• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben simdi nasil davranacagim?

Büyük söylemek istemiyorum ama çok cahiller ya😧 ben senin yerinde olsam düğünü dahil katılmam kaynıma kv kp hepsine derim o kızı görmek istemiyorum ne istiyorsanız öyle olsun. Kaynın midesizi de sonun başlangıcına hoşgelmiş
Suan bütün aile diyor ki sen görüsmezsen asla bisey demeyiz haklisin ama biz mecburuz falan filan

Ama eminim tas catlasin 1 sene sonra bakacaklar kazin ayagi öyle diil
Bana baski yapmaya baslayacaklar
Barisin ne olacak sanki onlar cahil sen büyüksün bilmem ne

Esim diyor ki ben kardesimi atamam hic bir zaman
Ama ne dügününe ne evine giderim
O kiz da ölse bile bu evden iceri giremez izin vermem
Kardesim tek basina beni görmeye geliyorsa gelsin
O kiz benim umrumda bile degil.
Eşiniz güzel söylemiş. Sizde kendinizi germeyin boşuna. Giderse de bunu gurur meselesi yapmayın.

Emin olun o kız bir yerde tekrar patlak vericek size karşı bu sefer herkes bak plomien onun o pis tavrına rağmen gitti kimseyi kötü duruma düşürmedi diye anılacak sizin yerinizde olsam süslenir püslenir en asil şekilde hazırlanır giderim itin hatrı yoksa sahibinin hatrı var derler kaynananıza onlar için katıldığınızı konu arasında söylersiniz
Zaten katilirsam eger poster yaptirip duvarlara astiririm herkes niye gittigimi bilsin :)

Eltinizin yakıştırması çok çirkin bir durum, biraz daha detay verseniz daha iyi yorum yapılabilir.

Eltiniz durduk yere mi sizi kıskanıp kaynınıza yan gözle bakıyorsunuz gibi iftira mı attı yoksa aranızdaki samimiyeti kıskanıp bu durumdan rahatsız olup kaynınıza mı sorun çıkardı? İkisi arasında büyük fark var bence, iftira gibi bir durum varsa çok sinir bozucu ancak fazla samimiyet ve her şeylerine iyilik yapayım diyerek dahil olduysanız rahatsız olmuş olabilir, aileye yeni dahil olan birisi sonuçta, sizin kaynınızı kardeşiniz gibi gördüğünüzü düşünemeden kıskanmış olabilir.

Zaten katilirsam eger poster yaptirip duvarlara astiririm herkes niye gittigimi bilsin :)
Gidin gidin herkes bilir emin olun 😂 böyle şeyler kulaktan kulağa hızla yayılır şöyle nispet yaparcasına hazırlanın sonra siz değil artık morali sıfırlanan gelin gelinin canı sıkıldığı için bunalan damat düşünsün 😂

Suan bütün aile diyor ki sen görüsmezsen asla bisey demeyiz haklisin ama biz mecburuz falan filan

Ama eminim tas catlasin 1 sene sonra bakacaklar kazin ayagi öyle diil
Bana baski yapmaya baslayacaklar
Barisin ne olacak sanki onlar cahil sen büyüksün bilmem ne
Böyle meselelerde tavır çok önemlidir. Kararının arkasında sen durmazsan kimse kararına saygı duymaz. 1 görümcem bana benim affetmeyeceğim 1 hata yaptı kv eşim hepsi bilir kendisini görmek ve görüşmek istemiyorum. Bayram da bile bizi karşılaştırmazlar.. o gelecekse eşim götürmez beni.

