Bencil miyim yoksa haklı mıyım...Yorumlarınıza İhtiyacım Var...

arkadaşım belki sana teselli olur diye yazıyorum
ben evlendim balayından 2 sonra kociş gitti 15 günde bir bir günlügüne geldi sonra tam düzeldi dedik 2 yıllık şehir ayrılıgı yaşadık 3-4 ayda bir gördüm sonra yine buda geçti dedikkk hoooop yurt dışına gitti şuan 6 ayımız ve ben 3 aydır görmüyorum onu
gerçi bizim ayrılıklarımız hep işi dolayısıyla mecburi ayrılıklardı kendimi geçtim kızım dayanamıyor babasını anlayamadı dogru düzgün evlilik güzel şey bazen iki kişilik yanlızlık bazen ayrı bedende atan tek kalp ama herşey geçiyor önemli olan evliliğini yıpratmadan sorunlara çare bulman bence yıkıp küserek değil sende git onla mümkünse pazar günleri hem temmuza kadarmış takma fazla o orayı tercih ediyosa etsin gitsin sende gez dolaş boşver

Oyy oyy cenera çok üzüdüm sizin duruma.Ama sabrediyorsun ve güçlüsün çok güzel bir örneksin.
İş konusu olunca ekmek parası akan sular duruyor ama bir de akıp giden hayat var ve geri dönüşü olmayan yıllar..
Hemencik kavuşun çok üzüldüm ben :70:

Çok sevindim tatlım barışmana :69:
Umarım her şey istediğin gibi olur, şimdilik olmasa bile...
Seni anlıyorum ve katılıyorum çünkü tıpkısının aynısı bir adet de bizim evimizde bulunuyor: Babam :52:
Annem ona beraber zaman geçirelim dedikçe adam: yapışık ikizler miyiz her dakika yanyana olalım der anlayamaz erkekler bunu idrak edemez maalesef :37:
Sözünü tutacağım pasta kursu ve diğerleri için. :31:
Erkek doğsaymışız keşke lafını da sorumluluk alma bakımından onaylıyorum evet erkek olmanın keyfi de başka :36:

benim babam da aksine eve fazla bağlıdır.Annemi boğar hep dipdibe olmak ister.
bu düstura inanmışım galiba ondan öyle gördüm bende.
ama annem daralırdı daralır halen de o da kötü.
ayy bileyim bir ortası vardır elbet ,umuyorum yani :)
teşekkür ederim canım güzel dileklerin için

valla konunu okudukca evlenmek demirden leblebiymis lafini bir kere daha hazmettim..
kadin olmak da zor evliligi yurutmek de..

umarim daha guzel gunleriniz olur derinscim.. gecmis olsun...

Evlilik kolay değil ama galiba alışana kadar.
Evlilikte doğruyu yanlışı doğrudan bulabileceğimiz bir kurum değil.
Deneme yanılma acılar kavgalar barışmalar.
Bir süre geçiyor doğruyu bulmak için..

çok tşk edrim ayrıca canım

bu arada çalışmak konusunda çok haklısın, bu benim bahsettiğim kavgalarımız çalışmadan önceki döneme tekabül ediyor
çalışmayınca tuhaf bi şekilde insan sadece eşinden doyum alıyor, o meşgul oluncada üstüne alınıyor haliyle
bence çalışsaydın sende bu kadar gerilmezdin bu mevzuuda
:13:

Çalışıyorsun,eve geliyorsun evde işin var elbet..
Eee zevk aldığın şeyler var film izlemek ne bileyim hobilerin.
Eşine saracak vakit kalmıyordur eminim. Bu da ilişkiyi taze tutar,küçük sorunlar büyümez.
Konu gelip iş konusunda tıkanıyor.

teşekkür ederim bu arada iki gündür ilgine :71:

valla öyle ya...
hayır kendimi tuhaf hissetmemin sebebi, konuya ortadan dalan ve diğer üyeleri okumaya başlayan biri sanki bi aldatma bi dayak olayı varmış gibi hissedebilir, ben derinssin eşinin kabul edilmesi zor bi istekte bulunsada kibar, karısını kırmak istemeyen ve olgun bi eş olarak gördüm ama bazı üyeleri okuyunca, allah allah benim algımdamı bi problem var dedim. Yanlış anlaşılmasın derinss in değil diğer üyelerin yorumlarından bahsediyorum
sanırım yine kişisel farklılıklar
ama konuda gözlemlediğim şey uzun yıllar evli olanlar benim gibi düşünürken( mesela sen, ank..), bekar ve yeni evlililer tam tersi düşünüyor genel olarak bunu gözlemledim

evet evliliği çözmemiş olanlar biraz da toleranssız.
Ben dahil elbette,çözüme yönelik değil soruna yönelik çalışıyor kafalarımız.
Umarım benim olgunlaşmam için uzunnn yıllar gerekmez.

