Sizim cevaplariniz iyi geliyor bana. Bu tepkileri tek veren ben değilmişim diyorum . Düzelme umudum oluyor. Oğlum çok küçük su an ise dönemem bir senem daha var maalesef. Peki siz eşinizi artık sevmediginizi düşünmüş muydunuz o dönemde? Bu benim yanılgım mı bilemiyorum.
tabiki düşündüm
hatta kin duydum ,nefret ettim ,çok kırıldım,kızgındım her daim
ona karsı kırgınlıgım yıllarca gecmedi
ben bana bize bunu nasıl yaptı bunu hiçbir zaman affedemedim kafayı hep buna takmıstım
kesinlikle seven insan bunu yapmaz diye hep böyle kurup hissedip
hep uzaktım ona her konuda dünyam basıma yıkılmıs gibi yasıyordum bitmiştik
ama esim cok saglam psikolojiye sahipti ve benide yavrumuzuda cok seviyordu benim ona yaptıgım tüm işkencelere katlandı
kendide yıkılmasına ragmen hep ayakta durdu
hiç bir zaman aciz durmadı o kadar yıpratıcı seyler yasadık ki inan bir gün aglamadı hep dik durdu
ben agladım zırladım feryat ettim herseyimizi kaybetmiştik borsa iddaa yüzünden ben BİTMİŞTİM
ve oda bitmeliydin herseyin bir bedeli var hayatta cok agır ödedi
hep arkamda dur yeter dedi ben her defasında onun moralini bozdum biz bittik dedim yıkılmıs vaziyette yasıyordum
ve bir yandan borc ödüyordu bitmeyen borclarımz vardı yıllarca ödedi.
benm tek yaptıgım kızımla ilgilenmek evde vakit geçirmek onla ve kendi kafamı dinlemekti
cok berbat günlerdi allahım bir daha yasatmasın
yani senin anlayacagın agzından burnundan getirdim hayatı
vede asla borcuna yardım etmedim bir kuruş kendin yaptın akılsızlıgınn cezasını cek dedim
bütün yaptıgını kendi ödedi son bir yıl kaldı gün sayıyoruz hayatının dersini aldı
bu zaman içerisinde yasadık tartıstık bagırdık hep o hatalı oldugu için alttan aldı
bana hep sunu diyordu bu benim zevkim ben futbolu seviyorum iddaa oynuyorum evet
tamam olabilir fakat yüksek mebleglar bzi mafetti hastasın sen tedavi ol dedim
ben kendime engel olurum diyor şimdi ufak meblaglar devam oynuyor
çok ilgis var futbola lanet olsun dedim oyna küçük meblag devam
2 tl 10 tl gibi para hesabı bende ben bir kuruşu hesaplarım cok tutumluyum esim tam tersim
işte bu ikilem zıtlık yıpratıyor.
ama düzeldi benim eşim artık dersini aldı ömründen ömür gitti neler yasadıgını ben biliyorm
ben karakterini bildiğim için benim eşim bir hata yaptı kendide diyor o hatayı düzelmek için hep battı
bunu yapacak bu hallere düşecek adam degildir harika bir kişidir bunları biliyorm fakat kırgınlık ve takıntım ona karsı hep eziyet ettim
buda ona ceza oldu simdi benim eziyetlerimi bir hata daha yapıp cekmez bilir ne kadar psikopatım
ödü patlıyor bir hata yapmaktan
sistemi oturttuk simd sunu bilki herseyin bir sonu var bu dünya gibi sende böyle gitmezsin esinde
inan bak yaptıklarına pişman olmakla gecer hayatın
benim şimdiki aklım bve psikolojm olsa
asla takmaz yine o ödemeye devam eder ben buldugumu yer oturur kendimi yıpratmazdım yeminle kendimi parcaldım
niye ben EŞİMDEN BUNU beklemezdim beni bu cok yıktı ben bunu hazmedemedim su dünyada herkez yapardı o yapmazdı derdim ama insanoglu sasırıyor bazen demek ki oldu diyor baska bişey demiyor benim o dönem kafa hastalıkıydı ki hala biraz var ama cokkk astım bazı seyleri cok takmıstım bunlara o dönem
dediğim gibi bos durmak iyi degil ugrasmak kafayı sarmamk lazım
sende dene daha iyi olucaksın
su an hırslarım var sadece kaybettiklerimizi kazanmak
bir evim olmalı mesela bunlara kafayı sardım sende eşin dısında sar baska seylere