- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
doktora göründün mü
Evet ama memnun kalmadım geçen ay gittim, yarına başka doktora randevu aldım ona gideceğim kısmetse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktora göründün mü
git git ihmal etme, ben de ihmal ettim gitmeyi, meğer rahim ağzı iltihabım varmış, geçen ay fitil antibiyotik ve köpükle tedaviye başladık, bu ay iltihabım azaldıEvet ama memnun kalmadım geçen ay gittim, yarına başka doktora randevu aldım ona gideceğim kısmetse
Doğru zaman gelince hissediyorsun deli gibi istiyorsun tüm korkuların endişelerin yok oluyr.Sanki bebeğin olursa bir parça tamamlanacak.Evliliği aile olmayı ,o zaman anlıyorsun.Ben 3,5 yıllık evliyim. Başlarda istemedim son 1 yıldır istiyrm .Dediğim gibi içgüdüsel bir şey annelik.Gördüğün bir bebek yüzü, kokusu , eşyası vb...aniden seni o kadar çok etkiliyor ki .Bilinç altını etkiliyor.Hayata gelme amaçlarından biride çocuk doğurmak onu yetiştirmek gibi geliyor insana... yada ben böyle hissediyorum. (2.düşüğüm var istedikten sonra kan pıtılaşmasındanmış)fiyonk inşallah istediğin olur
ben sana bişey sormak istiyorum
demişsin ya hiç böyle değildim diye.
bu istek nasıl geldi?
ben 25 yaşındayım 3 seneyi geçti evliliğim.
içimde hiç böyle bir istek yok.
birden istemeye mi başladın nasıl hiç düşünmezken çocuk fikrini kafandan atamaz hale geldin merak ediyorum.
Ben de pko yüzünden çok çektim.
Over kist ameliyatları oldum.
Zar zor gebe kaldım hüsranla sonuçlandı hep.
Veee çocuğum olmayacak diye vazgeçtiğim ay hem de 35 yaşımda hamileydim.
2 sene sonra da aklımda fikrimde yokken bir bebek daha lütfedildi bana..
Umudunuzu kaybetmeyin.
Stres gerçekten hamile kalmayı engelliyor.
Dilerim sağlıklı, hayırlı evlatlarınız olur.
ya öyle bir şey yokgeçen gün bir jinekolog doğal yollarla korunuyorsanız (yani hapsız) o zaman 1 yıla kadar olur, eğer hap kullandıysanız 2 yıla kadar olur dedi
Doğru zaman gelince hissediyorsun deli gibi istiyorsun tüm korkuların endişelerin yok oluyr.Sanki bebeğin olursa bir parça tamamlanacak.Evliliği aile olmayı ,o zaman anlıyorsun.Ben 3,5 yıllık evliyim. Başlarda istemedim son 1 yıldır istiyrm .Dediğim gibi içgüdüsel bir şey annelik.Gördüğün bir bebek yüzü, kokusu , eşyası vb...aniden seni o kadar çok etkiliyor ki .Bilinç altını etkiliyor.Hayata gelme amaçlarından biride çocuk doğurmak onu yetiştirmek gibi geliyor insana... yada ben böyle hissediyorum. (2.düşüğüm var istedikten sonra kan pıtılaşmasındanmış)
tabi bırakır bırakmaz da var ama yani doktorun söylemek istediği maksimum süre budurya öyle bir şey yok
çok dkh bıraktığı ay gebe kalan biliyorum
Ben duydum bu soğan kürünün methini, gerçekten işe yaramış bir çok sorun yaşayan bayanda. İşimiz ona kaldıysa deme, sonuçta bir tedavi bu da; fiili dua.Çok duydum canım ama yapmadım, bilmiyorum işimiz ona kalsa diyorum Allah nasip ettikten sonra bunlara gerek yok diyorum bilmiyorum ama artık gerçekten çok yoruldum ben inan psikolojik olarak hiç iyi değilim hayattan zevk alamaz oldum çok değil ya 6 ay öncesine kadar cıvıl cıvıl genç bir kadındım aklıma çocuk bile gelmezdi bu işe girdik çöktüm, aklımdan atmak istiyorum ama başaramıyorum bir başarsam bir atsam of of of![]()
Bende hiç aklımda yoktu , hatta şöyle düşünüyordum bir canlıyı neden ölüme mahkum edeyim.Yada ne olacak benim çocuğumda olmasa olur diye düşünüyordum .Gerçekten şu an kendime ben bile inanamıyorum .Mahalle baskısından değil kendim anne olmak istiyorum.Çok farklı bir his.Samimiyetime inan hiç aklımda yoktu çevremdeki arkadaşlarım evlendi benden sonra hamile kalmalarını duydum ister istemez bilinç altıma mı yerleşti bilmiyorum ki öyle bir istek geldi ki içime kelimelere dökemiyorumbir de en çok istememin sebebi kayınvalidem kayınpederim dünya tatlısı insanlar Allah başımdan eksik etmesin onları herkesin torunu var çevrelerinde onların yok gittiğimde çocukları öyle bir sevişleri var ki etkileniyor insan 60 yaşındalara bana hiç konusunu açmadılar dokundurmadılar bile laf geçen hafta eşime telefonda söylemiş oğlum böyle böyle baban torun istiyor diye daha da strese girdim elimde değil, sen hiç takma kafana inan ki oluruna bırak böyle olunca daha çok kolay oluyor sanırım..
