• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben simdi nasil davranacagim?

Anlattığınız şekildeyse, bildiğiniz iftira atmış o zaman durduk yere. Uzak durmanız, uzak tutmanız en hayırlısı olacaktır.
Inanin hersey anlattigim gibi eksigi var fazlasi yok
Zaten uzal tutmasam ne olacak ki ne kaynimla eskisi gibi olabilirim ki kendinisi gercekten severdim bir abla gibi, ne de o kizla sifirdan bir iliski kurabilirim

Onu da kaynınız düşünsün boşverin bazı şeyler yaşanmak zorunda olduğu için bazı tercihler zoraki olur
Cok haklisiniz bile bile bu yola giriyor
Ne yasayacak umrumda bile diil ama yaninda bizi de yakacak huzurumu bozacak varligi bile rahatsiz edecek beni

Cok haklisiniz bile bile bu yola giriyor
Ne yasayacak umrumda bile diil ama yaninda bizi de yakacak huzurumu bozacak varligi bile rahatsiz edecek beni
Düğüne gidin görevinizi yapın kimseyle kötü olmayın onla muhattap hiç olmayın hatta kaynınızlada artık muhattap olmayın görürsünüz onlar gelcek kapınıza hatta dert yancak sizi abla gibi görüyorsa kaynınız

Çekmezsin benim eşim de o görümcemin düğününe, çocuğu oldu ona bile gitmedi. Neden?? yaptıkları için başta benden sonra kardeşinden özür dilemedi.. eşiyle kardeşinin adını çıkaran birini insan nasıl unutur imkansız yaa. Eşin de unutmaz kardeşi atsan atılmaz satsan satılmaz
Ins unutmasin artik bunu dedirttiler bana malesef

Düğüne gidin görevinizi yapın kimseyle kötü olmayın onla muhattap hiç olmayın hatta kaynınızlada artık muhattap olmayın görürsünüz onlar gelcek kapınıza hatta dert yancak sizi abla gibi görüyorsa kaynınız
Kaynim simdiden diyormus ben yengemin gönlünü almaliyim diye
Sanki gönül alinacak bir mevzu var da ortada
Sen benim namusuma laf eden kizi eve gelin diye getiriyorsun nasil alacaksin gönlümü

Kaynim simdiden diyormus ben yengemin gönlünü almaliyim diye
Sanki gönül alinacak bir mevzu var da ortada
Sen benim namusuma laf eden kizi eve gelin diye getiriyorsun nasil alacaksin gönlümü
o da durumun farkında demek ki onu da uygun bir dille egale edin bence anlasın muhattap olmayacağınızı da bilsin kapınıza getirmesin

Tamam ama zır cahil bir kız yüzünden kardeşiyle ipleri tamamen koparmak istemeyebilir. Hatta diyorum ki kaynınız o kızla evlensin, zaten kendileri koparacak bağları.O kız kaynınızla barışırken bişeylerin sözünü almadığını mı sanıyorsunuz. İlk şartı, abinle yengenle mesafeli olacaksın olmuştur. Kız mesafeyi ayarlar merak etme sen 😬
Ablam da aynisini söylüyor zaten kiz belki de daha fazla sözler bile almistir cünkü kaynim pesinden kosmus bir de lütfen barisalim ben seni unutamiyorum diye
Cok afedersiniz ama tasmasini aldi kiza verdi
Kiz her istedigini yaptirir artik

Ahh ahh esime güvenemiyorum ki
Gün gelecek kardesim üzülüyor diyecek
Zaten ilk basta ortak yatirimlari fln vardi hepsini elinden alicam diyordu simdi diyorki yatirimlarimiz bizim özel konumuz kimseyi karistirtmam
Iki günde sözünden döndü
Bugün bu sözden dönen yarin öbür sözünden de döner
Dedigim gibi bana düskün ama ailesine de düskün
Bak tatlım sen sen ol hicbir zaman eşine, anne baba ve kardeşlerini biraktirma moduna girme ...üzülen sen olursun..sen kendin gitme konuşma kimse sana birşey demez

o da durumun farkında demek ki onu da uygun bir dille egale edin bence anlasın muhattap olmayacağınızı da bilsin kapınıza getirmesin
Durumun farkinda ama olayin ciddiyetinin farkinda diil
Bu basit bi kiskanclik diil. iste ona fazla altin yaptiniz bana az yaptiniz gibi klasik bi elti kiskanligi olsa neyse diyecegim

