• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben simdi nasil davranacagim?

Suan bütün aile diyor ki sen görüsmezsen asla bisey demeyiz haklisin ama biz mecburuz falan filan

Ama eminim tas catlasin 1 sene sonra bakacaklar kazin ayagi öyle diil
Bana baski yapmaya baslayacaklar
Barisin ne olacak sanki onlar cahil sen büyüksün bilmem ne

Cahilliği, büyüklüğü yok bu işin ;
Kadın bütün ailenin namusuna dil uzatmış ; seninle kaynını yakıştırdığında eşine, anasına, babasına herkese dil uzatmış oluyor, bunu anlamayacak insanlar senden uzak dursun zaten, kötü ol kafan rahat olsun.
Eşine bunu açıkça söyle arayı soğutamazsınız, ben hiç bir şekilde görüşmem deyin baştan tavrınız net olsun, o da kendini sorgulasın. Eşine bok atan gelin ve kardeşi kendisine ne muamelesi yapıyor anlasın ve unutmasın

Size böyle bir iftirada bulunan kişi eltiniz bile olsa muhatap olmayın düğününe gitmeyin. Evine de gitmeyin. Eşiniz ne yaparsa yapsın karışmayın. Ama mesafenizi her daim koruyun lütfen

Cahilliği, büyüklüğü yok bu işin ;
Kadın bütün ailenin namusuna dil uzatmış ; seninle kaynını yakıştırdığında eşine, anasına, babasına herkese dil uzatmış oluyor, bunu anlamayacak insanlar senden uzak dursun zaten, kötü ol kafan rahat olsun.
Eşine bunu açıkça söyle arayı soğutamazsınız, ben hiç bir şekilde görüşmem deyin baştan tavrınız net olsun, o da kendini sorgulasın. Eşine bok atan gelin ve kardeşi kendisine ne muamelesi yapıyor anlasın ve unutmasın
Eşim kaç gündür çok üzgün
Ailesine, kendisine ve en çokta bana yapılan hakaretin farkında
Kardeşinin tutumunun farkında

Zaten en çok ona üzülüyorum kardeşi umursamıyor kendi yoluna gidiyor
Aile bi yere kadar takıyor sonra napalım evladımızı mı kaybedelim diyorlar peşinden gidiyorlar
Benim eşimi benden başka düşünen yok gerçekten

Bazen diyorum bu kadar darbe yemişken bir de sen darbe vurma ama bakalım işte bilmiyorum

Benim de istediğim fazla samimiyet zaten diil
Bakın ben o konuda çok açıl görüşlüyüm
Hep diyordum benim gelecekteki eltim beni sevmek zorunda diil
Benimle çok samimi olmak zorunda da diil
En yakın arkadaş, dost olmamıza da hiç gerek yok

Ama yeterki toplum içinde yüz yüze bakacak kadar birbirimizi sevelim sayalım bu yeter

Eger beni bi yenge bilirse yenge olurum
Abla bilirse abla olurum
Elti bilirse elti olurum
O kadar rahat anlayışlı bir insandım ki ama bunlar ben de anlayış bırkamadılar

Şuan ona düşman olmaktan başka çare yok
Ben sizin anladim. Zaten oyle olmali.. ama hayat karşimiza insanlari hep guzel guzel cikarmiyor... eş tarafi ile bazi kisileri secemiyorsun ama yedi kat gormedigin insan olsa umrunda olmaz.. ama burda sizi hic tanimadan yapilan dusmanlik aslinda kendi karakter bozuklugudur bu da size sicrar hep. Allah yardimciniz olsun.Olgun olmak vakur durmak kimseye birsey kaybettirmez seviyesizin yeri bellidir.

valla bu gözlerim, kocasını görümcesinden kıskanan insanlar gördü. çok yakın bir arkadaşımızın eşi yaptı bunu. neymiş evlerine gidince kız kardeşi abisinin boynuna atlayıp öpüyormuş. neticede boşandılar.

o nedenle o kızın eltiden kıskanmasına şaşırmadım. barışıp evlense bile hiçbir bayram da seyran da rahatınız olmayacak. mesafe koyun, herkeste bunu bilsin derim.

Ben de bizimle görüsmeyecegine eminim ki o görüsse bile ben görüsmem ama varligindan bile rahatsiz oluyorum o derece
Esim de diyor zaten dügününe bile gitmem ama ilerde beni suclsr mi acaba senin yüzünden gitmedin diye ne kadar dile getirmsemde karsi oldugunu biliyor bu evlilige
Eşin öyle birşey diyemez ne hakla diyecek kıza bak aileye girmeden fitneyi sokmuş
E akılsız kiz bu adam yengesine bakacak potansiyelde biri ise ne diye nisanlaniyorsun güven duymadığın insanla işin ne
Eğer ola ki bu iş olursa tavrinizdan vazgeçmeyin aynı ortamda kesinlikle bulunmayin
Daha ergenliği atlatamamış nasıl eş anne olacak bu kadin

Kaynının başı çok ağrıyacak net. Bugün seni kıskanan yarın kuzenini, arkadaşını v.s kıskanır kıskanır da kıskanır.

