ben şimdiden üzüldüm kızın haline...

22 yaşında üni. mezunu...şurda 2 gune bır acılan 19 20 yasndayım sevglm yok,kımse ılgılenmıyor yok efendım 23 yasndym hıckımse daha ıstemedı kısmetsız mıyım...dıye acılan konulara bakarsak..bu kadar evlenme delısı olunursa,kafa evlılıge takılırsa kaçma mevzusuda kaçnlmaz olur..Allah akıl fıkır versın..Aılelerede sabır..

Ben yanlışlayabilirim:)
Ailem asla istemiyordu, evlenirken neler çektik. Şimdi annem bana seninki gibi kocayı insan başında taşır, kötü bir gelin ve kötü bir eşsin diyor
Ne güzel seninki iyi bir örnek ama sık rastlanmıyor ki yine de.
Ben nerede onaysız evlilik yapanı görsem bir süre sonra ya dilinde ne gözünde pişmanlık gördüm nedense...
Bir de pek aşk insanı değilim, eskiden böyle değildim ama yaşım ilerledikçe odunlaşma sürecim hızlandı işte Dünyadaki tek sevdiğim kişi, annem istemezse pek karşı gelebileceğimi sanmıyorumAman zaten daha çok var, okul bitecek de atanacağız da aday bulacağız da anamız istemeyecek de

aynen kaçıp da mutlu olanını görmedim benim annem de kaçtı ama amca çocukları tanıdıgı bildiği insan ve çok mutlu

Bence hic üzülmeyin acimayin, bu zamanda beni kacir diyen kiz, kacip geldigi yeri katip karistirmasinida bilir. Siz aman ha uzak durun, yuvaniz zarar görmesin. Deli deliyi görünce comagini saklarmis bakarsiniz kaynananinda hakkindan gelir. Ee size yapilanlarin hesabi haliyle bir yerden cikicak. Siz sessizce oturun birseye karismayin derim.

Dört bavul toplamışsam kaynana yanına kaçmak yerine Uzakdoğu seyahatine giderim ben yahu. İyi üşenmiyorsun.

tamam haklı olabilirsiniz kızın saf salaj bişey oldugunu sanmıyorum

Arkadaşım hiç karışma. Kız ailesinin kıymetlisiyse belki dişli çıkar. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Bakarsın kaynananın ağzı dili tutulur kız kıymetli olur kabahatli sen olursun. Bir aydır kaçır beni diye haber gönderen kıza acıyamayacağım doğrusu.

aynen kaçıp da mutlu olanını görmedim benim annem de kaçtı ama amca çocukları tanıdıgı bildiği insan ve çok mutlu
Allah mutluluklarını daim etsin canım o halde.
Dört bavul toplamışsam kaynana yanına kaçmak yerine Uzakdoğu seyahatine giderim ben yahu. İyi üşenmiyorsun.
Di mi ama? Ben yerleşik bir insanım ya, çöpüm kalsa geride rahat edemem, hepsi benim bebeklerim 2 bavul kıyafet 1 bavul ayakkabı, 1 bavulda kişisel bakımdır, monttur. Evi falan terketmeyeyim ben iyisi mi Düşündüğüm şeylere bak ya? Her trajedinin arkasından böyle ince şeyler düşünürüm ben. Ne yapalım hayat devam edecek sonuçta

haklısın yasayıp görecez

Mal canın yongasıdır derler.

Şaka bir yana bavullar dolusu eşyayı yanında götürme zorunluluğu seni bir yerlere bağlamıyor mu? Bana biri şu anda kalk gidelim dese (kocaya kaçmak anlamında değil) bol temiz çamaşır, bir yedek kot, bir çift yedek rahat pabuç, üç-beş yedek tişört ve bir ceket ile yola çıkarım. Bavula bile gerek yok, sırt çantasına sığar. Pasaport, kimlik, cep telefonu tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…