fiyonk inşallah istediğin olur
bu istek nasıl geldi?
birden istemeye mi başladın nasıl hiç düşünmezken çocuk fikrini kafandan atamaz hale geldin merak ediyorum.
Konuma da yazdım ya nasıl aklımdan atacağım diye atamıyorum ki inan çok çabalıyorum hiç bir faydası yok bıkmak istiyorum bu durumdan ama olmuyor ne zaman bıkarsam o zaman olacaksa benim önümde uzun yıllar var o zaman![]()
Canım herseyin hayirlisi öncelikle..
Bende ayni dertten muzdaribim
Bir ara gun asırı bizde bebis olsun diye iliskiye girdik..
Sonra esimde bir sorun tedavi oluyor..
Aileler cevre ve akrabalar
Senden sonra evlenenler ve hamile kalanlar çocuğu olanlar hepsi birden üstüne üstüne geliyor.
Bir sürü birşeyler iste..
Fazla üstünde durmuyorum yada oyle yapıyorum..
Hayirlisi hakkimizda..
Rabbim inşallah en kisa zamanda isteyen herkese versin
Ay bunu ben de merak ediyorum. Benim yaş 29.5 oldu hala gelen giden yok istek açısından.fiyonk inşallah istediğin olur
bu istek nasıl geldi?
Sizi çok iyi anlıyorum 4'cü yılımda kızımı kucağıma aldım.
4 yıl bana zindan oldu.artık ben asla anne olamıycam düşüncesi kaplamıştı beni.
şuan ikinci bebeğime hamileyin,çok şükür.ümidinizi yitirmeyin,daha yolun başındasınız siz.
Rabbim en kısa zamanda size ve isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatır inşallah.
ama böyle düşünürsek hiç bir hastalığıda tedavi yoluna gitmemmiz gerekli yada bitkisel tedavileri denememiz gerek.bence siz kendinizi küstürmüşsünüz biraz daha pozitif düşünün denemekten zarar gelmez bence soğan kürünüde deneyin sonuçta doğum kont. hapı benim kuzenindede var gerçekten geçirmedi birde onunla vakit kaybı olacağına bence bu yolları deneyin önce .soğan kürü ile dönüşümlü aslan pençesimi birşeyler demişti saraçoğlu banca 1 ay yapın inşallah etkisi olur .inaşallah allah gönlünüze göre versin.allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.amin.Çok duydum canım ama yapmadım, bilmiyorum işimiz ona kalsa diyorum Allah nasip ettikten sonra bunlara gerek yok diyorum bilmiyorum ama artık gerçekten çok yoruldum ben inan psikolojik olarak hiç iyi değilim hayattan zevk alamaz oldum çok değil ya 6 ay öncesine kadar cıvıl cıvıl genç bir kadındım aklıma çocuk bile gelmezdi bu işe girdik çöktüm, aklımdan atmak istiyorum ama başaramıyorum bir başarsam bir atsam of of of![]()
Ay bunu ben de merak ediyorum. Benim yaş 29.5 oldu hala gelen giden yok istek açısından.
Fiyonkcum, pco varsa ve tedavi olmazsan olmaz ki. Önce tedavini ol sonra stres yaparsın..