Zaman herşeyin ilacı..her zaman ilk şoku atlattıktan sonra karar aşamasına gelmeliyiz,ilk anda insan sağlıklı düşünüp,karar veremiyor.Bu ilk senin için,daha da sırada olanlar var,evlilik malesef zor bir müessesedir..artıları eksileri daima olacak.Bak esprisini bile yapmışsın konunun ve seni güldürebilmiş,biraz daha zaman geçince normalleşecekte :))

Ooo sırada olanlar mı,yapma :37:
Hazır değilim bu beni şöyle bir altı ay falan idare eder herhalde.
Yenisine hazır değilim.
Zormuş gerçekten sorun ne kadar minik olursa olsun içini kemiriyormuş insanın ..

canım benim sorunu konuşup halledebileceğinizi biliyordum;) eşin tabiki seni üzmek
istemiyor hem onun açısından hem senin açından bazı birikimler oldu ve bir şekilde patladı...
senin de dediğin gibi hayatta her şey bir anda olmuyor dört dörtlük hiçbir şey yok
ben hep sınandığımızı düşünüyorum bir şekilde yaşayarak öğreniyoruz,olgunlaşıyoruz....
bu da sizin için bir tecrübe oldu böyle düşün canım...iş konusunda bahsettiklerine katılıyorum
umarım her şey gönlüne göre olur .

Gönlümüze göre olur inşallah laylayım ,senin içinde aynı şeyleri diliyorum biliyorsun.
Tecrübe oldu doğru,yaşadık gördük demek ki sofradan uzak duracağız kavga sırasında :37:
öptüm seni kocaman

Derinscim yeni evlisin ve henüz çocuğunuz da yok haftanın bir gününü eşinle geçirmek istemen gayet doğal bir istek. O gün senin için önemli ve eşin o güne de kendi ile ilgili plan koyuyor tepki vermekte haklısın. Ama sinirine hakim olmalısın. Tepkini ne kadar sinirli dile getirirsen o kadar haklı iken haksız duruma düşmüş olursun. Topik 21 sayfa olmuş, ilk mesajını okudum sonra ne karar verdiniz bilemiyorum ona göre yazıyorum. Eşin şu an "ne var ki alt tarafı bir kaç saat ayrı kalacağız" diye düşünüyor. Bir de eşini tanımıyorum ama nasıl desem yapı olarak seninle her an birlikte olmak isteyen romantik biri midir? yoksa seni sevdiği ve mutlu etmek istediği için mi yapıyor bunları? Özgürlüğüne düşkünse çok sevdiği bir hobi için bile düşünmeden plan yapabilir.

Malesef evde olan kadının durumlarından biri bu. Çok yoğun biri olsan belki farkına bile varmayacaktın belki varacaktın ama yoğunluktan arta kalan bir günde de işlerini halletme telaşına düşecektin. Sana evliliğe hoş geldin diyorum. Bu tür sürtüşmeler tadı tuzu evliliğin bizimde nişanlılık döneminde ve evliliğimizin ilk yıllarında bu tarz tartışmalarımız olmuştur. Onlar bizim kadar ince düşünemiyorlar. Bir de erkeklerde şu düşünce var en okumuşu tahsillisi de olsa "acaba karımın sözünü çok mu dinliyorum" Sende benim gibi dominant yapıdasın. Böyle olunca erkekler onları değiştirmeye çalıştığımızı düşünüyor.

Son durum nedir? tatlıya bağlanmıştır umarım.

