Ben senin hizina yetisemem ksr diyen koca ? ( ESKI )

Benim eşim de çok eşli bir anne ve taciz dışında bir çocuk ne kadar kötü şey yaşayabilirse yaşamış, kendi kendine büyümüş nerdeyse, İstanbul gibi bir yerde kaybolmadan, ters yola girmeden gençliği geçirmiş, oldu olacak o da sandık patlatsaydı sırtımda, kötü şeyler yaşamış olmak kötü olma hakkını veriyor ya.

Etkisi vardır elbette kolay şeyler değil ama batmak ya da çıkmakta biraz insanın elinde

Etkisi vardır elbette kolay şeyler değil ama batmak ya da çıkmakta biraz insanın elinde
Bi bu ayılar sinirleniyor sanırsın, benimkinin kafası ısınıyor bildiğin, gider kendi dengini bulur ona dayılanır hiç değilse, evde koltuğunun altındaki fiziken güçsüz, sana güvenen senden sevgi bekleyen birilerine güç gösterisi yapan eziktir. Bak net EZİKTİR.

Zaten genelde bu tipler gücünün yetmediğine ses çıkaramadığı için yettiğine ses çıkararak ego tatmini yapıyor kendilerince

Zaten genelde bu tipler gücünün yetmediğine ses çıkaramadığı için yettiğine ses çıkararak ego tatmini yapıyor kendilerince
Aynen öyle aslında herseyi çok fazlasıyla hakediyor ama sinirim geçtikten sonra pişman oldum. Keşke hicbirsey demeyip telefonu kapadıktan sonra kızlara babalarının çalıştığını bir süre gorusemeyeceklerini söyleyip ordan da engelleseydim.. keşke onun seviyesine hiç dusmeseydim kendi pisliginde boglsaydu

Mesele o değil ki adam kötü ve seviyesiz onda hemfikir bence herkes ama bence kavgada dahi olsa kimse kimseyi istismar geçmişiyle vs vurmamalı. Çünkü o an ki leşlik kötü eşlik vs adamın suçu ama o geçmiş onun suçu değil

Arsıza susmak olmuyor bir yere kadar malesef. Kavgada yumruk saymayan birine bu kadar merhamet fazla.

Ağzına sağlık sana dert olacağına ona dert olsun

Çok nezih bir evlilikmiş gerçekten
Cennet mahallesi gibi

Normal bir tartışmada senin annen de böyle tarzı bir doneyi kullansaydınız haksızsınız derdim de...
Ama adam küçücük çocuğa kinlenip terslemiş. Zaten sorunlu bir aile geçmişi varmış, çocuklar yeterince yıpranmış. Tam boşanma olmuş, biraz toparlayacakları zaman babaanne ile baba niye içine ediyor sürecin?
Bu çocuklar ne zaman mutlu olacaklar?
Konu sahibine ben kızamadım. Çocuğunu üzeni üzmüş. Hepsi bu. Hak ettiğini vermiş, ne eksik ne fazla.

Son düzenleme:
Anlıyorum lakin adam belaltı konusunda zaten iyi biri.
Aynen öyle herseyi hakediyor.

Ona sonra böyle mesaj attım. Engelledim şu saatten sonra da karşımıza çıkarsa gidip şikayet edeceğim.
Gerçi sanmıyorum bunu bebelerine diyen adam ckmazda

Bide bana demiş dünden sonra karşıma çıkma aynı şeyi soyledigimin farkında değil herhalde dnns

Eklentiler

• 1000024472.jpg
    147,1 KB · Görüntüleme: 41
  • 1000024473.jpg
    149,7 KB · Görüntüleme: 45
  • 1000024474.jpg
    147,9 KB · Görüntüleme: 41
Bu adam sırtında sandık kırma olayından sonra senden bi bebe daha yapmış, sence çıkmaz mı karşına daha. Fena alıştırmışsın, hırpala hırpala iki yüzüne gül keyfine devam et. Kolay mı bırakacak sanıyorsun?

Sizi anlıyorum yaptığı terbiyesizlik çığrından çıkartmış bunyenizi hak verdim. Lakin bu kadar travmatik bir kişilikle baş etmeniz zor , sizi küfür ve kötü sözler ile cildirtmasa bu sefer manipüle ile vicdanınıza oynar bir gelecek kurmanıza engel olur hatta sırf kötülük olsun diye velayetle de ugrastirabilir. Minimum sosyal ve diyalog teması lütfen. Büyük yavrunuzu da asla muhattap etmeyin duymasın o bozuntunun dediklerini babası tarafından dislandigini içsel olarak düşünerek büyüyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…