Bende Anne Olmak İstiyorum offff

Senin halinden anlayanlardanım. Üstelik bizim.2.5 yıldır denememize rağmen olmuyor. 6 ay kısa bi süre bence.Rabbim nasip ettiyse olur elbet.hetsryin bi zamanı var.ama gelde bunu bize anlat dimi ?? Kafaya takmamak elde değil valla ben beceremiyorum. Her an aklımda ..ben bu ay soğan kürünü deniyorum.bakarsin olur mu olur.bi umut işte. Rabbim tez zamanda bize evlat nasip etsin.

Âmin tatlım Allah razı olsun yumurta tembelliği var dedi doktor :(

Canım gittim :) sağ yumurtan da yumurtalık tembelliği var dedi :( adet olunca ara randevu vereceğim dedi ona göre tedaviye başlayacağız dedi, bir de kilo vermen lazım yumurta tembelliğine önemli bir neden dedi :( Pazartesi diyete başlayacağım canım :(
Anladım canım benim hiç sıkma kendini kilo dediğin verilir. Yumurta tembelliği de aşılmayacak birşey değil. En önemlisi senin mutlu bir anne adayı olman . Sabırlı ve sakin olmalısın kendini hep telkin et Rabbim senin için en iyi olanı biliyor zaten sen stres yapma herşey yoluna girer :)

Anne olmak istiyAh cnm orum bir gün aklıma hiç gelmezdi bu kadar çok yanıp tutuşacağım :( 6 ay oldu çalışmalara başlayalı olmuyor olmuyor böyle olacağını bilseydim daha erken başlardım diyorum kendime ama sonra her şeyin vakti var diyip sakinleşiyorum uyuyorum sabah kalkıyorum aklıma geliyor aklımdan atamıyorum elimde değil benim gibi bunu isteyen kadınlar beni anlayacaktır eminim kafaya takmayın demeyin elimden geleni yapıyorum ama aklımda, şu 6 ay da inanılmaz yoruldum bu durumdan, onun yanında işe git gel eve gel akşam ev işiydi yemek hazırlaması mutfağı derken iyice bunaldım doktora gittim geçtiğimiz ay pco kisti var dedi doğum kontrol hapı verdi diane 35 aldım regli olunca başla dedi internetten araştırdım kimse memnun değil doğumkontrol hapı bu zamana kadar kimsenin kistini eritememiş aksine kilo alımı stres sinir sahibi yapmış insanları adetlerim de düzenli her ay görürüm 6-7 kg fazlam var o kadar, yarın başka doktora gideceğim randevum var, adetim 12 sınde olmam lazım acaba bu ay bir şey oldu mu ki diye kendi kendime soruyorum iyice kafayı yedim dün test yaptım koca bir tek çizgi, kayınvalidemler hiç sormaz dı konusu bile olmazdı geçen gün eşime sormuşlar oğlum baban torun istiyor diye haklılar insanlar 60 yaşında insanlar herkesin torunu var bir onların yok bir de bunları düşünüyorum daha çok strese giriyorum of bu dert beni çok geriyor nasıl aklımdan atacağım nasıl sileceğim bu düşünceyi gerçekten bilmiyorum koskoca insanım çıkaramıyorum aklımdan Allah ım Sen yardım et, her gece dua ediyorum her aklıma gelişinde ellerimi açıp yalvarıyorum hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et Allah ım bana ve benim gibi isteyenlere diye :KK42: Eşim sürekli

yanımda o olmasa hiç çıkamam işin içinden :KK1:
[/Q,
Ah cnm benim ya alti ay diyorsun ben 6 bucuk yillik evliyim ve bes yil ugrastim bebegim olsun diye ameliyatlar tahliller dr dr gezmeler neler cektim neler.bir allah bir ben bilirim. Iki tup iki asi daha birsuru tedavi.bu isler nasip meselesi sadece.allah vakti zamani gelince vericek.boyle stres yapip uzulursen olacagida varsada olmaz emin ol.ben su an alti aylik kizima hamisim nazar: ve dogal yolla oldu kizim okadar tedaviye ysnit vermedi ama herseyi bosvermis ken ramazanda hamile kalmisim demekki vakti gelince oluyomus.
Sende stres yapma ama dr git esine de baktir sakince tedavini ol sakin kafaya takma inanki en buyuk engel o.elaleme bakma bu tamamen ksmet isi. Hayatini zehir etme sakin.torun diye tutturanlarada allah nezaman verirse de kendini ne diye sucluyorsun. Evladi allah verir.dilerim en tez zamanda bebisin seni bulsun.allahtan saglikli evlat iste ve sakin ol kendini bunaltma canim.

