır olmuyor herkes soruyor tüm yolları denedik yaşamdan soğudum tamam haklı derdim, bu kadar kısa zamanda yaşamdan soğumasına hep ağlamasına gerek olmadığını göstermek için yaşadığımdan örnek yazdım. Yazmaz olaydım , inşallah gerçekten ağlamasını gerektirecek süreçler yaşamaz . Sağolun iyi dileğiniz için de
yazma amacınızı anladım sizde daha beterleri var bu kadar üzülmeyin demek istemişsiniz ama bunu anlatırken üzüntünüzden olsa gerek biraz sert kelimeler seçmişsiniz.sizide kırmak istemem.allah gönlünüze göre versin inşallah.

Canım kendini bu kadar üzme daha yolun başındasın mutlaka bi zamanı vardır onu sadece Allah biliyor..İnan ben çok zor süreçlerden geçtim 1,5 yıl içinde 2 düşük yaşadım bu 3. gebeliğim bunda da kanamam oldu şimdi yatak istirhatindeyim(bu arada dua bekliyorum okuyan herkesten bebeğim için).ama inan hamile kalıp kaybetmek daha büyük bi acı.İnşallah zamanı geline sağlıklı bi hamilelik geçirirsin..Ben de çok 'acaba hiç olmayack mı' depresyonları yaşadım,kendimi üzdüm ama rabbim isterse mucize verir canım ümidini kesme nolur...Sabır ve dua et...Rabbim yardımcın olsun..

yazma amacınızı anladım sizde daha beterleri var bu kadar üzülmeyin demek istemişsiniz ama bunu anlatırken üzüntünüzden olsa gerek biraz sert kelimeler seçmişsiniz.sizide kırmak istemem.allah gönlünüze göre versin inşallah.

evet onu vurgulamak istedim ama anlaşılamadım demekki. Teşekkür ederim

İkimizin de ortak sorunu bu zaten çocuğumuz olmuyor senin yıllardır benim 6 aydır sen bu kadar sene de yıprandın ben bu kadar zaman da yıprandım insanlara senin daha 6 ay olmuş çocuğun olmayalı hakkın yok üzülmeye der gibi konuşuyorsunuz sizin bunu söylemeye hakkınız yok, arkadaşlar da benim hissettiklerim gibi düşünüp düşüncelerini belirtmişler siz hala aksi ve ters cevaplar vermekte ısrar ediyorsunuz. yapmayın lütfen başta da dedim sorunumuz aynı birbirimizi üzmeyelim ve kırmayalım olur mu ?

Anne olmak istiyorum bir gün aklıma hiç gelmezdi bu kadar çok yanıp tutuşacağım :KK43: 6 ay oldu çalışmalara başlayalı olmuyor olmuyor böyle olacağını bilseydim daha erken başlardım diyorum kendime ama sonra her şeyin vakti var diyip sakinleşiyorum uyuyorum sabah kalkıyorum aklıma geliyor aklımdan atamıyorum elimde değil benim gibi bunu isteyen kadınlar beni anlayacaktır eminim kafaya takmayın demeyin elimden geleni yapıyorum ama aklımda, şu 6 ay da inanılmaz yoruldum bu durumdan, onun yanında işe git gel eve gel akşam ev işiydi yemek hazırlaması mutfağı derken iyice bunaldım doktora gittim geçtiğimiz ay pco kisti var dedi doğum kontrol hapı verdi diane 35 aldım regli olunca başla dedi internetten araştırdım kimse memnun değil doğumkontrol hapı bu zamana kadar kimsenin kistini eritememiş aksine kilo alımı stres sinir sahibi yapmış insanları adetlerim de düzenli her ay görürüm 6-7 kg fazlam var o kadar, yarın başka doktora gideceğim randevum var, adetim 12 sınde olmam lazım acaba bu ay bir şey oldu mu ki diye kendi kendime soruyorum iyice kafayı yedim dün test yaptım koca bir tek çizgi, kayınvalidemler hiç sormaz dı konusu bile olmazdı geçen gün eşime sormuşlar oğlum baban torun istiyor diye haklılar insanlar 60 yaşında insanlar herkesin torunu var bir onların yok bir de bunları düşünüyorum daha çok strese giriyorum of bu dert beni çok geriyor nasıl aklımdan atacağım nasıl sileceğim bu düşünceyi gerçekten bilmiyorum koskoca insanım çıkaramıyorum aklımdan Allah ım Sen yardım et, her gece dua ediyorum her aklıma gelişinde ellerimi açıp yalvarıyorum hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et Allah ım bana ve benim gibi isteyenlere diye :KK42: Eşim sürekli yanımda o olmasa hiç çıkamam işin içinden :KK1:
öncelikle sabırlı olman gerekli canım. ve milletin lafına aldırış etmemelisin. ben tam 5 sene sonra oğlumu kucağıma aldım. öncesinde 2 düşük bir dış gebelik geçirmiştim. ve yine birmücize yaşıyorum. Rabbim ol desin yeter ki. 6 ay çok kısa bir süre. bu kadar kafana takma. boş verdiğin zaman birden göreceksin çift çizgiyi sende ;)

Canım kendini bu kadar üzme daha yolun başındasın mutlaka bi zamanı vardır onu sadece Allah biliyor..İnan ben çok zor süreçlerden geçtim 1,5 yıl içinde 2 düşük yaşadım bu 3. gebeliğim bunda da kanamam oldu şimdi yatak istirhatindeyim(bu arada dua bekliyorum okuyan herkesten bebeğim için).ama inan hamile kalıp kaybetmek daha büyük bi acı.İnşallah zamanı geline sağlıklı bi hamilelik geçirirsin..Ben de çok 'acaba hiç olmayack mı' depresyonları yaşadım,kendimi üzdüm ama rabbim isterse mucize verir canım ümidini kesme nolur...Sabır ve dua et...Rabbim yardımcın olsun..

