ben şimdiden üzüldüm kızın haline...

amin ben çekiyorum o kız çekmesin diye derdim benim 15 16 yasında biriyle 1 2 kere konuşmamı bahane edip 6 yılımı zindan ettiler bu kız kaçıp gelecek bunun daha beter yakacaklar canını

eee peki suan konustunuz mu kaynananla kız kactı yani kesin ailesi falan gelmemis mi barısmaya diye yada kaynanalar kız icin ne diyor
kaynım daha 2 saat önce yola çıkmış bana bişey anlatmazlar eşim söyledi zaten kv deyle küsüz

eee peki suan konustunuz mu kaynananla kız kactı yani kesin ailesi falan gelmemis mi barısmaya diye yada kaynanalar kız icin ne diyor
umarım yarın sabaha kadar aklı başına gelir kızın da vazgeçer

Bende değişiklik yapıp benimkine hazırla bohçanı diyeceğim şaka bir yana insan evinde sevgi görmüyorsa çok daha aldanabiliyor,yakışıklılık,yalan sözler inanılıyor.Ailesini üzmek istemeyen bir insan bence yapmamalı bunu,keza çok sevse bile ailesini karşısına almamak adına bırakmayan insanlar varken internette konuşup tanımadan yakışıklı diye kaçmak büyük hata.umarım kız kendini ezdirmez,kaynınız doğru yolu bulur ya da kızı ailesi yoksaymaz da ailem arkamda diye güvenebilir.Üzülüyorum böyle şeylere,hayır yani evlilik merakını da anlamıyorum küçük yaşlarda mı daha çok oluyor bilmiyorum valla ara ara ben bile evlenecek miyim ben şimdi diyorum,gençliğimi yaşamışım da yaşlanmışım sanki insan 20 li yaşlarda okumalı araştırmalı gezmeli ya,böyle bir erkek olgun değil belli,kızda bu düşünceye sahip olarak olgun olmadığını belli ediyor.Zor ama Allah yardımcısı olsun kızın

inşaallah kız ailesi tarafından el üstünde tutulan biri kaynımın agzı iyi laf yapar kız aşık olmuş kaçıyor ama bilmiyor ki aşk degil

Ins bı manı cıkarda vazgecer kız . okurken kendı kuzenım geldı aklıma ıcım darlandı . bızımkı de kendı nısanlısına kacmıstı sonra 1 yılı dolmadan 2 aylık hamıle gerı dondu ..
kızların en tehlıkelı zamanı 18 - 22 arası bence. cunku tam kısılıgı oturtma ve herseye ısyan zamanı .
cok ozur dılerım ama kaynınız gıbı karaktersızlerle karsılastıgında da vay hallerıne ..

Allah aşkına ona da gelince bi üyelik alın...Sizin aile çok heyecanlı :)

kaynımın derdi evlilik yani kiminle olacagı önemli degil 26 yasında ya evde kaldın deyip duruyorlar çocuk da kendince bunu buldu babası olacak adam hiçbirşeye bulaşmak istemediği için kaynım annesini dinlemez kızda biraz fena ÇIKARSA EZİLMEZ PEK

Allah aşkına ona da gelince bi üyelik alın...Sizin aile çok heyecanlı :)
Benim ailem değil de kocamın ailesi heyecanlı ben bi söyleyeyim gel elticim bi hesapta sana açalım diye

dün duydum hep dua ediyorum Allah ım gençliğine anasına babasına acıda vazgeçsin gelmesin diye
Allah sizden razı olsun sen içlerindesin ne söylerseniz sanki yanlış anlama olur kız içinde kv içinde kıskanç elti yenge olucaksınız belkıde dikkatli olun lütfen pislikleri sana bulaşmasın

Allah sizden razı olsun sen içlerindesin ne söylerseniz sanki yanlış anlama olur kız içinde kv içinde kıskanç elti yenge olucaksınız belkıde dikkatli olun lütfen pislikleri sana bulaşmasın
haklısın

sizce ben bundan sonra bişeye karışmayayım demi zaten kıza beni büyük ihtimal kötü anlatacaklar önceki nişanlılarına öyle yapmışlardı ben bişey anlatırsam diye korkuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…