fiyonk inşallah istediğin olur
ben sana bişey sormak istiyorum
demişsin ya hiç böyle değildim diye.
bu istek nasıl geldi?
ben 25 yaşındayım 3 seneyi geçti evliliğim.
içimde hiç böyle bir istek yok.
birden istemeye mi başladın nasıl hiç düşünmezken çocuk fikrini kafandan atamaz hale geldin merak ediyorum.
Bende de yok ama ya olmazsa korkusu var şimdi yumurtalar tazecikken daha kolay olur diye düşünüyorum çevrede o kadar çok ki olmayan eskiden hiç böyle değildi o yüzden ciddi ciddi düşünüyorum bu konuyu zeytinagaci belki de böyle bişeydir.

canım böyle kafaya takıp sorun yapma
en güzel şeyler hiç beklenmedik anda olur
aklını sürekli işgal etmesin bu düşünce, her şeyi oluruna bırak
hayırlıysa senin gibi temiz bi insana verir Allah zaten
zamanı olduğunu unutma
bu arada kaç yaşındasın canım?

Yazdıklarınız beni düşüdürdü, ozellikle son dedikleriniz.. sizin kimseye karşı sorumluluğunuz değil çocuk yapmak, bunu oyleymis gibi algilamayin. Allah verir size hayırlısı ile bir bebek ve onlar da torun sahibi olur, olsun demekle olmaz ki. Bir de yazdiklarinizdan anladigim kadariyla cok buyuk strese girmişsiniz sakin olun, tedaviye baslayin derim ben, elbette olacak cok dua edin ama bu derece kafaniza takip sorun haline getirmeyin sizi yıpratmasin bu mesele

Benimde pko'm var. Ben de doğum kontrol hapi kullaniyorum ama doktorumun bana verdiği hap piyasadaki en düşük hormona sahip ve tuylenme, kilo asla yapmiyor aaksine sivilcelerimi geçirdi cildim guzellesti. Adet sancilarim geçti ddüzene girdi her derde deva oldu anlayacağın, haptan hapa fark var demekki. Bebek içinde elbet olacagini bilerek yasa. 4 ayda 6 ayda 1 sene de hatta hemen bebek sahibi olan çok pko lu kadin var. Sende kisa surede sahip olacaksindir emin ol. Allah hayirlisini versin.

canım böyle kafaya takıp sorun yapma
en güzel şeyler hiç beklenmedik anda olur
aklını sürekli işgal etmesin bu düşünce, her şeyi oluruna bırak
hayırlıysa senin gibi temiz bi insana verir Allah zaten
zamanı olduğunu unutma
bu arada kaç yaşındasın canım?

İnsallah canim 24 yaşindayim

Yazdıklarınız beni düşüdürdü, ozellikle son dedikleriniz.. sizin kimseye karşı sorumluluğunuz değil çocuk yapmak, bunu oyleymis gibi algilamayin. Allah verir size hayırlısı ile bir bebek ve onlar da torun sahibi olur, olsun demekle olmaz ki. Bir de yazdiklarinizdan anladigim kadariyla cok buyuk strese girmişsiniz sakin olun, tedaviye baslayin derim ben, elbette olacak cok dua edin ama bu derece kafaniza takip sorun haline getirmeyin sizi yıpratmasin bu mesele

Hemde nasil strese girdim kimse benim kadar takilmiyor eşim bile her seferinde sizler gibi soyluyor ben kendimi yiyip bitiriyorum of of of :(

Benimde pko'm var. Ben de doğum kontrol hapi kullaniyorum ama doktorumun bana verdiği hap piyasadaki en düşük hormona sahip ve tuylenme, kilo asla yapmiyor aaksine sivilcelerimi geçirdi cildim guzellesti. Adet sancilarim geçti ddüzene girdi her derde deva oldu anlayacağın, haptan hapa fark var demekki. Bebek içinde elbet olacagini bilerek yasa. 4 ayda 6 ayda 1 sene de hatta hemen bebek sahibi olan çok pko lu kadin var. Sende kisa surede sahip olacaksindir emin ol. Allah hayirlisini versin.

Oyle her duam da diyorum hayirli evlat nasip etsin diye bugun baska doktora gittim cok az yumurta tembelligi var adet gordugunde haber ver dedi neden ki acaba?

