ben şimdiden üzüldüm kızın haline...

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
kaynım bugün istanbula gitti kız kaçırmak için kaynım 3 kere nişanlandı eşya almadıkları ve herseyi beleşe getirmek istedikleri için nişanları atıldı kaynım hergün baska kızla konuşan biri bu kızlada 6 ayı askın süredir görüşüyordu kızın ailesi vermek istemedi anladılar tabi bu aileden bişey olmayacagını kız kaçalım demiş saf işte kaynım 2.bi face açtı ve yeni bi hat kızdan habersiz işleri yürütecek kızı kaçırmasıda sevdiğinden falan degil dügün de n kurtulmak için ben şimdiden üzülüyorum kıza ulaşabilme sanşım olsaydı keşke kendine yazık etti bunu paylaşıyorum çünkü internetten face den şurdan burdan tanıdığınız adamlara inanıp hayatınızı yakmayın diye

Hala kaçalım diyen hatun var mı ya, neyin kafası bu
Kiza ulaşmaya çalışın hayatini yakmasin
kızın sadece adını biliyorum keşke ulaşabilsem cahillik işte yakışıklı biraz kaynım bide kv de basta melek gibi olur sonra gerdek gecesinin sabahı zindan ederler bilirler artık dönemeyecegini

yazık gercekten kaynım ve kv yani tüm tayfa basta melek gibi olurlar sonra puf

Kendi düşen ağlamaz. İnsanların saf olmadığı bi çağda yaşıyoruz artık. Sana inanmaz ve kıskanç elti olmuş olursun.
artık bişey söylemek için çok geç kaynım sabah erkenden gitmiş galiba aman kv de bana bulaşmasında kızda umarım kendini ezdirmez

Kuzenim ciktigi cocuga 2 defa kacti her defasinda da cocuk geri getirdi ben evlenmeyi dusunmuyorum diye. Nisanlandi nisanlisina kacti. Nisanlisinin ailesi masraf yapmak istemedi cunku. Bir insanin kacacagi varsa Ali ye degil de Veli ye kacar. Yapacak bir sey yok. Ha simdi kiza bir sekilde ulasip yapma etme derseniz de kiskanc fesat elti kadrosunu da doldurmus olacaksiniz. Benden soylemesi.

Kiza cok uzuldum yaaa saf mi dersin suursuz mu dersin artik neyse iste yazik

artık her hatasında yüzüne vuracaklar

Kıza bende üzüldüm ama kızı elbet görüceksin iş işten geçmeden konuş görüş illa sonuçta elti olucaksın bi eltilik yapayım diye yanaş kıza akıl ver Vicdanında rahatlar

a
Kıza bende üzüldüm ama kızı elbet görüceksin iş işten geçmeden konuş görüş illa sonuçta elti olucaksın bi eltilik yapayım diye yanaş kıza akıl ver Vicdanında rahatlar
llah bilir bana kızı ne zaman göstertecekler kv deyle aramız açık

kıza yazık olmuş insan o yaşlarda malesef kör oluyor cahil oluyor bir de ilk se samanlık seyran mantıgına bürünüyor ama hayatın acı gerçekleri tokat gibi çarpar ilerde kızı eleştirmeyelim o yaşlarda hepimiz küçük bir çocuk gibi saf oluyoruz ve herkezzi kendimiz gibi sanıyoruz .kimseyi kınamamak gerek Allah yardım etsin

kınamak degil üzülüyorum sadece Allah ım herkesin kızını bacısını korusun

Kaçmak için yola çıktığında pişman olur daha ama geri dönmeye cesaret edemez Allah yardımcısı olsun ne diyelim.

İnsan kendini ateşe atıyor resmen. .
kendi düşen ağlamaz. .

kınamak degil üzülüyorum sadece Allah ım herkesin kızını bacısını korusun

yok canım kınama konusu sana değil yukarıdaki yorumlarda kınamışlar yok başkasını bulurmuş zaten meyilliymiş yok pembe gözlükle bakmasaymış vs vs . İnsan gerçekten hata yapabiliyor baskı altında büyüyen dışarıyı tanımayan hiç sevgilisi olmayan iyi niyetli kızlarımız hayatın acı gerçekleriyle yüzleşiyor size katılıyorum kınamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…