emin ol yaparsın ben 9 yıllık evlilik hayatımda bir yıldır çalısıyorm düşün tam ev hanımıydım bu psikolojiden cıktım
en azından iş hayatı benim kendime bakmamı sagladı baska seylere sarmamamı sagladı
bayagı faydası oldu maddi yat dısında:))
benim kadar cocuguna düşkün biri yoktur cocuguma kıyıp kimseye bırakamadım çalısmadım ama inan pişmanım bazı yönlerden keske daha önce calıssaydım
kızımda maddi sıkıntılar benle beraber cekti şimdi istediğini alıyorm vakit geciriyorz birlikte para var cünkü mutlu oluyorz
demem o ki işe baslayın kendinizi toparlayıp
sonra her gün işe ve kendinize kafa yoracaksınz bu iyi gelir size eve kosturup git yemek yap cocukla ilgilen derken vakit kalmayor kafayı sarmaya
valla benim sürekli mesgul olmam gerekmiş buda iyi oluyor yeminle kafayı sarmıyosun inan bak
sürekli senin gibi sarıyordum düşünüyordm ne olacak ya yine oynarsa ya yine yaparsa hayatım kaydı bittim diyip kafayı hep resetliyor gene basa dönüyordm mutsuz olup hep etrafımdakileride mutsuz ediyordm
eşimi hep cezalandırıp böyle mutsuzum bak ben sende mutlu olmayacaksın gibi yasıyordm vede hakkaten öyleydim yaaa
hep bunalım hep bunalım
inan ruhumu teslim edecektim öyle ruhen dardaydım
kısacası sende yapabilirsin benden emin ol daha iyisin emin ol buna benden iyisin
yapabilirsin bsarırsın eşin degecek biriyse karkter olarak. sana gercekten deger veriyor evinize sana bakıyorsa yani kısacası degecek adamsa onun için yavrun için yap bunu kendine deger ver kendine bak
sen ayaga kalkarsan eşinde kalkar.
sen bu yuvayı ayakta tutacak kişisin yuvayı dişi kus yapar
sen salarsan eşinde salar
benim moralim biraz bozuk olsun kızım yavrum benim üzülür mutsuz olur pusar ssssiz sessiz oturur onu o hale getiremem getirmem getirttirmem
onu halde görsem ben dahada mutsuz olurum
şimdi anladınmı ben önce kızım için sonra kendim için sonra eşim için yasıyorum