canım erkekler evlendiklerinde herşey degişiyor sanki
gerci iki taraf içinde ..
erkek evleince işi aynı şekilde bozulmadan devam ediyor
cevresi aynı arkadaşları aynı ..
ama bayan ya işini gücünü bırakıyor
yada eşi için kendinden fedakarlık ediyor eve mahkum kalıyor
yeri geliyor başka bir memlekete gidiyor
erkek yine arkadaşlarıyla kursları hobileri vs.. herşey onun için normal seyir halinde
ama bayan kendini terkedilmiş hissediyor..bizaman sonra hayattanda kopuyor
herşeyi hayatı eşinin üzerine kuruyor
seni cok iyi anlıyorum emin ol cogu erkekte eşin gibi davranıyor
onlar devamlı bizi suçluyor
gözlerinde;biz hayatı kendimize zindan ediyoruz oluyor
ben cok yıprattım zamanında bu konularla ilgili kendimi
ama degişen hiçbişey olmuyor emin ol
kendi işini vss apabilene kadar bence sende etkinliklere katıl
kurslar sporlar vs..
cocukta olunca zaman kalmıyor yanındada kimsen yoksa eve mahkum kalıyorsun
cocuk olmadan eşini hayatının odak noktası olarak görmekten kacın
ne istiyorsan onu yap cocuk olunca zaten hiçbirine fırsatın kalmıcak,istesende eşini unutacaksın bi zaman sonra:21::)

Kesinlikle doğru bir saptama.
Hayatını uydurmak değiştirmek zorunda olan kadın,sorunlarda oradan başlıyor.
Akrabalardan aileden arkadaşlardan işinden kopuyorsun..yepyeni bir hayat.
alışmaya çalış evliliğe alışmaya çalış herkesin başına zaman zaman geliyor demek ki içtenlikle paylaştığın için teşekkür ederim arkadaşım.

bende evliyim benimde şimdiye kadar evlilikte önemli bir problemim olmadı.bana tepkin çok fazla ve abartılı geldi eşinle vakit geçirmek istemen doğal ama bunu dile getirmenin yolu bu değilki.evlilik çok uzun bir yol her zaman durumlar aynı olmak zorunda değil bak temmuzda yüksek lisansi bitiyomuş nasıl bir süredir cumartesi günleri doluysa temmuzdan sonra boş olcak bu yelken kulübünün kurslarıda ömür boyu devam etmeyecekki.benim eşim haftanın 7 günü günü çalışıyor ben günde toplasa 3-4 saat görüyorum daha fazla vakit geçirmek tabiki istiyorum ama durum bu bunu kabullenmek zorundayım.biraz daha anlayışlı olmaya çalış boğarsan eşini daha çok uzaklaşır senden.baktın gerçekten o kursa gitmeyi çok istiyor sende git bir kursa yazıl pazar günleri için durumları değiştirmeye çalışmaktansa çözümcü ol derim

Derinscim yeni evlisin ve henüz çocuğunuz da yok haftanın bir gününü eşinle geçirmek istemen gayet doğal bir istek. O gün senin için önemli ve eşin o güne de kendi ile ilgili plan koyuyor tepki vermekte haklısın. Ama sinirine hakim olmalısın. Tepkini ne kadar sinirli dile getirirsen o kadar haklı iken haksız duruma düşmüş olursun. Topik 21 sayfa olmuş, ilk mesajını okudum sonra ne karar verdiniz bilemiyorum ona göre yazıyorum. Eşin şu an "ne var ki alt tarafı bir kaç saat ayrı kalacağız" diye düşünüyor. Bir de eşini tanımıyorum ama nasıl desem yapı olarak seninle her an birlikte olmak isteyen romantik biri midir? yoksa seni sevdiği ve mutlu etmek istediği için mi yapıyor bunları? Özgürlüğüne düşkünse çok sevdiği bir hobi için bile düşünmeden plan yapabilir.

Malesef evde olan kadının durumlarından biri bu. Çok yoğun biri olsan belki farkına bile varmayacaktın belki varacaktın ama yoğunluktan arta kalan bir günde de işlerini halletme telaşına düşecektin. Sana evliliğe hoş geldin diyorum. Bu tür sürtüşmeler tadı tuzu evliliğin bizimde nişanlılık döneminde ve evliliğimizin ilk yıllarında bu tarz tartışmalarımız olmuştur. Onlar bizim kadar ince düşünemiyorlar. Bir de erkeklerde şu düşünce var en okumuşu tahsillisi de olsa "acaba karımın sözünü çok mu dinliyorum" Sende benim gibi dominant yapıdasın. Böyle olunca erkekler onları değiştirmeye çalıştığımızı düşünüyor.

Son durum nedir? tatlıya bağlanmıştır umarım.

Ortak bir noktada buluştuk sayılır.Romantik biri değildir ama sevgi doludur.Birlikteyken hep yanyana olmayı isteyen odur.Sürekli temas halindedir. Yani birlikteliğimizden beri böyle.Sıcak biridir.. Özgürlük havalarında astığım astık kestiğim kestik birşey yaşamadık şimdiye kadar.Zaten o tip biriyle evlenemezdim.