Esimle bugün ciddi bir konuşma yaptım ve nihai kararımız şu şekilde

Kesinlikle o kızla hiç bir ortamda bulunmayacagız evimize gelmeyecek biz de asla gitmeyecegiz
Çünkü eşim ben bu kıza bu saatten sonra güvenemem nerden bileyim sana başka iftira atmayacagını diyor.

Eger kv’nin evinde karşılaşırsak o ortamdan uzaklaşacagız aileye de söyleyeceğiz onlar varsa bizi çağırmasınlar biz varsak onları çağırmasınlar..

Aile de mecbur buna katlanacak çünkü ogullarının seçimlerinin sonucu bu malesef..

Düğün meselesinde ise %90 gitmeyeceğiz

Ya da bi ihtimal geç gidip takı takıp çıkacagız
Bana kalsa takmam da eşim onu kardeşine yapar artık ona da karışmayacagım.

Eşim dediki sen yanında düğüne gelirsen ben daha güçlü olurum ordan elini tutup çıkarım
Gelmezsen tek başıma olurum boynum bükük çıkarım
Ben de onunla gideceğimi söyledim

Cenazeye gider gibi simsiyah giyinir gideriz 😂

Kaynının başı çok ağrıyacak net. Bugün seni kıskanan yarın kuzenini, arkadaşını v.s kıskanır kıskanır da kıskanır.
Zaten kuzenlerin fln sinyallerini de vermiş ama onlara henüz bulaşmadan nişan bitmişti
Bi insanın bi huyu varsa bunu herkese yapar malesef

Eşin öyle birşey diyemez ne hakla diyecek kıza bak aileye girmeden fitneyi sokmuş
E akılsız kiz bu adam yengesine bakacak potansiyelde biri ise ne diye nisanlaniyorsun güven duymadığın insanla işin ne
Eğer ola ki bu iş olursa tavrinizdan vazgeçmeyin aynı ortamda kesinlikle bulunmayin
Daha ergenliği atlatamamış nasıl eş anne olacak bu kadin
Yok ben tavrımdan asla vazgecmem
Basit bir mesele diilki unutayım gitsin
Bir de o kadar çok kişi ögrendi ki bu olayı affedeceğim varsa da affetmem kime ne anlatayım yani milletin yüzüne bakamam

valla bu gözlerim, kocasını görümcesinden kıskanan insanlar gördü. çok yakın bir arkadaşımızın eşi yaptı bunu. neymiş evlerine gidince kız kardeşi abisinin boynuna atlayıp öpüyormuş. neticede boşandılar.

o nedenle o kızın eltiden kıskanmasına şaşırmadım. barışıp evlense bile hiçbir bayram da seyran da rahatınız olmayacak. mesafe koyun, herkeste bunu bilsin derim.
Ya bazen gerçekten inadına yapan insanlar da oluyor ben de duyuyorum çevremde kaynanalar, görümceler bazen kendini kaybediyor sırf nispet yapıp gıcık etmek için.. asla onaylamıyorum ne onlar inat yapsın ne de bu taraf kıskansın

Ne olmuş yani görümce abisini istediği kadar öpsün
Sonuçta o adam çıkıp seninle eve geliyor. Yazarken utanıyorum adam tutup kardeşine mi bakacak

Kendi meseleme gelince
Elti adayım beni kaynıma merhaba derken bile duymadı neyi gerekçe gösterdi onu bile bilmiyoruz

Ya bazen gerçekten inadına yapan insanlar da oluyor ben de duyuyorum çevremde kaynanalar, görümceler bazen kendini kaybediyor sırf nispet yapıp gıcık etmek için.. asla onaylamıyorum ne onlar inat yapsın ne de bu taraf kıskansın

Ne olmuş yani görümce abisini istediği kadar öpsün
Sonuçta o adam çıkıp seninle eve geliyor. Yazarken utanıyorum adam tutup kardeşine mi bakacak

Kendi meseleme gelince
Elti adayım beni kaynıma merhaba derken bile duymadı neyi gerekçe gösterdi onu bile bilmiyoruz
demek ki ciddi psikolojik sorunlar var kızın. yada belki haremlik-selamlık yaşayan insanlar, sizi namahrem düşünüp öyle bir hayatınız olmadığından tepki veriyor.

bana göre ters.