Amin Allah razı olsun canım Rabb im hayırlısı ile sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin bebisinle inşallah darısı benim isteyen herkese inşallah

Anne olmak istiyorum bir gün aklıma hiç gelmezdi bu kadar çok yanıp tutuşacağım :KK43: 6 ay oldu çalışmalara başlayalı olmuyor olmuyor böyle olacağını bilseydim daha erken başlardım diyorum kendime ama sonra her şeyin vakti var diyip sakinleşiyorum uyuyorum sabah kalkıyorum aklıma geliyor aklımdan atamıyorum elimde değil benim gibi bunu isteyen kadınlar beni anlayacaktır eminim kafaya takmayın demeyin elimden geleni yapıyorum ama aklımda, şu 6 ay da inanılmaz yoruldum bu durumdan, onun yanında işe git gel eve gel akşam ev işiydi yemek hazırlaması mutfağı derken iyice bunaldım doktora gittim geçtiğimiz ay pco kisti var dedi doğum kontrol hapı verdi diane 35 aldım regli olunca başla dedi internetten araştırdım kimse memnun değil doğumkontrol hapı bu zamana kadar kimsenin kistini eritememiş aksine kilo alımı stres sinir sahibi yapmış insanları adetlerim de düzenli her ay görürüm 6-7 kg fazlam var o kadar, yarın başka doktora gideceğim randevum var, adetim 12 sınde olmam lazım acaba bu ay bir şey oldu mu ki diye kendi kendime soruyorum iyice kafayı yedim dün test yaptım koca bir tek çizgi, kayınvalidemler hiç sormaz dı konusu bile olmazdı geçen gün eşime sormuşlar oğlum baban torun istiyor diye haklılar insanlar 60 yaşında insanlar herkesin torunu var bir onların yok bir de bunları düşünüyorum daha çok strese giriyorum of bu dert beni çok geriyor nasıl aklımdan atacağım nasıl sileceğim bu düşünceyi gerçekten bilmiyorum koskoca insanım çıkaramıyorum aklımdan Allah ım Sen yardım et, her gece dua ediyorum her aklıma gelişinde ellerimi açıp yalvarıyorum hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et Allah ım bana ve benim gibi isteyenlere diye :KK42: Eşim sürekli yanımda o olmasa hiç çıkamam işin içinden :KK1:
6 ay olmuş daha bence erken evhamlanmak için 1 yıla kadar normal böyle stres yaparsan şimdiden stresinde engeller rahat ol azcık

öncelikle sabırlı olman gerekli canım. ve milletin lafına aldırış etmemelisin. ben tam 5 sene sonra oğlumu kucağıma aldım. öncesinde 2 düşük bir dış gebelik geçirmiştim. ve yine birmücize yaşıyorum. Rabbim ol desin yeter ki. 6 ay çok kısa bir süre. bu kadar kafana takma. boş verdiğin zaman birden göreceksin çift çizgiyi sende :KK66:

Ah bir boşvere bilsem canım bir yapabilsem her şey daha iyi olacak :( hakkımda hayırlısını diliyorum her zaman Allah büyük :KK51:

Evet olupta kaybetmesi gerçekten zor . umudun oluyor ama sonra hayal kırıklığı....İnş kolay bir hamilelik geçirirsiniz 3. sıkınıtı olmaz.Ama sizde bilirsin bu arzuyu isteği insan kafasından atamıyor, uvalasyon takibi yapıyor ona giriyo ilişkiye, sonrasında umud ediyor test yapıyor , internete google en erken hamilelik nasıl anlaşılır yazıyor çılgınlar gibi :)

İkimizin de ortak sorunu bu zaten çocuğumuz olmuyor senin yıllardır benim 6 aydır sen bu kadar sene de yıprandın ben bu kadar zaman da yıprandım insanlara senin daha 6 ay olmuş çocuğun olmayalı hakkın yok üzülmeye der gibi konuşuyorsunuz sizin bunu söylemeye hakkınız yok, arkadaşlar da benim hissettiklerim gibi düşünüp düşüncelerini belirtmişler siz hala aksi ve ters cevaplar vermekte ısrar ediyorsunuz. yapmayın lütfen başta da dedim sorunumuz aynı birbirimizi üzmeyelim ve kırmayalım olur mu ?

pardon ama siz benim ilk yazıma gayet güzel cevap yazmıştınız. Yorumlardan sonra niye değiştiniz? Sorunumuz aynı değil birincisi. Hakkın yok üzülmeye demiyorum, ağlamana , sanki tüm yolları deneyip te hiçbir şansın kalmamış gibi hayattan kopmana gerek yok diyorum .Tamam arkadaşım ne yazsam ters anlayacaksın. Konuna artık yazmayacağım, inşallah ağlayacağın üzüleceğin süreçlerden geçmez hayırlı bir evlat sahibi olursun

6 ay kısa bir zaman canım üzülme genelde yeni Evliliklerde böyle olabilir. Benim ilk kızım hiç sorun olmamasina ragmen 1 yıl korunmamistik 1 yılın sonunda oldu.2.suanki hamileligim de korunmadan 6 ay sonra oldu.gec olabilir. Ama strese devam edersen olmaz soyleyeyim.ben nezaman stresi bırakıp olmuyo diye dusunmeyince ozaman oldu.rahat bırak o geleceği zamanı biliyor. Ben 8 sene düşünmedim 2.yi kendi geldi. gelecekse engel tanimiyo emin ol, rahat ol allaha güven dua et.

Back