• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ve günlüğüm giden 5 kilo daha verilecek 18 kg. Beraber verelim :)))

ben kzın ilk okula başladı sandım , küçükmüş ya ,, gece uyku için ilaç alsan belki işe yarar ,,
uzun vadede olacak bi iş koyvermemek lazım , ben düne göre 300 gr vermişim,,:((( ama bu akşam yola çıkıorum vermiş sayamıorum kendimi pazarda yollarda geçicek, artık pazartesi temiz bir başlangıç yaparım sen şuan güzel besleniosun zaten ama şu nutella felan alma eve onların kızınada faydası yokki geçek bal al kızına evde olmayınca alışıosun krizlerin gelir başta ama yemezsen azına sürmezsen 1 ,- 2 haftada geçti benim çukalata krizim bende gündüzleri 3-4 gibi çok yiyodum tatlı kek çukalata,

tatlım benim uyku sorunum uyuyamamaktan değil kızımı çişe kaldırıyorum örtüyorum ateşini kontrol ediyorum öksürüklerinde yanında oluyorum diye şu an için bi çaresi yok bu durumun zaten artık eve abur cubur sokmuyorum günlerdede tek bi çeşit yiyeceğim ayıp olmasın diye sende gittiğin yerde tek çeşit ye doktorum öle söylemişti mecbur kalınan durumlarde tek çeişt tercih edin demişti. bu arada menüler gelmedi senden bende sabah 1 kilo eksik çıktım inşallah doğrudur spora başlayalı 1 hafta oldu tok ter atıyorum 1 saat boyunca belki onun etkisi olmuştur çünkü diyet anlamında adam akıllı 2.günüm

günaydın,,

gayet iyi bir gün olmuş dün senin için
bende
akşam tavuk bol salata çilek yedim ama geç saatte yedim çok geç çıktım dün akşam,,ama yinede vermişim 300gr

Bu sabah çok aç hissettim kendimi valiz hazırla erken kalk teftişe dosya taşı merdivenleri in çık açlıktan gözüm döndü sabah sabah kapıdan simit aldım yedim
cevizim olsaydı gerek kalmazdı bittti almadım yemeyim die ama ceviz beni de tok tutuo, pazartesi dönünce alayım yumurta felan haşlayamadığım günler yerim

öğlen kuoföre gidicem yemeğe vakit yok geç yerim yoldada acıkmam inş :))) etiform felan almalı yani bu sabah pek hoiş haber veremedim ama bidaha simit felan yemem

tatlım benim uyku sorunum uyuyamamaktan değil kızımı çişe kaldırıyorum örtüyorum ateşini kontrol ediyorum öksürüklerinde yanında oluyorum diye şu an için bi çaresi yok bu durumun zaten artık eve abur cubur sokmuyorum günlerdede tek bi çeşit yiyeceğim ayıp olmasın diye sende gittiğin yerde tek çeşit ye doktorum öle söylemişti mecbur kalınan durumlarde tek çeişt tercih edin demişti. bu arada menüler gelmedi senden bende sabah 1 kilo eksik çıktım inşallah doğrudur spora başlayalı 1 hafta oldu tok ter atıyorum 1 saat boyunca belki onun etkisi olmuştur çünkü diyet anlamında adam akıllı 2.günüm

çook iyi başlamışşsın böyle devam edersen bir ayda 6 kg 7kg verirsin kesin

benim dünki menümmü,

sabah
iki haşalnmış yumurta
öğlen tavuklu sezar salata
akşam , tavuk bol salata çilek kahveyi şekersiz içiyorum artık,,

aa dün geç çıktım dedim ya küçük sütlerden içtim az kahve ve tatlandırıcıyla bende sütü unutmuşum,, aslında gördüğün gibi çok yedim geç yedim ama içinde karbonhisrat olmadığı için kilo verdim,,, bi daha bugün yaptığım hatayı yapmamalıyım,, bizim günler ayda bir oluo ondada zaten çeşit yasak salata ve sütlü tatlı

günaydın,,

gayet iyi bir gün olmuş dün senin için
bende
akşam tavuk bol salata çilek yedim ama geç saatte yedim çok geç çıktım dün akşam,,ama yinede vermişim 300gr