Anladım canım benim hiç sıkma kendini kilo dediğin verilir. Yumurta tembelliği de aşılmayacak birşey değil. En önemlisi senin mutlu bir anne adayı olman . Sabırlı ve sakin olmalısın kendini hep telkin et Rabbim senin için en iyi olanı biliyor zaten sen stres yapma herşey yoluna girer :)

Allah razi olsun cok sagolun guzel olumlu fikirlerin icin icim rahatladi biraz :) Allah tan hayirlisi diyorum

Canım benim burada ne hamileler okudum.cift taraflı korunmaya rağmen hamile kalan mı dersin,doğum kontrol hapı kullanmasına rağmen hamile kalan mi bi sürü örnek var.dogacak çocuk zamanını bekliyo okadar :KK66:

Bizlerinde olacak insallah inaniyorum ben Allah in izni ile allah tan hayirlisi canim

Oyle her duam da diyorum hayirli evlat nasip etsin diye bugun baska doktora gittim cok az yumurta tembelligi var adet gordugunde haber ver dedi neden ki acaba?

Yumurta tembelliginizin tedavisi için uygun donem herhalde. Doktorunuzun tum onerilerine uyun. İnşallah sorunlariniz biran önce cozulur ve herşey ggonlunuzce olur.

bakery, post: 38770918, member: 596468"]Anne olmak istiyorum bir gün aklıma hiç gelmezdi bu kadar çok yanıp tutuşacağım :KK43: 6 ay oldu çalışmalara başlayalı olmuyor olmuyor böyle olacağını bilseydim daha erken başlardım diyorum kendime ama sonra her şeyin vakti var diyip sakinleşiyorum uyuyorum sabah kalkıyorum aklıma geliyor aklımdan atamıyorum elimde değil benim gibi bunu isteyen kadınlar beni anlayacaktır eminim kafaya takmayın demeyin elimden geleni yapıyorum ama aklımda, şu 6 ay da inanılmaz yoruldum bu durumdan, onun yanında işe git gel eve gel akşam ev işiydi yemek hazırlaması mutfağı derken iyice bunaldım doktora gittim geçtiğimiz ay pco kisti var dedi doğum kontrol hapı verdi diane 35 aldım regli olunca başla dedi internetten araştırdım kimse memnun değil doğumkontrol hapı bu zamana kadar kimsenin kistini eritememiş aksine kilo alımı stres sinir sahibi yapmış insanları adetlerim de düzenli her ay görürüm 6-7 kg fazlam var o kadar, yarın başka doktora gideceğim randevum var, adetim 12 sınde olmam lazım acaba bu ay bir şey oldu mu ki diye kendi kendime soruyorum iyice kafayı yedim dün test yaptım koca bir tek çizgi, kayınvalidemler hiç sormaz dı konusu bile olmazdı geçen gün eşime sormuşlar oğlum baban torun istiyor diye haklılar insanlar 60 yaşında insanlar herkesin torunu var bir onların yok bir de bunları düşünüyorum daha çok strese giriyorum of bu dert beni çok geriyor nasıl aklımdan atacağım nasıl sileceğim bu düşünceyi gerçekten bilmiyorum koskoca insanım çıkaramıyorum aklımdan Allah ım Sen yardım et, her gece dua ediyorum her aklıma gelişinde ellerimi açıp yalvarıyorum hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et Allah ım bana ve benim gibi isteyenlere diye :KK42: Eşim sürekli yanımda o olmasa hiç çıkamam işin içinden :KK1:[/QUOTE]
Benim eski konularimi bi oku istersen canim. Her ay yasli gozlerle burada gelip konu acardim bebegim olmuyor diye. biz 1 bucuk seneden fazla bekledik ve sonra hic ummadigimiz anda geldi bebisimiz. Simdi ise doguma az kaldi. Ama tecrube ettigim bisey varsa ne kadar kafana takarsan o kadar olmuyor. en onemli sey stres. Umarim en kisa zamanda Allah yuzunu guldurur