Evliliğe hoşlgedin diyorsun ve beni bitiriyorsun :27:

Çalışıyorsun,eve geliyorsun evde işin var elbet..
Eee zevk aldığın şeyler var film izlemek ne bileyim hobilerin.
Eşine saracak vakit kalmıyordur eminim. Bu da ilişkiyi taze tutar,küçük sorunlar büyümez.
Konu gelip iş konusunda tıkanıyor.

teşekkür ederim bu arada iki gündür ilgine :71:

rica ederim canım ne yaptım ki,:71::71: allah bundan sonra muhabbetinizi bozmasın inşallah ben güzel bi çift olduğunuza ve olmaya devam edeceğinize inanıyorum:34:

Son düzenleme:
bende evliyim benimde şimdiye kadar evlilikte önemli bir problemim olmadı.bana tepkin çok fazla ve abartılı geldi eşinle vakit geçirmek istemen doğal ama bunu dile getirmenin yolu bu değilki.evlilik çok uzun bir yol her zaman durumlar aynı olmak zorunda değil bak temmuzda yüksek lisansi bitiyomuş nasıl bir süredir cumartesi günleri doluysa temmuzdan sonra boş olcak bu yelken kulübünün kurslarıda ömür boyu devam etmeyecekki.benim eşim haftanın 7 günü günü çalışıyor ben günde toplasa 3-4 saat görüyorum daha fazla vakit geçirmek tabiki istiyorum ama durum bu bunu kabullenmek zorundayım.biraz daha anlayışlı olmaya çalış boğarsan eşini daha çok uzaklaşır senden.baktın gerçekten o kursa gitmeyi çok istiyor sende git bir kursa yazıl pazar günleri için durumları değiştirmeye çalışmaktansa çözümcü ol derim

Kursa bugün itibariyle başladı zaten.
Herkesin gayet tolerans gösterdiği bir konuya fazlasıyla tepki vermişim öyle görünüyor ki.
boğarsan uzaklaşır lafını hiç sevmiyorum ama ne bileyim erkeklere çok ayrıcalık tanınıyormuş gibi geliyor.

Sevgili derinss konunun tamamını okumadım ama sanırım bir orta yol bulunmuş çok sevindim.
Sadece birşeye takıldım susup oturmak gibi bir cümle kurmuşsun. Bu tuhafıma gitti çünkü susup oturmadığın ortada bence biraz abartmışsın. Keşke ilk tepkini mutfakta döküp saçarak vermeseydin ama böyle bir tepki verdiğine göre sanırım bir takım birikimlerin mevcut. Anladığım kadarıyla acil çalışmaya ihtiyacın var.Donanımlı bir insan olduğun ortada klasik çözümler işine yaramayacaktır çünkü daha önce söylediğin gibi içine kapanık aktivitede bulunmayan bir tip değilsin. Bu nedenle kendine bir an önce iş aramaya başlamalısın. Umarım gönlüne göre bir iş bulursun. Eşin sanırım fenerbahçede yelken dersi alıcak onunla beraber kursa gitmesen bile kurs bitimine yakın orda buluşup bişeyler içmek sonrada aktivitelerinizi yakın mekanlarda planlamak işinize yarayacaktır. Kurslar çok uzun sürmüyor diye kalmış aklımda. Ayrıca eşin deniz ağşığıymış eğer sende hoşlanıyorsan hafta içi sende yelken dersi al böylece bu yaz beraber yapacağınız bir aktivite daha kazanmış olursuznuz.İlgili bir eşin olduğu ortada bence üzerine gitme fazla. Sana olan sevgisinde bir azalma yok merak etme erkekler bizim gibi değiller ağızlarından çıkan kelimeleri bizim gibi detaylı düşünmüyorlar o nedenle her söylediğinin altında birşey arama sakın.
Ben 2,5 yıllık evliyim eşimle evlilik dahil 6 yıldır aynı evde yaşıyoruz. İkimizde hafta içi çalışıyoruz üstelik mesaimiz 6 dada bitmiyor genelde akşam geç vakitlerde çıkıyoruz bazen ben erken çıkıyorum onu bekliyorum bazen ben geç çıkıyorum o beni beklemek zorunda kalıyor.Hafta sonlarıda alışverişti temizlikti benim arkadaşlarım onun arkadaşları aile ziyaretleri hop vakit geçiyor. Şimdi birde 8,5 aylık bir kızımız var artık başbaşa zamanımız hiç kalmadı neredeyse. Salı günü yeni bir işe başlıyorum daha önce avrupa yakasındaydı işyerim sabah eşimle çıkıp akşam eşimle dönüyordum özellikle akşamları minimum 45 dakika arabada baş başa vakit geçiriyorduk birbirimize ayırdığımız tek vakit buydu şimdi buda olmayacak bende düşünüyorum kara kara ama hayat işte , en azından köprü derdi kalkıyor kızıma hemen kavuşucam bu şekilde teselli oluyorum. Bu vakit ayıramama durumu her evlilikte var merak etme umarım ağzınızın tadı birdaha hiç kaçmaz bu son olur ve umarım sende kendine keyifle yapacağın bir iş bulursun inan bana çalışmak sana çok iyi gelecektir sevgiler

