arkadaşım belki sana teselli olur diye yazıyorum
ben evlendim balayından 2 sonra kociş gitti 15 günde bir bir günlügüne geldi sonra tam düzeldi dedik 2 yıllık şehir ayrılıgı yaşadık 3-4 ayda bir gördüm sonra yine buda geçti dedikkk hoooop yurt dışına gitti şuan 6 ayımız ve ben 3 aydır görmüyorum onu
gerçi bizim ayrılıklarımız hep işi dolayısıyla mecburi ayrılıklardı kendimi geçtim kızım dayanamıyor babasını anlayamadı dogru düzgün evlilik güzel şey bazen iki kişilik yanlızlık bazen ayrı bedende atan tek kalp ama herşey geçiyor önemli olan evliliğini yıpratmadan sorunlara çare bulman bence yıkıp küserek değil sende git onla mümkünse pazar günleri hem temmuza kadarmış takma fazla o orayı tercih ediyosa etsin gitsin sende gez dolaş boşver
Oyy oyy cenera çok üzüdüm sizin duruma.Ama sabrediyorsun ve güçlüsün çok güzel bir örneksin.
İş konusu olunca ekmek parası akan sular duruyor ama bir de akıp giden hayat var ve geri dönüşü olmayan yıllar..
Hemencik kavuşun çok üzüldüm ben

Çok sevindim tatlım barışmana
Umarım her şey istediğin gibi olur, şimdilik olmasa bile...
Seni anlıyorum ve katılıyorum çünkü tıpkısının aynısı bir adet de bizim evimizde bulunuyor: Babam
Annem ona beraber zaman geçirelim dedikçe adam: yapışık ikizler miyiz her dakika yanyana olalım der anlayamaz erkekler bunu idrak edemez maalesef
Sözünü tutacağım pasta kursu ve diğerleri için.
Erkek doğsaymışız keşke lafını da sorumluluk alma bakımından onaylıyorum evet erkek olmanın keyfi de başka![]()
benim babam da aksine eve fazla bağlıdır.Annemi boğar hep dipdibe olmak ister.
bu düstura inanmışım galiba ondan öyle gördüm bende.
ama annem daralırdı daralır halen de o da kötü.
ayy bileyim bir ortası vardır elbet ,umuyorum yani :)
teşekkür ederim canım güzel dileklerin için