aynen en basında engelleyebilseydim diye düşünmüştüm ama kız herseyi önceden planlamışOda dünyanın kaç bucak olduğunu görsün. Siz söylesen iz de ona viz gelir. Bir musibet bin nasihattan iyidir. Herkes kendi gerçekliğini yaşar. Ne şimdi ne de sonra karisin. Siz bozguncu olmayın. Kabak başınıza patlar.
Kızda herhalde kaynınızı bulunmamayan hint kumaşı sanmış adeta kendisini onların üzerininse atmış demekki evde kalacam diyemi yaptıaynen en basında engelleyebilseydim diye düşünmüştüm ama kız herseyi önceden planlamış
Yüzük alacak mı ki o ailegötürmek isteyeceklerini sanmam kız bugün gelir gelmez yüzük bakmaya falan gitmiş
Kız uçmuşYüzük alacak mı ki o aile
alacaklarmış galibaYüzük alacak mı ki o aile
kız annesigille gitmiş babası 2 hafta sonra gelin isteyin demişaynen en basında engelleyebilseydim diye düşünmüştüm ama kız herseyi önceden planlamış
BİLMİYORUM HİÇ GÖRÜŞMEDİM EŞİMİN ANLATTIGI KADARI BİLİYORUM kıza şaşırdım ama aşkından öldüğünü söyleyip herseyi planlayıp kaçan kız puf gitti tamam ailesi ama bi kere kaçmışsın bide babası ndan korkar çekinir insan babası çok sertmiş kız gitti ama bundan sonra ne olur bilmiyorum yalnız kendini ezdirecek bi kız degil galiba fettan eşim görmüş kızı çok akıllı dedi tuhaf oldu bence oglanca kaç gel 2 saat sonra geri gitkaynanan ne demis kız icin beyenmis mi ee simdi isteöe olursa hersey masrfalı olcak kaynın isine gelmicek kızı bırakmasın bu
BİLMİYORUM HİÇ GÖRÜŞMEDİM EŞİMİN ANLATTIGI KADARI BİLİYORUM kıza şaşırdım ama aşkından öldüğünü söyleyip herseyi planlayıp kaçan kız puf gitti tamam ailesi ama bi kere kaçmışsın bide babası ndan korkar çekinir insan babası çok sertmiş kız gitti ama bundan sonra ne olur bilmiyorum yalnız kendini ezdirecek bi kız degil galiba fettan eşim görmüş kızı çok akıllı dedi tuhaf oldu bence oglanca kaç gel 2 saat sonra geri git
bencede ama eşimde kv de digerleride kızdan çok eminlertencere yuvarlanmış kapağını bulmuş, bunların işi yaş gibime geldi
sen en iyisini yapıyorsun yaşının tadını çıkar tek derdin bu olsunŞu an yaşadığım en büyük atraksiyon çileklere dökecegim cikolata sosu bittiği için nutellayı tercih edip etmemdeki gerginlikken , yaşıtlarım ne entrikalar yaşıyor. =(
bencede ama eşimde kv de digerleride kızdan çok eminler
ben kızın ve ailesinin niyetini anlamadım eşim de hiç yorum yapmama izin vermiyor eşim kız geldi dedi bende yazık üzüldüm dedim oo bin tane sey söyledi sonra da özürdiledi kıza annemlerin davranışı nı gördüm sen geldin aklıma sana yaptıkları dolmuşrta gelinceye kadar doldum doldum taştım dedi yarında kıza iyi gözükmek için sana karşı iyi davranacaklar sahte sahte deditencere yuvarlanmış kapağını bulmuş, bunların işi yaş gibime geldi
bugün babası kp deri aramış hafta sonu gelin isteyin gerekirse giderken götürün hocam başımı öne egdirmediniz falan demiş ama bana tuhaf geldi yanibence kız gerçekten istese gitmezdi geri, oyuncak değil ya bu... bir de iki hafta sonra isteme demeleri tuhaf geldi böyle olaylarda genellikle aynı gün yıldırım isteme töreni düzenlenir, babası dediğiniz kadar sertse ve istemiyorsa kızın baya çekeceği var demektir
ben kızın ve ailesinin niyetini anlamadım eşim de hiç yorum yapmama izin vermiyor eşim kız geldi dedi bende yazık üzüldüm dedim oo bin tane sey söyledi sonra da özürdiledi kıza annemlerin davranışı nı gördüm sen geldin aklıma sana yaptıkları dolmuşrta gelinceye kadar doldum doldum taştım dedi yarında kıza iyi gözükmek için sana karşı iyi davranacaklar sahte sahte dedi
bugün babası kp deri aramış hafta sonu gelin isteyin gerekirse giderken götürün hocam başımı öne egdirmediniz falan demiş ama bana tuhaf geldi yani
bana bulaşmasınlar da annesini sonuçta eşimin ama azcık mesafe iyidir umarım eşim artık annesinin beni ezmesine izin vermez tamam annesinden geçmesin ama benide üzmesin tek istegim bu çokmuaman al benimkileri vur seninkilere :) hiç değmezler hem de hiç üzülme, benim saçımda sedef başladı bu kv yi kafama takmaktan. gerek yok, zaten son günlerde aldığım bi kararla ne yüz vercem ne yüzlerine gülüp içimden kan kusucam ne de anne baba adını duyabilirler ağzımdan sende hiç pas verme boşverrrrr yeni gelinlerinin hayrını görsünler tabi görebilirlerse
bende anlamadım bencede tam kp dere görealla alla giderken götürceklerde ne dicek akrabalarına bu adam ne garipler cidden birbirlerini bulmuşlar bu sefer