Kursa bugün itibariyle başladı zaten.
Herkesin gayet tolerans gösterdiği bir konuya fazlasıyla tepki vermişim öyle görünüyor ki.
boğarsan uzaklaşır lafını hiç sevmiyorum ama ne bileyim erkeklere çok ayrıcalık tanınıyormuş gibi geliyor.

boğarsan uzaklaşır lafı evet bencede hiç sevilecek bir tarafı yok ama canım pratikte doğru malesef nasılsa sıkmaya dırdıra asık bir surata tahammülleri yok ama biz sabır taşıyızya herşeye katlanırız.erkeklere fazla ayrıcalık tanındığı konusundada haklısın her ne kadar batılaşıyorsakta hala ataerkil yaşıyoruz bi çoğumuz. eşin nereli bilmiyorum ama benimki tam bir anadolulu :)))

Canım derinssim çok sevindim sorunun çözüldüğüne.
Zaten emindim de gene de sevindim:1:
Yaşaya yaşaya öğreniyoruz işte hayatı.
Her ne kadar da tamam desek,bir şeyler her zaman çıkıyor karşımıza.
Umarım bundan sonra ( hiç olmaz demek fazlaca hayalcilik olur )
yaşayacağınız sorunlar hep böyle kolayca çözebileceğiniz
tarzda sorunlar olur.
İkinizin de sevgisi,saygısı zaten daha büyük problemlerin çıkmasına engel olacaktır.
Bu yönden ne kadar şanslı olduğunu,ne kadar güzel bir evliliğe ve eşe
sahip olduğunu düşünmen içini ferahlatacaktır.
Hadi şimdi bunu düşün ve deriiinnnnnnnnn bir nefes al:61:
Katlana katlana artsın sevginiz ve birbirinizi hep böyle çok sevin:34::71:

Bugünmüydü haftaya pazar mıydı canım evlilik yıldönümüz:26:
şimdiden kutlarım burada, altın yıllarınız olsun...

Sevgili derinss konunun tamamını okumadım ama sanırım bir orta yol bulunmuş çok sevindim.
Sadece birşeye takıldım susup oturmak gibi bir cümle kurmuşsun. Bu tuhafıma gitti çünkü susup oturmadığın ortada bence biraz abartmışsın. Keşke ilk tepkini mutfakta döküp saçarak vermeseydin ama böyle bir tepki verdiğine göre sanırım bir takım birikimlerin mevcut. Anladığım kadarıyla acil çalışmaya ihtiyacın var.Donanımlı bir insan olduğun ortada klasik çözümler işine yaramayacaktır çünkü daha önce söylediğin gibi içine kapanık aktivitede bulunmayan bir tip değilsin. Bu nedenle kendine bir an önce iş aramaya başlamalısın. Umarım gönlüne göre bir iş bulursun. Eşin sanırım fenerbahçede yelken dersi alıcak onunla beraber kursa gitmesen bile kurs bitimine yakın orda buluşup bişeyler içmek sonrada aktivitelerinizi yakın mekanlarda planlamak işinize yarayacaktır. Kurslar çok uzun sürmüyor diye kalmış aklımda. Ayrıca eşin deniz ağşığıymış eğer sende hoşlanıyorsan hafta içi sende yelken dersi al böylece bu yaz beraber yapacağınız bir aktivite daha kazanmış olursuznuz.İlgili bir eşin olduğu ortada bence üzerine gitme fazla. Sana olan sevgisinde bir azalma yok merak etme erkekler bizim gibi değiller ağızlarından çıkan kelimeleri bizim gibi detaylı düşünmüyorlar o nedenle her söylediğinin altında birşey arama sakın.
Ben 2,5 yıllık evliyim eşimle evlilik dahil 6 yıldır aynı evde yaşıyoruz. İkimizde hafta içi çalışıyoruz üstelik mesaimiz 6 dada bitmiyor genelde akşam geç vakitlerde çıkıyoruz bazen ben erken çıkıyorum onu bekliyorum bazen ben geç çıkıyorum o beni beklemek zorunda kalıyor.Hafta sonlarıda alışverişti temizlikti benim arkadaşlarım onun arkadaşları aile ziyaretleri hop vakit geçiyor. Şimdi birde 8,5 aylık bir kızımız var artık başbaşa zamanımız hiç kalmadı neredeyse. Salı günü yeni bir işe başlıyorum daha önce avrupa yakasındaydı işyerim sabah eşimle çıkıp akşam eşimle dönüyordum özellikle akşamları minimum 45 dakika arabada baş başa vakit geçiriyorduk birbirimize ayırdığımız tek vakit buydu şimdi buda olmayacak bende düşünüyorum kara kara ama hayat işte , en azından köprü derdi kalkıyor kızıma hemen kavuşucam bu şekilde teselli oluyorum. Bu vakit ayıramama durumu her evlilikte var merak etme umarım ağzınızın tadı birdaha hiç kaçmaz bu son olur ve umarım sende kendine keyifle yapacağın bir iş bulursun inan bana çalışmak sana çok iyi gelecektir sevgiler

