Ne güzel seninki iyi bir örnek ama sık rastlanmıyor ki yine de.Ben yanlışlayabilirim:)
Ailem asla istemiyordu, evlenirken neler çektik. Şimdi annem bana seninki gibi kocayı insan başında taşır, kötü bir gelin ve kötü bir eşsin diyor
eşimi adam hesabına katmazlar ki bi iki yag yakarlar bizimkinin parasını yerler beni ezerler benimkide kendini bişey sanırOlurmu hiç öyle,ortada kaçırma durumu varmış üstelik..
demi ben 6 yıldır çekiyorum haklısın galiba koskoca 22 yasında üniverste mezunu kızyaaav bırak sana da yazık anacım
aynen kaçıp da mutlu olanını görmedim benim annem de kaçtı ama amca çocukları tanıdıgı bildiği insan ve çok mutluNe güzel seninki iyi bir örnek ama sık rastlanmıyor ki yine de.
Ben nerede onaysız evlilik yapanı görsem bir süre sonra ya dilinde ne gözünde pişmanlık gördüm nedense...
Bir de pek aşk insanı değilim, eskiden böyle değildim ama yaşım ilerledikçe odunlaşma sürecim hızlandı işteDünyadaki tek sevdiğim kişi, annem istemezse pek karşı gelebileceğimi sanmıyorum Aman zaten daha çok var, okul bitecek de atanacağız da aday bulacağız da anamız istemeyecek de
duydugumdan beri bi yol aradım ama malesef yok bulamadımkıza haber ver mutlaka ulaşmanın bir yolu olmalı
Dört bavul toplamışsam kaynana yanına kaçmak yerine Uzakdoğu seyahatine giderim ben yahu. İyi üşenmiyorsun.Offf neden kaçılır ki?
Vallahi beni yanlışlayın ama ailenin istemediği bir evliliğin sonu da hiç iyi olmuyor genelde. İstemiyorlarsa evlenmeyeceksin arkadaş. Sen duygularım, aşkım deyip gözünü kapatıyorsun da anan görüyor işte gerçeği. Sonra da 1 sene sonra vay efendim maddi sıkıntıdır, kaynana zulmüdür çeker de çekersin.
Bu arada işe gidiyorum diye çıkacakmış da, eşyasız üstündekilerle kaçılır mı ya?
Kıyafetlerim, ayakkabılarım, temizleyicilerim, kremlerim, makyaj malzemelerim olmadan asla bir yere gitmem. Kokuşmuş kokuşmuş günlerce aynı kıyafetler falan, bir dolap düzmek kaç ay sürer? Hele ki kaçtığı adam cimri, uuuvv gelsin sefalet...
Ben kaçmaya kalksam 4 bavul toplamam lazım herhaldezaten onu evden gizlice çıkarayım derken ya yakalanırım ya da oğlan beklemekten sıkılır gider
Belki de aşık olanlar bunları düşünmüyordur, ceketimi alır çıkarım diyorlardırBen duygusuz olduğumdandır herhalde gerçekçi düşünüyorum
tamam haklı olabilirsiniz kızın saf salaj bişey oldugunu sanmıyorumBence hic üzülmeyin acimayin, bu zamanda beni kacir diyen kiz, kacip geldigi yeri katip karistirmasinida bilir. Siz aman ha uzak durun, yuvaniz zarar görmesin. Deli deliyi görünce comagini saklarmis bakarsiniz kaynananinda hakkindan gelir. Ee size yapilanlarin hesabi haliyle bir yerden cikicak. Siz sessizce oturun birseye karismayin derim.
Arkadaşım hiç karışma. Kız ailesinin kıymetlisiyse belki dişli çıkar. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Bakarsın kaynananın ağzı dili tutulur kız kıymetli olur kabahatli sen olursun. Bir aydır kaçır beni diye haber gönderen kıza acıyamayacağım doğrusu.kaynım bugün istanbula gitti kız kaçırmak için kaynım 3 kere nişanlandı eşya almadıkları ve herseyi beleşe getirmek istedikleri için nişanları atıldı kaynım hergün baska kızla konuşan biri bu kızlada 6 ayı askın süredir görüşüyordu kızın ailesi vermek istemedi anladılar tabi bu aileden bişey olmayacagını kız kaçalım demiş saf işte kaynım 2.bi face açtı ve yeni bi hat kızdan habersiz işleri yürütecek kızı kaçırmasıda sevdiğinden falan degil dügün de n kurtulmak için ben şimdiden üzülüyorum kıza ulaşabilme sanşım olsaydı keşke kendine yazık etti bunu paylaşıyorum çünkü internetten face den şurdan burdan tanıdığınız adamlara inanıp hayatınızı yakmayın diye
Allah mutluluklarını daim etsin canım o halde.aynen kaçıp da mutlu olanını görmedim benim annem de kaçtı ama amca çocukları tanıdıgı bildiği insan ve çok mutlu
Di mi ama? Ben yerleşik bir insanım ya, çöpüm kalsa geride rahat edemem, hepsi benim bebeklerimDört bavul toplamışsam kaynana yanına kaçmak yerine Uzakdoğu seyahatine giderim ben yahu. İyi üşenmiyorsun.
eşimi adam hesabına katmazlar ki bi iki yag yakarlar bizimkinin parasını yerler beni ezerler benimkide kendini bişey sanır
bilmiyorum bana bişey anlatmazlar tamamen tesadüf eseri haberim olduSon gelismeler neler peki kizi kacirip getirdi mi
bana ve kocama bişey olmasın da gerisi önemli degil kıza üzülüyorum sadce o kadarÇok sıkıntılı bir durum,tatsız birşeyler olmasında sonrasında..
bana ve kocama bişey olmasın da gerisi önemli degil kıza üzülüyorum sadce o kadar
haklısın yasayıp görecezArkadaşım hiç karışma. Kız ailesinin kıymetlisiyse belki dişli çıkar. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Bakarsın kaynananın ağzı dili tutulur kız kıymetli olur kabahatli sen olursun. Bir aydır kaçır beni diye haber gönderen kıza acıyamayacağım doğrusu.
Mal canın yongasıdır derler.Allah mutluluklarını daim etsin canım o halde.
Di mi ama? Ben yerleşik bir insanım ya, çöpüm kalsa geride rahat edemem, hepsi benim bebeklerim2 bavul kıyafet 1 bavul ayakkabı, 1 bavulda kişisel bakımdır, monttur. Evi falan terketmeyeyim ben iyisi mi Düşündüğüm şeylere bak ya? Her trajedinin arkasından böyle ince şeyler düşünürüm ben. Ne yapalım hayat devam edecek sonuçta