Eşiniz güzel söylemiş. Sizde kendinizi germeyin boşuna. Giderse de bunu gurur meselesi yapmayın.
Ahh ahh esime güvenemiyorum ki
Gün gelecek kardesim üzülüyor diyecek
Zaten ilk basta ortak yatirimlari fln vardi hepsini elinden alicam diyordu simdi diyorki yatirimlarimiz bizim özel konumuz kimseyi karistirtmam
Iki günde sözünden döndü
Bugün bu sözden dönen yarin öbür sözünden de döner
Dedigim gibi bana düskün ama ailesine de düskün

Eltinizin yakıştırması çok çirkin bir durum, biraz daha detay verseniz daha iyi yorum yapılabilir.

Eltiniz durduk yere mi sizi kıskanıp kaynınıza yan gözle bakıyorsunuz gibi iftira mı attı yoksa aranızdaki samimiyeti kıskanıp bu durumdan rahatsız olup kaynınıza mı sorun çıkardı? İkisi arasında büyük fark var bence, iftira gibi bir durum varsa çok sinir bozucu ancak fazla samimiyet ve her şeylerine iyilik yapayım diyerek dahil olduysanız rahatsız olmuş olabilir, aileye yeni dahil olan birisi sonuçta, sizin kaynınızı kardeşiniz gibi gördüğünüzü düşünemeden kıskanmış olabilir.
Ama her zaman zaten ilk gelin dahil olmaz mı alınan diğer kardeş gelinine ? Genelde öyle değil midir bence bundan bile bişey çıkardıysa o da çirkin bir tavır.

Ailenize böyle biri girecekse sizin ondan olabildiğince uzak durmanız en iyisi olacaktır. Böyle ahlaksızca bir yakıştırmayı yapıp da tekrar sizin yüzünüze bakacak karakterde birinden her tür sinsilik beklenir. Umarım bir daha bu kişi yüzünden sıkıntı yaşamazsınız.

Esim diyor ki ben kardesimi atamam hic bir zaman
Ama ne dügününe ne evine giderim
O kiz da ölse bile bu evden iceri giremez izin vermem
Kardesim tek basina beni görmeye geliyorsa gelsin
O kiz benim umrumda bile degil.
Enişte bey çok haklı çok ahlaksız bir yaklaşım... neyin nispetini yapacaksın bu ahlaksıza, görmeye bile tahammül edemem

Böyle meselelerde tavır çok önemlidir. Kararının arkasında sen durmazsan kimse kararına saygı duymaz. 1 görümcem bana benim affetmeyeceğim 1 hata yaptı kv eşim hepsi bilir kendisini görmek ve görüşmek istemiyorum. Bayram da bile bizi karşılaştırmazlar.. o gelecekse eşim götürmez beni.
Eger benim tavrimi soracak olursaniz
Asla görüsmem dügününe gitmem
Onun oldugu ortamda bulunmam tabiki esimle bu tepkiyi gosterecek tek basima diil.

Ama bir esimin üzülmesini istemiyorum
Iki ailede hakliyken haksiz konuma düsmek istemiyorum
O yüzden bütün hareketlerimi önceden planlayip ona göre davranlamiyim
inanin esimin dügüne gitmezse pisman olmayacagindan emin olsam bütün gemileri yakarim
Ama kendimi onun yerine koyuyorum
Yillar sonra bi ortamda o dügün konusulsa ve esim mahcup kalsa pisman olsa vicdan azabi ceker miyim diyorum

Ailenize böyle biri girecekse sizin ondan olabildiğince uzak durmanız en iyisi olacaktır. Böyle ahlaksızca bir yakıştırmayı yapıp da tekrar sizin yüzünüze bakacak karakterde birinden her tür sinsilik beklenir. Umarım bir daha bu kişi yüzünden sıkıntı yaşamazsınız.
Aslinda neden hakkimda böyle düsündü anlamadim
Cok dindar olduklari icin hep haremlik selamlik oturduk kaynimla yanyana bile görmedi beni
Toplamda 4 kere ailecek görüstük
Beni yalniz basima hic görmedi tanima firsati olmadi