bu nasıl güzel bir yorum yahu,ağzına sağlık.
kursa birlikte gidip ki 1 de başlıyor kurs,sabah kahvaltı falan yapmayı düşünüyoruz ya da sahilde gezinmeyi birlikte vakit geçirebilmeyi.O kurstayken yapacak birşeyler bulmaya çalışacağım o böyle bir çıkış yolu bulmuş.evet fenerbahçe de kurs,çok da heyecanlı ve mutlu sabah bir hazırlanışı vardı ki çocuk gibi :61:

Hayatınızdan birşeyler paylaştığın için teşekkür ederim.Evet çok sıkıntılı olmuş sizinde son durumunuz.Ama hayat böyle diyerek şükür edip devam etmek gerekiyor galiba.bir de şu var birbirini sevmeyen saymayan değer vermeyen insanlar 24 saat birlikte dahi olsa birşeye yarramıyor.hani psikologların çok popüler bir lafı vardır ya "kaliteli zaman" kavramı .önemli olan bu sanırım.
Ailenizle mutluluklar diliyorum :nazar:

Bugünmüydü haftaya pazar mıydı canım evlilik yıldönümüz:26:
şimdiden kutlarım burada, altın yıllarınız olsun...

Haftaya bugün.. Ve çok önemli işle ilgili bir sınavım var.Cumartesi de öyle.
O da benim yanımda bulunmak istiyor ama bulunamayacak.Haftaya cumartesi okulu tekrar başlıyor ve bir bakan geliyor derslerine özel bir gün yani ..
yine bir aksiyon yani :27:

Ah canım benim konu senin olunca ne yazacağımı bilemedim
çünkü sen hep doğrusunu,en iyisini bilen ve paylaşan birisin
neyseki konuyu bir az geç görmüşüm :) sorunun çözülmesine çok sevindim
ki okurken bile kafamdan sonuçlar üretiyordum
erkekler bizler gibi detaylı düşünemiyor maalesef
ara ara bende senin durumuna düşüyorum
çok karmaşık duygular,hayat işte ne yaşayacağımız belli olmuyor
sayfalara sığacak,tek taraftan düşünülecek bu konu değil
kocanı çook sevdiğini biliyorum :)
Açıkcası buraya konu açmana bile şaşırdım bir gün böyle bişey yapabileceğin hiç aklıma gelmezdi :97:
iş aramaya devam :)kendine çok iyi bak mutluluklar canım :70:

boğarsan uzaklaşır lafı evet bencede hiç sevilecek bir tarafı yok ama canım pratikte doğru malesef nasılsa sıkmaya dırdıra asık bir surata tahammülleri yok ama biz sabır taşıyızya herşeye katlanırız.erkeklere fazla ayrıcalık tanındığı konusundada haklısın her ne kadar batılaşıyorsakta hala ataerkil yaşıyoruz bi çoğumuz. eşin nereli bilmiyorum ama benimki tam bir anadolulu :)))

Eşim egeli.. höd zöd bir tip değil ama..
Erkek endeksli yaşantıya alışmışız.Hepimiz öyle görmüşüz.
Aman sıkılmasınlar ama bunalmasınlar ama daralmasınlar..
Oyy oyy neyse :31:

Back
X