ben en çok eşime üzüldüm düğün günü neredeyse aglayacaktı dügünümüz 31 ocak günü yapıldı benim kp der babama sen merak etme ögretmen evi tutttum ne çocuklar ne misafirler magdur olmayacak dedi düğünde bin tane rezillik yasandı ama anlatıp stres yapmaya gerek yok neyseöğretmen evine gittik bahçe kapısından girdik bi kaç sandalye bide boş masa eşimle ben bina girecegiz eleele tuttuk görevli babanız bahçeyi kiraladı dedi eşimle ben şok oldum gözü doldu eşimin ne pasta ne ikram bişey yok 30 dk sürdü dügün ben romatizma hastasıyım soguga gelemem 2şal bi pardesü 2 battaniyeyle oturdum babam hocam size hiç yakışmadı deyince alın kızınızı o zaman demiş görümcem nişanlandı yakında düğünü var bin tane hayal kuruyor kv de isteyecen tabi kızım bi kere gelin olacaksın diyor öyle zoruma gidiyor bi keresinde de görümcemin küçük nişanında kp deri alışverişe çıkardı 500 tl lik abiye aldı görümcem kp der benim gözümün içine bakarak benim kızım herkes degil tabi en iyisini giyecek dedi bişey diyemedim diyemiyorum basiretim baglanıyor nedense eşim öbür odaya götürdü beni sakin ol ne olur renk verme dedi sarılıp agladık