ben şimdiden üzüldüm kızın haline...

hadi sizler yabancısınız tanımıyorsunuz da
kocanı nasıl kandırırlar
eşim e eşyaları aldık demişler eşimde bi bakayım falan demiş ailesi olmaz damat düğün gecesinden önce odaya giremez demiş eşim ısrar etmiş ama nafile kiliti açmamışlar

eşyları alırken eşin nerdeymiş
ay çok ilginç
memleket nere bunların
eşim çalışıyor öyle izin falan alamamış bide eşim annesine fatmanın ailesinden izin isteyinde eşyaları beraber seçelim kv de dedik ama izin vermiyorlar ufak yer laf çıkar dediler demiş o oo daha neler var anlat anlat bitmez eşim biz nişanlıyken teyzesigilde düğün eşya lafı falan açılmış eniştesi kp deri kastederek baban eşya falan almaz düğünü tutarsa yinede şükret demiş benim ki de benim baban öyle şey yapmaz benim basımı egmez diye adamla tartışmış geçenlerde anne baba işte bunlar ama ne yapacan atacak degilsin ya dedi

sana acıdım eşine daha çok acıdım
yazık kandırmışlar onuda

sana acıdım eşine daha çok acıdım
yazık kandırmışlar onuda
ben en çok eşime üzüldüm düğün günü neredeyse aglayacaktı dügünümüz 31 ocak günü yapıldı benim kp der babama sen merak etme ögretmen evi tutttum ne çocuklar ne misafirler magdur olmayacak dedi düğünde bin tane rezillik yasandı ama anlatıp stres yapmaya gerek yok neyseöğretmen evine gittik bahçe kapısından girdik bi kaç sandalye bide boş masa eşimle ben bina girecegiz eleele tuttuk görevli babanız bahçeyi kiraladı dedi eşimle ben şok oldum gözü doldu eşimin ne pasta ne ikram bişey yok 30 dk sürdü dügün ben romatizma hastasıyım soguga gelemem 2şal bi pardesü 2 battaniyeyle oturdum babam hocam size hiç yakışmadı deyince alın kızınızı o zaman demiş görümcem nişanlandı yakında düğünü var bin tane hayal kuruyor kv de isteyecen tabi kızım bi kere gelin olacaksın diyor öyle zoruma gidiyor bi keresinde de görümcemin küçük nişanında kp deri alışverişe çıkardı 500 tl lik abiye aldı görümcem kp der benim gözümün içine bakarak benim kızım herkes degil tabi en iyisini giyecek dedi bişey diyemedim diyemiyorum basiretim baglanıyor nedense eşim öbür odaya götürdü beni sakin ol ne olur renk verme dedi sarılıp agladık

bu insanlarla nasıl görüşüyorsun halen
eşin acayip üzüldüm yazık
sana nasıl mahcup olmuş
insan evladını bu hale nasıl sokar ya

bu insanlarla nasıl görüşüyorsun halen
eşin acayip üzüldüm yazık
sana nasıl mahcup olmuş
insan evladını bu hale nasıl sokar ya
mecbur 1 1.5 aylık evliyken evden kovdular eşim e anne baba bulunmaz bırak beni dedim bırakmadı 1 sene görüşmedim eşimde 2 3 ay görüşmedi eşimin ailesi ve onlardan tamamiyle kopamıyor bende hiç birzaman vazgeç demedim mesafe koy dedim eşim ilk baslarda mesafe koymak için çok çırpındı ama bıraktı artık çok şeyler yaşadım 2 aydır iyiyiz sadece 3 kere görüstüm oda toplasan 5 saat bile degil yine şükür evimin huzuru bozmasınlar yeter baska bişey istemiyorum

amin karışmayı hiç düşünmüyorum karışmadıgım saygısızlık yapmadıgım halde kötü oluyorum eltine bi şey mi oldu
Yok ben boşandım eltimin eşide çok berbattı benimki gibi ex eltim hala çekmekte

Son düzenleme:
ALLAH yardmcisi olsun. kızın umarim.gunahina girmez hevesni.alip tekmeyi atmaz snradan

Geçmiş olsun canım şimdi mutluysan sotun yok ben de denedim ama eşimle değil ailesiyle sorun larim var onlar için evliligimden vazgecmem
Kocanızla seviyorsanız bırbırınızı sorun yok bence,bir başkası için yuva asla yıkmayın araya mesafe koyun kv olsun bitsin severken ayrılık yıkım olurdu Allah kimsenin yuvasını bozmasın amin

kız 21 yasında ama fettan yani bide kv demler kızdan kaynımın atılan nişanları çapkınlıklarını ve bizi evden kovduklarını falan saklıyorlar bakalım ne olacak sonu valla hiç takmıyorum kp deri kv deyi laf çarpıyorlar itinayla ama sagır numarası yapıyorum yazık ya stres atıyorlar kendilerce ama Mevlam çok büyük ve adil bakalım nereye kadar benimle ugrasacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…