Bu sabah çok aç hissettim kendimi valiz hazırla erken kalk teftişe dosya taşı merdivenleri in çık açlıktan gözüm döndü sabah sabah kapıdan simit aldım yedim
cevizim olsaydı gerek kalmazdı bittti almadım yemeyim die ama ceviz beni de tok tutuo, pazartesi dönünce alayım yumurta felan haşlayamadığım günler yerim

öğlen kuoföre gidicem yemeğe vakit yok geç yerim yoldada acıkmam inş :))) etiform felan almalı yani bu sabah pek hoiş haber veremedim ama bidaha simit felan yemem

simit yedim diye çok kasma canım ama 1 tane bitirmemmeye çalış sabah yarısını ye mesela öğlen yarısını yine yağlı börek ve pohaçalara göre daha masum çalışan diyetlerinde yarım simit veriyorlar zaten nesfit bulundur yanında küçün liğht sütlerden alırısn 1 tane kase 2 dk yersin biyerde ben çalışırken genelde öğlen nesfit yerdim hem yok tutuyo hemde kalorisi düşük içine badem ceviz d atardım 1 er 2 şer tane

çook iyi başlamışşsın böyle devam edersen bir ayda 6 kg 7kg verirsin kesin

benim dünki menümmü,

sabah
iki haşalnmış yumurta
öğlen tavuklu sezar salata
akşam , tavuk bol salata çilek kahveyi şekersiz içiyorum artık,,

dün iyiymiş yine bence listen çalışınca geç yeniliyor ama vücut ona göre alışıyor bence kaçta yediğin değil ne yediğin önemli boşver iii gidiyor bence

simit yedim diye çok kasma canım ama 1 tane bitirmemmeye çalış sabah yarısını ye mesela öğlen yarısını yine yağlı börek ve pohaçalara göre daha masum çalışan diyetlerinde yarım simit veriyorlar zaten nesfit bulundur yanında küçün liğht sütlerden alırısn 1 tane kase 2 dk yersin biyerde ben çalışırken genelde öğlen nesfit yerdim hem yok tutuyo hemde kalorisi düşük içine badem ceviz d atardım 1 er 2 şer tane

o nefsitler felan bende çukalatanın etkisinin aynısını yapıyor çok hoşuma gidiyor durmadan yemek istiyorum hatta bitirene kadar aklım onda kalıo :::::::::)))

güle güle kullan saçlarını arkadaşım

öğün atlamasan daha iyi olur aslında

benim bugün öğle yemeğim

taze fasülye (yazdan kurutulmuş olanlardan)
yağı alınmış ton balığı birkaç çatal
salata

ara
5 çilek
1 maden suyu

Tşk, süpersin valla ben yola çıkıcam birazdan vazgeçme sakın pazartesi sen bi kiloya yakın vermiş olursun,, kuoförde bir bayan gördüm 81 den 58 e düşmüş 4-5 ay da bizde yapabiliriz

hayırlı yolculuklar sana inşallah bizde anlatabiliriz birilerine şu kilodan şı kiloya düştüm diye bugün spora gidemedim bende kızım evde hasta :(

akşam yemeğim unutmadan yazayım

haslama tavuk göğsü yarısı kadar
salata
yoğurt

ara
1 ankara armutu

slm arkadaşım bugünkü menüm öğleden sonra annemdeydim biraz saçma oldu bugün ama yinde eskisine göre zemzemle yıkanmış :)))
sabah nesfit-süt yarım kase+3 çilek doğradım içine
öğle:1 haşlama yumurta 2 parça peynir (kızım anca kahvaltı yapıyoduda bende kahvaltılık bişeyler yedim artık)
ara :1 portakal
1 tane çizzi (paket değil ) buda çocukların elindeydi 1 tanecik yiyiverdim canım çekti
tırnağım kadar bitter çikolata türk kahvesiyle
akşamda 2 kuru köfte
cacık ,ıspanak köklerinden tertor yaparız bilirmisin bilmem sarımsaklı bol ekşili az yağlı 1 kasede ondan yedim

yarım saat öncede 1 ankara armutu 1 avuç içi sıcak leblebi yedim.

