ben kzın ilk okula başladı sandım , küçükmüş ya ,, gece uyku için ilaç alsan belki işe yarar ,,
uzun vadede olacak bi iş koyvermemek lazım , ben düne göre 300 gr vermişim,,(( ama bu akşam yola çıkıorum vermiş sayamıorum kendimi pazarda yollarda geçicek, artık pazartesi temiz bir başlangıç yaparım sen şuan güzel besleniosun zaten ama şu nutella felan alma eve onların kızınada faydası yokki geçek bal al kızına evde olmayınca alışıosun krizlerin gelir başta ama yemezsen azına sürmezsen 1 ,- 2 haftada geçti benim çukalata krizim bende gündüzleri 3-4 gibi çok yiyodum tatlı kek çukalata,
tatlım benim uyku sorunum uyuyamamaktan değil kızımı çişe kaldırıyorum örtüyorum ateşini kontrol ediyorum öksürüklerinde yanında oluyorum diye şu an için bi çaresi yok bu durumun zaten artık eve abur cubur sokmuyorum günlerdede tek bi çeşit yiyeceğim ayıp olmasın diye sende gittiğin yerde tek çeşit ye doktorum öle söylemişti mecbur kalınan durumlarde tek çeişt tercih edin demişti. bu arada menüler gelmedi senden bende sabah 1 kilo eksik çıktım inşallah doğrudur spora başlayalı 1 hafta oldu tok ter atıyorum 1 saat boyunca belki onun etkisi olmuştur çünkü diyet anlamında adam akıllı 2.günüm