bakery, post: 38770918, member: 596468"]Anne olmak istiyorum bir gün aklıma hiç gelmezdi bu kadar çok yanıp tutuşacağım :KK43: 6 ay oldu çalışmalara başlayalı olmuyor olmuyor böyle olacağını bilseydim daha erken başlardım diyorum kendime ama sonra her şeyin vakti var diyip sakinleşiyorum uyuyorum sabah kalkıyorum aklıma geliyor aklımdan atamıyorum elimde değil benim gibi bunu isteyen kadınlar beni anlayacaktır eminim kafaya takmayın demeyin elimden geleni yapıyorum ama aklımda, şu 6 ay da inanılmaz yoruldum bu durumdan, onun yanında işe git gel eve gel akşam ev işiydi yemek hazırlaması mutfağı derken iyice bunaldım doktora gittim geçtiğimiz ay pco kisti var dedi doğum kontrol hapı verdi diane 35 aldım regli olunca başla dedi internetten araştırdım kimse memnun değil doğumkontrol hapı bu zamana kadar kimsenin kistini eritememiş aksine kilo alımı stres sinir sahibi yapmış insanları adetlerim de düzenli her ay görürüm 6-7 kg fazlam var o kadar, yarın başka doktora gideceğim randevum var, adetim 12 sınde olmam lazım acaba bu ay bir şey oldu mu ki diye kendi kendime soruyorum iyice kafayı yedim dün test yaptım koca bir tek çizgi, kayınvalidemler hiç sormaz dı konusu bile olmazdı geçen gün eşime sormuşlar oğlum baban torun istiyor diye haklılar insanlar 60 yaşında insanlar herkesin torunu var bir onların yok bir de bunları düşünüyorum daha çok strese giriyorum of bu dert beni çok geriyor nasıl aklımdan atacağım nasıl sileceğim bu düşünceyi gerçekten bilmiyorum koskoca insanım çıkaramıyorum aklımdan Allah ım Sen yardım et, her gece dua ediyorum her aklıma gelişinde ellerimi açıp yalvarıyorum hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et Allah ım bana ve benim gibi isteyenlere diye :KK42: Eşim sürekli yanımda o olmasa hiç çıkamam işin içinden :KK1:
Benim eski konularimi bi oku istersen canim. Her ay yasli gozlerle burada gelip konu acardim bebegim olmuyor diye. biz 1 bucuk seneden fazla bekledik ve sonra hic ummadigimiz anda geldi bebisimiz. Simdi ise doguma az kaldi. Ama tecrube ettigim bisey varsa ne kadar kafana takarsan o kadar olmuyor. en onemli sey stres. Umarim en kisa zamanda Allah yuzunu guldurur[/QUOTE]

Amin canim benim Allah razi olsun insallah bende o gunleri gorurum bu aksamda adet gordum :(

çok iyi anlıyorum sizi ve bende çok çok üzgünüm aklımdan çıkmıyor artık psikolojim bozulmaya başladı bir buçuk yıllık evliyim korunmadık hiç ama hala gelen giden yok hayırlısı diyorum sağlıklısı diyorum ama artık bebek görmeye dayanamıyorum bebek konusu geçse bile deli oluyorum kıskançlık mı ne adı bilmiyorum kötü niyetli değilim ama çok istememden kaynaklı bi imrenmek sanırım bu görümden doğum yaptı çok severim ablam gibi ama çocuğunu nasıl sevicem belli ediyomusum gibi geliyor sanki rahatsız olcaklar gbii ben sevsem baksam gibi hissediyorum rabbim büük insallah nasip eder esim doktora gidecek insallah bu aralar planlıyoruz artık bende bir sorun yok gibi insallah esim de de yoktur hakkımızda hayırsızı arkadaşlar ama benim sanırım psikolojik tedavi olmam sart..!

çok iyi anlıyorum sizi ve bende çok çok üzgünüm aklımdan çıkmıyor artık psikolojim bozulmaya başladı bir buçuk yıllık evliyim korunmadık hiç ama hala gelen giden yok hayırlısı diyorum sağlıklısı diyorum ama artık bebek görmeye dayanamıyorum bebek konusu geçse bile deli oluyorum kıskançlık mı ne adı bilmiyorum kötü niyetli değilim ama çok istememden kaynaklı bi imrenmek sanırım bu görümden doğum yaptı çok severim ablam gibi ama çocuğunu nasıl sevicem belli ediyomusum gibi geliyor sanki rahatsız olcaklar gbii ben sevsem baksam gibi hissediyorum rabbim büük insallah nasip eder esim doktora gidecek insallah bu aralar planlıyoruz artık bende bir sorun yok gibi insallah esim de de yoktur hakkımızda hayırsızı arkadaşlar ama benim sanırım psikolojik tedavi olmam sart..!

Canım gitsene doktora 1 buçuk sene demişsin ben gittim cmt günü yumurta tembelliği var dedi perşembe günü tekrardan çağırdı beni bakalım ne olacak :KK43:

Canım gitsene doktora 1 buçuk sene demişsin ben gittim cmt günü yumurta tembelliği var dedi perşembe günü tekrardan çağırdı beni bakalım ne olacak :KK43:
ben hormon testi yaptırmadım daha önce esim gidecek öyle karar aldık tatlım insallah onda bisi çıkmazsa ben gidicem aksatmamak lazım ama isler güçler engelliyo malesef.. ::(

Back