valla arkadaşım çok güzel anlatmışşsın kendini resmen kendimi buldum bağımlılıklar aynısı bende de var
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
ince bir dilim peynir
5 zeytin
maydonz,dometes salatalık
üstüne orta şekerli türk kahvesi ve sigara :)))
kızımda eşimde hepimiz kiloluyuz şekerim malesef çocuğuda kendi yeme alışkanlıklarımız yüzünden obez olma eşiğine getirdik eşim etobur sebzeyle hiç arası yok makarna pilav kızartma bide her akşam olmazsa olmazlar ama kendimi ...
ya oda vaz geçsin pilav makarna ve kızartmadan ekmek yesin onun yerine çok canı bişey çekerse öğlen yesin yiyeceğini dışarıda, sen kendine tam tahıl ekmek alırsın, sen ona eti kızartsanda sen köfteni etini tavugunu başka davada yağız yap zaten yağlı etler yine lezletli oluyor, benim bi arkadaşım eşiyle birlikte dukan yapıyor destek olsun oda sonunda zayıflamış bir eşe kavuşacak vede oda kızını düşünsün,, bende kırmızı lahanayı doğraıp elma sirkesinde bekletiyorum salatalarıma koyuyorum azar azar elma sirkeside zayıflatıo ya, lahana salatısınıda günde yemiştim içinde yeşil elma salatalık rendesi nar vardı mısrda vardıda o diyetlerde yasak, çok güzeldi, ayda bir günümüz var ama yasak çeşit çeşit mamalar yapmak akşam yapıyoruz zaten bir salata bir sütlü tatlı yapmaya izin var,bende de spor yok koşu bandı var ama canım istemio hiç 70 altına düşünde başlıycam bende , burda okudum yine bi diyetisyen tavsiyesi verilecek çok kilonuz varsa 8-10 kilo verene kadar spor yapmayın sonra başlayın bıkmazsın demiş bende öyle yapıcam...aynı doktor azınız durmuosa kaçmaklarınız protoin olsun demiş bu araa öğlen sezar salata yedim azdı ama sosunu nasıl yapıolar kaç kaloridir bilmiyorum(( kızlarla çıktık yine önümüzdeki hafta dışarı çıkmıycam evden getricem bakalım ne olacak..dışarıda yediğin ızagarada olsa yağlı soslarda bekletilmiş oluo malesef ben sadece sepzeyle doymuyorum ekmeksiz zaten anlamıorum doyduğumu bi kilo ıspanak yesemde o yüzden bi kaç parca tavuklu salata bile beni daha tok tutuyor
beriin bu arada geçmiş olsun zaten geçmişte kalmış hepsi erken evlenmenin faydaları kocaman kızın olmuş ama artık kendin için bişeyler yapmanın zamanı çooktan gelmiş, doktora gidip tahlil yaptırdınmı hiç tiroit bezlerin normal çalışıyormu Boyun çok güzel ben 165 yazdım ama 163 bile olabilirim..Senin 80 altına inmen lazım ilk hedef,, hızlı kilo vermek istiosan karbonhidratla protoini karıştırma mesela sabah yumurta yersen ekmek yeme öğleye kadar tok tutar seni yumurta öğlen ye ekmeği akşamda ekmek yeme sebzenin yanına değiğim gibi bikaç parça tavuk koy yağsız telonda baharatladığın zaten salatan yoğurdun felan var ,, asıl kilit nokta akşamdan sonra yemeden yatabilmek çay iç açık bol bol su iç ara ara baktın olmuo sütünü iç tatlandırı ile akşam yemeğini erken yiyosun sen bir pors. meyvede yieyebilirsin.. yaz gelmeden vermemiz lazım arkadaşım yazın dışarı çıkmalar çok olur milletin elinde dondurma olur hazirana kadar 10 kilo vermemiz lazım minimum şu pazıllar var ya 1000 parça 2000 parça onlardan al oyalanırsın gerçi ev işide çok olur da ,, kendine özgü bi hobiye benzemez,, onları sonra çerceletip tablo gibi asılyorlarmış ben sınava hazırlanıyorum çok beyendimde yazın alıcam bende,, senin öğle yemeği benimkinden iyi bu arada:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?