Bencil Eş

Haklısınız adam evli olayım evde işim görülsün ama bekar hayatı yaşayayım kafasında. peki sizden habersiz altınları satabilir mi? Altınlar evde flnsa bankada kendi adınıza kasa kiralayın bence?

Haklısınız adam evli olayım evde işim görülsün ama bekar hayatı yaşayayım kafasında. peki sizden habersiz altınları satabilir mi? Altınlar evde flnsa bankada kendi adınıza kasa kiralayın bence?
aaynen öyle ve soruma da karı peşinde mi çocuk peşinde mi koşcam demesi benim gururuma daha çok dokundu benim annemde çalışıyor babamda , ama babamın çalışamadığı zaman oldu hiç karı eline mi bakcam da demedi çocuk peşinde mi koşcam da demedi,altınlar bankada kasada habersizde alabilir ama sonrasında ben kendimi tutamayıp naparım bilmiyorum kaldı ki ben eğer altınları alıp ondan saklasam yüzde yüz şiddet görürüm net yani ssadece senin mi o altınlar der,neler yapar neler çünkü bana yaşattıkları şey için bu sondu artık sabır noktam kalmadı, artık tahammülüm de kalmadı bu insana sevgimi de hiç etti değmiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…