Merhaba arkadaşlar
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
bende içimi artık dökmek istiyorum ..
Kendım konu ile ilgili nasıl forumda başkık açarım bilmiyorum ama bu paylaşımın altına yazmakta buldum çareyi..
Lise 2ye giderken başlattıgımız beraberlıgımız evlılıkle sonuclandı. Cok sukur.Esım benden 6 yas buyuk suan o 27 ben ıse 21 yasındayım 1.5 yıllık evlıyız.
Esım 3 bucuk aydır çocuk hasreti ile yanıp tutuşuyor resmen benden sonra evlenen ark. bebkleri oldu ben çocugumla ark gıbı buyuyemıyecegım.Bızım cocugumuz neden olmuyor doktora git vs doktora gıdecegım vs vs problemler yasıyoruz.
3 aydır doktor kontulundeyım yasım kucuk dıyorum anlatamıyorum ilk baslarda hıç onemsemeyısım su son 1 ayda içimi sızlatmaya başladı cunku bende gercek anlamda ıstıyorum Anne olmak.Doktoruma her gıdısımde kistin iz var dedı ılaç tedavısı gordum en son gıttıgımde cocugunuz olabılır dedı ama içimde kötü hisler var olmayacakgibi
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
REgl dönemım bugun son buluyor inşallah yarın Soğan Kürü ve Keçiboynuzu Kürüne başlayacagım Tek istediğim dualarınız ve ıcımı bırılerıne dokmem. Cunku ben kımselere derdımı anlatmam annemden baskasına dertlerımı paylasamıyorum annemede anlatmak ıstemıyorum oda uzulecek.Yasım erken ama esım ıcın uzuluyorum ınsallah erken yasta baba olur ve bende anne olurum Dualarım hepınızle... Uzun oldu hakkınızı helal edın..