- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman amann kv,nin neler yapabileceğinni tahmin edebiliyorsun sanada zararları olacak ne hallerı varsa görsünler kızda kendi kaşınmış kaçmakda ne o öyle madem çok istıyor Aileler tanışsın Allahın emrı ile düğün dernek telli duvaklı gelin gitmek varken...aynen öyle olmak gerekiyor zaten kv de küs bide ya bayram da böyle tırnaklarını çıkarıp bekledi bişey yapsada saldırsam diye
sabah işe diye çıkacaktı çoktan yola çıkmışlardırKız şimdi kactımı yani?
aileler tanıştı ama ailesi anladı bunlardan bi halt olmayacagını vermediler kızı kaynımda 3 4 aydır aramıyordu kız aramışAman amann kv,nin neler yapabileceğinni tahmin edebiliyorsun sanada zararları olacak ne hallerı varsa görsünler kızda kendi kaşınmış kaçmakda ne o öyle madem çok istıyor Aileler tanışsın Allahın emrı ile düğün dernek telli duvaklı gelin gitmek varken...
İşte ya sizin aile derken esininkiler :)Benim ailem değil de kocamın ailesi heyecanlı ben bi söyleyeyim gel elticim bi hesapta sana açalım diye
öyle olur mu dersin ben pek zannetmiyorumaman bana bulaşmasınlarda kızda umarım kendini ezdirmezİşte ya sizin aile derken esininkiler :)
Kıza yazık ama kendi düşen ağlamaz...iyi yandan bak, senin üzerindeki bakışlar dağilacak bi süre
kızların saflıgı mı desem ne desem bilemedimhahahha aynu benim hikayem benim kaynım da aynısı şimdi kaçcak kız aruyo
ankaradan bulmuş bayramda kaçırcaktı ama kız kaynanamla oturmam demiş vazgeçmişler
oda 10 kişiyle bir konuşuyor ama ailesi masraf olmasın diye kimseyi istemiyorlar
bakaım sonları hayırlısı olsun
konunu okuyunca acaba benim konummu dedim
sen keyfine bak artık onla uğraşırlar sana bulaşmazlarsabah işe diye çıkacaktı çoktan yola çıkmışlardır
yazık amasen keyfine bak artık onla uğraşırlar sana bulaşmazlar
kaynım bugün istanbula gitti kız kaçırmak için kaynım 3 kere nişanlandı eşya almadıkları ve herseyi beleşe getirmek istedikleri için nişanları atıldı kaynım hergün baska kızla konuşan biri bu kızlada 6 ayı askın süredir görüşüyordu kızın ailesi vermek istemedi anladılar tabi bu aileden bişey olmayacagını kız kaçalım demiş saf işte kaynım 2.bi face açtı ve yeni bi hat kızdan habersiz işleri yürütecek kızı kaçırmasıda sevdiğinden falan degil dügün de n kurtulmak için ben şimdiden üzülüyorum kıza ulaşabilme sanşım olsaydı keşke kendine yazık etti bunu paylaşıyorum çünkü internetten face den şurdan burdan tanıdığınız adamlara inanıp hayatınızı yakmayın diye
yapacak bişey yokOfff neden kaçılır ki?
Vallahi beni yanlışlayın ama ailenin istemediği bir evliliğin sonu da hiç iyi olmuyor genelde. İstemiyorlarsa evlenmeyeceksin arkadaş. Sen duygularım, aşkım deyip gözünü kapatıyorsun da anan görüyor işte gerçeği. Sonra da 1 sene sonra vay efendim maddi sıkıntıdır, kaynana zulmüdür çeker de çekersin.
Bu arada işe gidiyorum diye çıkacakmış da, eşyasız üstündekilerle kaçılır mı ya?
Kıyafetlerim, ayakkabılarım, temizleyicilerim, kremlerim, makyaj malzemelerim olmadan asla bir yere gitmem. Kokuşmuş kokuşmuş günlerce aynı kıyafetler falan, bir dolap düzmek kaç ay sürer? Hele ki kaçtığı adam cimri, uuuvv gelsin sefalet...
Ben kaçmaya kalksam 4 bavul toplamam lazım herhalde zaten onu evden gizlice çıkarayım derken ya yakalanırım ya da oğlan beklemekten sıkılır gider
Belki de aşık olanlar bunları düşünmüyordur, ceketimi alır çıkarım diyorlardır Ben duygusuz olduğumdandır herhalde gerçekçi düşünüyorum
eşim karışmazki bu konulara onun annesi üzülmesin yeterEşiniz müdahale etmedimi bu duruma,kız kaçırmakta neyin nesi yani..
eşim karışmazki bu konulara onun annesi üzülmesin yeter
Ben yanlışlayabilirim:)Offf neden kaçılır ki?
Vallahi beni yanlışlayın ama ailenin istemediği bir evliliğin sonu da hiç iyi olmuyor genelde. İstemiyorlarsa evlenmeyeceksin arkadaş. Sen duygularım, aşkım deyip gözünü kapatıyorsun da anan görüyor işte gerçeği. Sonra da 1 sene sonra vay efendim maddi sıkıntıdır, kaynana zulmüdür çeker de çekersin.
Bu arada işe gidiyorum diye çıkacakmış da, eşyasız üstündekilerle kaçılır mı ya?
Kıyafetlerim, ayakkabılarım, temizleyicilerim, kremlerim, makyaj malzemelerim olmadan asla bir yere gitmem. Kokuşmuş kokuşmuş günlerce aynı kıyafetler falan, bir dolap düzmek kaç ay sürer? Hele ki kaçtığı adam cimri, uuuvv gelsin sefalet...
Ben kaçmaya kalksam 4 bavul toplamam lazım herhalde zaten onu evden gizlice çıkarayım derken ya yakalanırım ya da oğlan beklemekten sıkılır gider
Belki de aşık olanlar bunları düşünmüyordur, ceketimi alır çıkarım diyorlardır Ben duygusuz olduğumdandır herhalde gerçekçi düşünüyorum
yaaav bırak sana da yazık anacımyazık ama