kaynım 26 kızda tam bilmiyorum en fazla olsa olsa 20 dirKaç yaşında bunlar?
kızın sadece adını biliyorum keşke ulaşabilsem cahillik işte yakışıklı biraz kaynım bide kv de basta melek gibi olur sonra gerdek gecesinin sabahı zindan ederler bilirler artık dönemeyeceginiHala kaçalım diyen hatun var mı ya, neyin kafası bu
Kiza ulaşmaya çalışın hayatini yakmasin
yazık gercekten kaynım ve kv yani tüm tayfa basta melek gibi olurlar sonra pufbacım kız meyilli kaldırılmaya faceden bulmasa gider köşe başından bulur düğüne gitse zurnacıyı bulur hamama gitse kurnacıyi insan azcık aklı başında olucak mukayese yeteneği olacak pembe gözlüklerini çıkaracak
artık bişey söylemek için çok geç kaynım sabah erkenden gitmiş galiba aman kv de bana bulaşmasında kızda umarım kendini ezdirmezKendi düşen ağlamaz. İnsanların saf olmadığı bi çağda yaşıyoruz artık. Sana inanmaz ve kıskanç elti olmuş olursun.
llah bilir bana kızı ne zaman göstertecekler kv deyle aramız açıkKıza bende üzüldüm ama kızı elbet görüceksin iş işten geçmeden konuş görüş illa sonuçta elti olucaksın bi eltilik yapayım diye yanaş kıza akıl ver Vicdanında rahatlar
kınamak degil üzülüyorum sadece Allah ım herkesin kızını bacısını korusunkıza yazık olmuş insan o yaşlarda malesef kör oluyor cahil oluyor bir de ilk se samanlık seyran mantıgına bürünüyor ama hayatın acı gerçekleri tokat gibi çarpar ilerde kızı eleştirmeyelim o yaşlarda hepimiz küçük bir çocuk gibi saf oluyoruz ve herkezzi kendimiz gibi sanıyoruz .kimseyi kınamamak gerek Allah yardım etsin
kınamak degil üzülüyorum sadece Allah ım herkesin kızını bacısını korusun