e heralde kocaman kız çalışan 22 yasında üniverste mezunu kız saf bişey bilmeyen bi kız degil sonuçtaGözünü karartmış o kızda,herşeyi göze alarak kaçıyor demekki..
Canım temelli gitmekten bahsediyorum benMal canın yongasıdır derler.
Şaka bir yana bavullar dolusu eşyayı yanında götürme zorunluluğu seni bir yerlere bağlamıyor mu? Bana biri şu anda kalk gidelim dese (kocaya kaçmak anlamında değil) bol temiz çamaşır, bir yedek kot, bir çift yedek rahat pabuç, üç-beş yedek tişört ve bir ceket ile yola çıkarım. Bavula bile gerek yok, sırt çantasına sığar. Pasaport, kimlik, cep telefonu tabii.
Di mi ama? Ben yerleşik bir insanım ya, çöpüm kalsa geride rahat edemem, hepsi benim bebeklerim2 bavul kıyafet 1 bavul ayakkabı, 1 bavulda kişisel bakımdır, monttur. Evi falan terketmeyeyim ben iyisi mi Düşündüğüm şeylere bak ya? Her trajedinin arkasından böyle ince şeyler düşünürüm ben. Ne yapalım hayat devam edecek sonuçta
aynenaklı başına geldiğinde çok geç kalmış olacak desene..
e heralde kocaman kız çalışan 22 yasında üniverste mezunu kız saf bişey bilmeyen bi kız degil sonuçta
zaten artık çok geç sabah kaçtılar bundan sonra tek kelime etmemKız da normal değil kaynında. Bence bu iş oluır boşver sen kötü olursun...
zaten artık çok geç sabah kaçtılar bundan sonra tek kelime etmem
Hahaha aynen. Acil durum olur, ölüm kalım olur o ayrı da. Sırf ekşın için de kurulu düzenimi terketmemal benden de o kadar kaçmaya niyetlensem aklım alamadıklarımda kalır vazgeçerim
teşekkür ederim çok mahcup oldum o arkadslarda kendince haklı ben sırf benim yasadıklarımı yasamasın diye normal şartlarda evlense neyse benim kv de tam fırsatcı yarayı kaşır durur her fırsatda kızın yüzüne vuracak ondan yani ama artık cok geç yapacagım bişey yok 2 3 saat sonra evde olurlartatlım,kız suçlu,anladık,senı dınlemıcek onuda anladık,lakın sen belliki ınsnalıktan nasibini almışsınki,uyarcaksın,üzülüyorsun,burda kendı düşen ağlamaz,boşver dıyenlerde tuhaf,20 yaşında hangımız cahıl değildikki,ve çocuklaırmız yeğenlerımız söz konusu olunca uyarırız ,yırtınırz,kendı düşecek ağlasın demeyiz,insanlığın için sana çok tşk...
yok zaten bitti olan oldu artıkSu saatten sonra yuzyuze gelince de uyarma.
olan olmus.
kiskanc elti derler. Bosver.
koyun-bacak iliskisi.
kızın annesigil yola çıkmış lar geleceklermiş galiba kız 1 hafta önceden tüm eşyasını hazırlayıp bi arkadsın evine götürmüş 1 hafta sonrada kaynımı aramış gel beni al diyeArtık kız onların elinde çok ıyımı yaptım sanıyor? Yazık.....
götürmek isteyeceklerini sanmam kız bugün gelir gelmez yüzük bakmaya falan gitmişEh beleşe gelin getirmek istemişler de kızda kaya kavuğundan çıkmış gibi dünden hazırmış ailesi geri götürse bile kızlarını eskisi gibi olurmu ?Allah akıl fikir versin o kızacağıza