bana sorarsan bugün biraz saçmaladım gibi ama yinede ii dayandım o kadan ikramın içinde tırnak kadar bitterle 1 çizzinin günahı olmaz heralde diyip kendimimi avutuyorum acaba !!!!!!

nerlerdesin şekerim şugarım gelmedinmi daha 4.takım cuma yarışması varya sonunda kabul ettiler şekerim benide bir gazla inşallah bırakmadan devam ederim sana da yazıcam tabikide ilk senle çıktım yola bırakmam

gelelim dünkü menüme

sabah: 1 büyük fincan yeşil çay
2 kuru erik
1 avuç içi leblebi
(eşim geç kalktığı için kahvaltıya onu bekledim oda öğlen kalktığı için aç kalmamak için bunlaı yedim )

öğle: 1 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
1 kk peynir
dometes,salatalık , 1 dilim sucuk

ara bir avuç içi kadar çağla

akşam: yarım porsiyon saç kavurma (etin yağsız yerlerinden )
semizotu salatası
ayran
yarım dilim kepek ekmeği (çok acıydı yemek ekmeksiz gitmedi)
ara :1 portakal

dün spor yapmadım ama hep hareket halindeydim .semt pazarımız vardı mesafaemiz var baya yürüyerek gidip geldik pazardada baya dolaştık 45dk.-1 saat arası yürümüşüzdür.
onun dışında su çok içtim çok sıcaktı hava ama kaç litre saymadım .

bu kadar keşim evde olduğu günler diyet yapmak çok zor ama kazasız belasız atlattık çok şükür

selam çok sevindim,, beni de yanlız bırakma sorumluluk hissediyorum sana karşı iyi oluo:)))
ama hafta sonum otelde ve yemek içmekle geçti miğdem bozuldu rahsızlandım yoruldum ,, neyse geride kaldı 900 gr alarak dönmüşüm buda bana kapak oldu,, davate felan gitmiyorum artık bitti, bizim genel müd. ve şubelerden bi çok arkadaş okadar çok kilo vermişki şaşırdım,, evdeyken çok zor ama çook iyi gidiyorsun harikasın bozma sakın iki günde bir haftada verdiğini geri alıosun berbat bir duygu,,sen hangi şehirde yaşıyordun yakından iki -3 ay sonra bi kahveni içmeye gelirim bakarım sana valla ona göre harika b,r hava var bozduğum midem düzeldi iyiyim,,
kahvaltım : bir avuç ceviz 4-5 tane çilek, çay

aman arkadaşım geçmiş olsun dikkat et kendine . denizlideyim canım ben yolun düşerse her zaman beklerim. dün yediklerimi yazayım hemencik.

sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
3-4 zeytin,dometes,salatalık
yağsız tavada çakılmış 1 yumurta

ara:1 elma yeşil çay

öğle-ikindi: şehir dışından ablamlar geldi 1 nisan şakası yaptılar bize kargo (kızıma birşeyler almış onu göndericem pazartesi evde olun kargo gelicek diye aradı beni) beklerken bi baktık onlar çıktı geldi. neyse yemek yemek istemediler onlarlada kahvaltı yaptık artık.

1 dilim çavdar ekmeği
2 dilim peynir bol bol taze tere,nane,roko,turp otu (kayınvaldesinin bahçesinden toplamışlar)
dometes,salatalık şekersiz çay

ara : yeşil çay
2 kuru erik

akşam:etli bamya
yer elması turşusu(ev yapımı)
taze yoğurt

dün böyleydi güzeldi saat 4 e kadar temizlik yaptım 4 te ablamlar geldi işte öyle şekerim şugarım

Back
X