ben şimdiden üzüldüm kızın haline...

Kaçmak için yola çıktığında pişman olur daha ama geri dönmeye cesaret edemez Allah yardımcısı olsun ne diyelim.
aynen benim kv de tayfası da insanı doğduğuna pişman ederler artık kızda kaçtı mecbursun der ezdikce ezerler umarım kendini ezdirmez Allah ım inşaallah bana da bu kıza hiçbirşey yapamazlar

maalesef gençlik mi saflık mı bilemedim

aynen benim kv de tayfası da insanı doğduğuna pişman ederler artık kızda kaçtı mecbursun der ezdikce ezerler umarım kendini ezdirmez Allah ım inşaallah bana da bu kıza hiçbirşey yapamazlar
Herşeyin hayırlısı olsun benimde yengem kaçdı ama ailesinde görmediği değeri gördüğünü söyler hep

Kınama değil aslında canım ama 15 16 yaşında değil sonuçta bu kız. 20 yaşlarındaysa az çok neyin ne olduğunu bilebilir. Mesela lisedeyken annem çok evhamlıydı pek dışarı çıkayım istemezdi, sevgilim falanda olmamıştı. Üniversiteye başladım o baskıdan kurtulmuşum, kendimi özgür hissediyorum. Okuldan bir çocuk facebooktan mesaj atmaya başlamıştı. Bir iki cevap verdim, sevgilim olmamış ya daha önce, heyecanlıyım tabi. Sonra dedim "ya internetten tanışılan adama güven mi olur saf mıyım ben".

Demem o ki bazı şeylerin yaşla değil, karakterle ilgisi var bence. Baskıyla, sevgilisi olmamakla, iyi niyetle falan ilgili değil diye düşünüyorum. Ben 18'imde nasılsam şu an hala öyleyim. Çevreme bakıyorum arkadaşlarımda aynı şekilde. 6 aydır tanışılan adama kaçmayı düşünmek bana garip geliyor. Bu güven nereden geliyor? Adam yakışıklı diye gözünü karartmış belli ki.

kız bildigim kadarıyla çalışan lise mezunu hür ailesi tarafından el üstünde tutulan bi kız çok pişman olacak çok

dün duydum hep dua ediyorum Allah ım gençliğine anasına babasına acıda vazgeçsin gelmesin diye

Anlattıklarınıza bakılırsa o kızcağız 3 5 ay sonra KK'ya üye olup "Kaçarak evlendim çok pişmanım ne olur akıl verin" tarzında bir başlıkla aramıza katılabilir. Ne kötü.

Anlattıklarınıza bakılırsa o kızcağız 3 5 ay sonra KK'ya üye olup "Kaçarak evlendim çok pişmanım ne olur akıl verin" tarzında bir başlıkla aramıza katılabilir. Ne kötü.
aynen

doğru söylüyorsunuz tabi ama bende o yaşlarda 18 - 20 yaşında herkese inanıyordum çok iyi niyetli birisiydim hiç bir şey bilmiyordum içine kapanık sessiz birisiydim benim iyi niyetimi arkadaşlarım sömürürdü arkamdan konuşurdu şimdi o kadar farklıyım ki çok farklıyım . sizin görüşlerinize de katılıyorum tabi ki yapı meselesi

bacım sen nasıl yandın sen nasıl düştün bunların tuzağına yazık sana da Allah yardım etsin

bacım sen nasıl yandın sen nasıl düştün bunların tuzağına yazık sana da Allah yardım etsin
Amin sagol görücü usülü kp der imam bide memleketlimiz diye halam da aracı olunca insan içine girmeyince anlayamıyor nişanı atmaya ve evlendikten sonra boşanmaya çok çalıştım ama olmadı

Amin sagol görücü usülü kp der imam bide memleketlimiz diye halam da aracı olunca insan içine girmeyince anlayamıyor nişanı atmaya ve evlendikten sonra boşanmaya çok çalıştım ama olmadı

eski konularınızı okudum ablacım Allah sabrınızı arttırsın ve gönlünüzce olsun herşey inşallah. Size kötülük edenlerde cezasız kalmasın hak meclisinde.

eee peki suan konustunuz mu kaynananla kız kactı yani kesin ailesi falan gelmemis mi barısmaya diye yada kaynanalar kız icin ne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…