Hanimlar iyi geceler herkese
En basindan söyleyeyim bu bir elti konusudur.
Ben yaklasik 4 senelik evliyim ve benden 2 yas kücük bir kaynim var. Kendisi yaklasik 4 ay önce görücü usulü bir kizla tanistigini ve ailecek evine gidersek ancak öyle kizla daha rahat görüsebilecegini söyledi.( aile cok dindar oldugu icinmis yanlis anlamayin yargilamiyorum sadece sebebini belirtmel istedim.)

Konuya döneyim, biz aileyle tanismaya gittik ama o bulusmaya bile cekingen yaklasan aile nerdeyse dügün tarihini bile kararlastirmislardi. Neyse biz sonradan ögrendikki megerse kaynim kizla instagramdan tanismis ve kizin ailesi kiza laf gelmesin diye böyle bir plan yapmislar

Olayin giris kismi böyleydi
Simdi gelisme ve sonuc kismini yazayim

Cok kisa bir sürede isteme söz ve nisan yapildi ve bu sirada biz elimizden gelen herseyin en iyisini yaptik

Gel gelelim nisan olduktan 2 hafta sonra bir de duydumki aileler karsilikli olarak nisani atmis
Arada firtinalar kopmus ve esimle benim hic birseyden haberin yok.
Nisanin atilma sebebi de kiz beni kaynimdan kiskanmis cok afedersiniz ama cok cirkin bir sekilde kiskanma
Resmen beni ona yakistirmis yazarken bile utaniyorum.

Bizimkilerde olay bitene kadar bizi haberdar etmemisler ki ne olur ne olmaz arada kötülük olmasin diye..

fazla uzatttim biliyorum hemen sonuca geliyorum
Ayriliktan sonra aradan 1 ay gecti simdi kaynim tutturdu ben o kizi unutamiyorum barisacagim diyor
Abisi karsi cikiyor ben istemiyorum ama ses cikarmiyorum

Anne baba da karsi cikiyor ama laf geciremiyor
Ne yaptilarsa olmadi
Ve bunlar büyük ihtimalle barisacak
Benim düsündügüm tek sey ise bundan sonra ne olacak

Ben nasil davranmaliyim ne olacak bilmiyorum
Aslinda birbirine bagli bi aileyiz kayinvalidemle kayinbabamla iyi anlasiriz ama bu evlilik olursa dengeler degisecek

Bana bi yol gösterin cünkü veb düsünemiyorum
Cok uzun yazdimm okuyan herkese simdiden tesekkür ederim
Cevaplarinizi bekliyorum

Sorularibiz olursa yanitlarim aslinda yazamadigim cok ayrinti var

"Bugün kaynımla beni yakıştıran, yarın kendisini eşime yakıştırır. Bunları normal görüp aklına getiren zihniyeti pis bir kadınla aynı ortamda bulunamam." deyin. Tavrınız net olsun.

"Bugün kaynımla beni yakıştıran, yarın kendisini eşime yakıştırır. Bunları normal görüp aklına getiren zihniyeti pis bir kadınla aynı ortamda bulunamam." deyin. Tavrınız net olsun.
Kesinlikle katılıyorum.. Bu cevabı ayrı bir sevdim. Eşinizle konuşmanız çok mantıklı olmuş. Yalnız bu fikrinizi aile ile paylaşırken kaynınız da ortamda olsun ve başında şu cümleyi söyleyin amacımız tartışmak kavga etmek değil. Ama böyle bir karar aldığınız için bizim açımızdan sonuçları bu biz size saygı duyduk ama siz de bizim bu kararımıza saygı duyacaksınız

demek ki ciddi psikolojik sorunlar var kızın. yada belki haremlik-selamlık yaşayan insanlar, sizi namahrem düşünüp öyle bir hayatınız olmadığından tepki veriyor.

bana göre ters.
Kendi teyzeleri kuzenlerini nişanlısına haram görmüyor ama onlarla haremlik selamlık diiller
Bi tek beni sorun görüyor

Kendi teyzeleri kuzenlerini nişanlısına haram görmüyor ama onlarla haremlik selamlık diiller
Bi tek beni sorun görüyor
giyiminiz ve iletişim şekliniz onlara göre frapan kalıyor olabilir mi ?

bi de bence klasik kız kafası var işte. kendi akrabaları hep süt gibi erkeğin akrabaları tü kaka. daha şimdiden bunu yapıyorsa evlenince neler neler yapar.

Tavrımız net bu saatten sonra çok şükür
Zaten bu zihniyette bi insan evliliğinde mutlu olamaz
Ben olmasam da o başka bir şey bulur bu zihniyetini yine ortaya çıkarır
O yüzden bu saatten sonra kaynım düşünsün

bana göre ters.
Haremlik selamliktan cok farkli durum. Karakterlik drum bence :)

Back