ben kzın ilk okula başladı sandım , küçükmüş ya ,, gece uyku için ilaç alsan belki işe yarar ,,
uzun vadede olacak bi iş koyvermemek lazım , ben düne göre 300 gr vermişim,,(( ama bu akşam yola çıkıorum vermiş sayamıorum kendimi pazarda yollarda geçicek, artık pazartesi temiz bir başlangıç yaparım sen şuan güzel besleniosun zaten ama şu nutella felan alma eve onların kızınada faydası yokki geçek bal al kızına evde olmayınca alışıosun krizlerin gelir başta ama yemezsen azına sürmezsen 1 ,- 2 haftada geçti benim çukalata krizim bende gündüzleri 3-4 gibi çok yiyodum tatlı kek çukalata,
tatlım benim uyku sorunum uyuyamamaktan değil kızımı çişe kaldırıyorum örtüyorum ateşini kontrol ediyorum öksürüklerinde yanında oluyorum diye şu an için bi çaresi yok bu durumun zaten artık eve abur cubur sokmuyorum günlerdede tek bi çeşit yiyeceğim ayıp olmasın diye sende gittiğin yerde tek çeşit ye doktorum öle söylemişti mecbur kalınan durumlarde tek çeişt tercih edin demişti. bu arada menüler gelmedi senden bende sabah 1 kilo eksik çıktım inşallah doğrudur spora başlayalı 1 hafta oldu tok ter atıyorum 1 saat boyunca belki onun etkisi olmuştur çünkü diyet anlamında adam akıllı 2.günüm
günaydın,,
gayet iyi bir gün olmuş dün senin için
bende
akşam tavuk bol salata çilek yedim ama geç saatte yedim çok geç çıktım dün akşam,,ama yinede vermişim 300gr
Bu sabah çok aç hissettim kendimi valiz hazırla erken kalk teftişe dosya taşı merdivenleri in çık açlıktan gözüm döndü sabah sabah kapıdan simit aldım yedim
cevizim olsaydı gerek kalmazdı bittti almadım yemeyim die ama ceviz beni de tok tutuo, pazartesi dönünce alayım yumurta felan haşlayamadığım günler yerim
öğlen kuoföre gidicem yemeğe vakit yok geç yerim yoldada acıkmam inş :))) etiform felan almalı yani bu sabah pek hoiş haber veremedim ama bidaha simit felan yemem
çook iyi başlamışşsın böyle devam edersen bir ayda 6 kg 7kg verirsin kesin
benim dünki menümmü,
sabah
iki haşalnmış yumurta
öğlen tavuklu sezar salata
akşam , tavuk bol salata çilek kahveyi şekersiz içiyorum artık,,
annelik çok başka bir boyut düşünemedim tabi,, belki bir mucize olur:))))
bende olrum inş
simit yedim diye çok kasma canım ama 1 tane bitirmemmeye çalış sabah yarısını ye mesela öğlen yarısını yine yağlı börek ve pohaçalara göre daha masum çalışan diyetlerinde yarım simit veriyorlar zaten nesfit bulundur yanında küçün liğht sütlerden alırısn 1 tane kase 2 dk yersin biyerde ben çalışırken genelde öğlen nesfit yerdim hem yok tutuyo hemde kalorisi düşük içine badem ceviz d atardım 1 er 2 şer tane
tabikide olucak canım neden olmasın herşeyin bir vakti vardır allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?