Ahh ahh esime güvenemiyorum ki
Gün gelecek kardesim üzülüyor diyecek
Zaten ilk basta ortak yatirimlari fln vardi hepsini elinden alicam diyordu simdi diyorki yatirimlarimiz bizim özel konumuz kimseyi karistirtmam
Iki günde sözünden döndü
Bugün bu sözden dönen yarin öbür sözünden de döner
Dedigim gibi bana düskün ama ailesine de düskün
Tamam ama zır cahil bir kız yüzünden kardeşiyle ipleri tamamen koparmak istemeyebilir. Hatta diyorum ki kaynınız o kızla evlensin, zaten kendileri koparacak bağları.O kız kaynınızla barışırken bişeylerin sözünü almadığını mı sanıyorsunuz. İlk şartı, abinle yengenle mesafeli olacaksın olmuştur. Kız mesafeyi ayarlar merak etme sen 😬

Onun oldugu ortamda bulunmam tabiki esimle bu tepkiyi gosterecek tek basima diil.

inanin esimin dügüne gitmezse pisman olmayacagindan emin olsam bütün gemileri yakarim
Yillar sonra bi ortamda o dügün konusulsa ve esim mahcup kalsa pisman olsa vicdan azabi ceker miyim diyorum
Çekersiniz İnan’ın bu tarz şeylerde hiç kendimi düşürmem gitmeyip onu sevindirceğime gider canını sıkarım eşimi üzmemiş ailesini çiğnememiş olurum konusu geçince ben gittim görevimi yaptım fazlasını beklemeyin benden der kenara çekilirim sonrasında da görüşmem ama onun da moralini bozmuş olurum

Ama her zaman zaten ilk gelin dahil olmaz mı alınan diğer kardeş gelinine ? Genelde öyle değil midir bence bundan bile bişey çıkardıysa o da çirkin bir tavır.
Aslında demek istediğim şuydu; erkekler biraz düz mantıklı, kız belki de kıskandı nişanlısını bunu belirtti konu sahibinin kaynına. Ama kaynı konuyu abartarak o benim yengem nasıl öyle şeyler düşünürsün diye kızı tersleyip ailesine de yengemi bana yakıştırdı dediyse işler büyümüş ve nişan atmaya kadar gitmiş olabilir. Eğer olağandışı biri durum yoksa ve elti normal bir insansa zaten böyle bir yakıştırma yapmaz , yapmamalı. Ama normal biri olduğu halde böyle düşündüyse de acaba fazla mı samimiyet gördü aralarında demek istedim.

Biraz da o sebepten detay istedim konu sahibinden, konuyu tam olarak anlamak için.

Enişte bey çok haklı çok ahlaksız bir yaklaşım... neyin nispetini yapacaksın bu ahlaksıza, görmeye bile tahammül edemem
Iste bu ahlaksizliga göz yumulmasi cok zoruma gidiyor
Anne baba simdiden kabullendi
Bi yandan hak veriyorum evlatlari napsinlar diyorum
Bi yandan da icim paramparca

Aslinda neden hakkimda böyle düsündü anlamadim
Cok dindar olduklari icin hep haremlik selamlik oturduk kaynimla yanyana bile görmedi beni
Toplamda 4 kere ailecek görüstük
Beni yalniz basima hic görmedi tanima firsati olmadi
Anlattığınız şekildeyse, bildiğiniz iftira atmış o zaman durduk yere. Uzak durmanız, uzak tutmanız en hayırlısı olacaktır.

Çekmezsin benim eşim de o görümcemin düğününe, çocuğu oldu ona bile gitmedi. Neden?? yaptıkları için başta benden sonra kardeşinden özür dilemedi.. eşiyle kardeşinin adını çıkaran birini insan nasıl unutur imkansız yaa. Eşin de unutmaz kardeşi atsan atılmaz satsan satılmaz

Ins yasamam diyecegim de hic umudum yok daha 2 haftalik nisanliyken bunu yapan evlenince neler yapar

Back