Ablam da aynisini söylüyor zaten kiz belki de daha fazla sözler bile almistir cünkü kaynim pesinden kosmus bir de lütfen barisalim ben seni unutamiyorum diye
Ne hanımlar var yahu 6 senelik sevgililik 2.5 senelik evlilik yaşadığım ve yaşamakta olduğum onca sıkıntı ve eşimin iplerini halen eline alamayan ben 🤦🏻‍♀️ Bunlardan taktik alcam sonunda 😂

Acaba mevzu tam olarak ne? Kaynınız bu kadar peşinden koştuğuna göre bir yanlış anlama olabilir mi?

Eltinizin yakıştırması çok çirkin bir durum, biraz daha detay verseniz daha iyi yorum yapılabilir.

Eltiniz durduk yere mi sizi kıskanıp kaynınıza yan gözle bakıyorsunuz gibi iftira mı attı yoksa aranızdaki samimiyeti kıskanıp bu durumdan rahatsız olup kaynınıza mı sorun çıkardı? İkisi arasında büyük fark var bence, iftira gibi bir durum varsa çok sinir bozucu ancak fazla samimiyet ve her şeylerine iyilik yapayım diyerek dahil olduysanız rahatsız olmuş olabilir, aileye yeni dahil olan birisi sonuçta, sizin kaynınızı kardeşiniz gibi gördüğünüzü düşünemeden kıskanmış olabilir.
Önceki mesajlarimda birazini aciklamistim aslinda yine yazayim
Toplamda ailecek 4 görüsme oldu ve her zaman haremlik selamlik oturduk benim kaynimla iletisimime hic bir zaman birebir sahit olmadi

Kaynima bir abla gibi yaklasirim evet ama asla laubali olmam öpme dokunma sarilma gibi seylerim yoktur
Genel olarak dokunarak iletisim kuran bir insan diilim zaten.
Ve inanin bu sürecte hicbir seye karismadim şu da şöyle olsun demedim hiç .
Sadece evde yapilan hazirliklara yardim ettim. Hatta cogunu kendim hazirladim hediyeleri paketledim fln ama asla kendimi ortaya atmadim ben yaptim ettim diye
Kaynim da söylemis olamaz o hazirliklari istemeye gidecegimiz gün gördü zaten

Son düzenleme:
Acaba mevzu tam olarak ne? Kaynınız bu kadar peşinden koştuğuna göre bir yanlış anlama olabilir mi?
Nisan ikisi arasinda atilmadi aileler bulustu ve konusuldu yani ben orada yoktum bana sonradan anlatildi kayinvalidem kayinbabam ve kaynim gitmisler
Kiz orda da söylemis ben esimi kiskanabilirim bu cok normal demis yengesiyle samimi olmasin demis
Kizin babasi da onaylamis hatta kizini
Yengesiyle görüsmesinler bize ters bunlar demisler

Nisan ikisi arasinda atilmadi aileler bulustu ve konusuldu yani ben orada yoktum bana sonradan anlatildi kayinvalidem kayinbabam ve kaynim gitmisler
Kiz orda da söylemis ben esimi kiskanabilirim bu cok normal demis yengesiyöe samimi olmasini demis
Pardon da hangi eş ?
Eşinizin ailesi bu durumda ne demiş ?
Onlarda susup konuşmasının bitmesini mi beklemişler ?
Babası bile müdahil olmuş.

Kiz orda da söylemis ben esimi kiskanabilirim bu cok normal demis yengesiyöe samimi olmasini demis
Aman Yarabbim bu ne..kaynın ateşe yürüyor resmen ve bütün aileyi sarar bu ateş. Bu nasıl zihniyet.

Pardon da hangi eş ?
Eşinizin ailesi bu durumda ne demiş ?
Onlarda susup konuşmasının bitmesini mi beklemişler ?
Babası bile müdahil olmuş.
Kayinvalidem cok sinirlenmis ben sana benim evdeki 4 yillik gelinime bu laflari söyleme hakki vermiyorum demis biz 4 senedir hic bir sorun yasamadik sen daha evime gelmeden ailemi birbirinw kattin demis
Kayinbabam da biseyler söylemis kaynimda bütün bu olaylarin sonunda yüzügü cikarip masaya kotäymus ve cikip gelmisler

Back