Ben senin hizina yetisemem ksr diyen koca ? ( ESKI )

Konu sahibi daha ne yazıyorsun?
Diyeceğini demişsin zaten. Tekrar yazınca adamların kafasında hala konuşmak, iletişimde kalmak istiyor gibi bir şey beliriyor.
Ancak susup iletişimsiz kalarak istenmediklerini anlatabiliyorsunuz. Ne kadar çok mesaj o kadar çok umut bunlar için.
Ve bu kadar uzun mesajları da "Öff yine başladı kafa ...kmeye, vır vır vır susmuyor da." diyerek okumuyorlar bile.

Ve bu kadar uzun mesajları da "Öff yine başladı kafa ...kmeye, vır vır vır susmuyor da." diyerek okumuyorlar bile.
Sevgilim ben sustuğum zaman korkar benden Katip.
Çünkü uzun uzun mesaj atıyorsam, bağırıp çağırıyorsam hala çözmeye çalışıyorum demektir.
Bir kadın ne zaman sustu, o zaman vazgeçti demektir. :KK14:

Kizmayin ama onu hala sevdiginizi düsünüyorum Bosandiktan sonra kimle konusmus ne önemi var Sizin hakkinizi yemis keske esini ve cocuklarini alip uzaklassaydiniz baska bir sehire belki iyi olurdunuz ikinizde cok sinirlisiniz keske bir taraf daha sakin olsaydi keske kolay vazgecmeseydiniz Buna mecbur birakilmis gibi konusuyorsunuz aslinda bosanmanizin altinda yatan ciddi bir sebep yok kiskanclik aradaki karakediler

Çünkü uzun uzun mesaj atıyorsam, bağırıp çağırıyorsam hala çözmeye çalışıyorum demektir.
İçlerinde rahat totoları kalkık dinliyorlar beyle. Ne gerek var ki.

Bu adam sırtında sandık kırma olayından sonra senden bi bebe daha yapmış, sence çıkmaz mı karşına daha. Fena alıştırmışsın, hırpala hırpala iki yüzüne gül keyfine devam et. Kolay mı bırakacak sanıyorsun?
Valla oda bana sende karşıma sakin cikma tek temennim bu dedi fbrbd çıkmaz herhalde diye düşünüyorum dün okadar ağır laflar ettim ya

Konu sahibi daha ne yazıyorsun?
Diyeceğini demişsin zaten. Tekrar yazınca adamların kafasında hala konuşmak, iletişimde kalmak istiyor gibi bir şey beliriyor.
Ancak susup iletişimsiz kalarak istenmediklerini anlatabiliyorsunuz. Ne kadar çok mesaj o kadar çok umut bunlar için.
Ben onu uyardım çocuğum yok dediyse bitmiştir eğer yazarsa çocukların dengesi şaşar bu yüzden şikayet ederim o bunu bilmeli

Sizi anlıyorum yaptığı terbiyesizlik çığrından çıkartmış bunyenizi hak verdim. Lakin bu kadar travmatik bir kişilikle baş etmeniz zor , sizi küfür ve kötü sözler ile cildirtmasa bu sefer manipüle ile vicdanınıza oynar bir gelecek kurmanıza engel olur hatta sırf kötülük olsun diye velayetle de ugrastirabilir. Minimum sosyal ve diyalog teması lütfen. Büyük yavrunuzu da asla muhattap etmeyin duymasın o bozuntunun dediklerini babası tarafından dislandigini içsel olarak düşünerek büyüyebilir
Evet o yüzden dedim ilk ve son uyarım karşılarına çıkmayacak çıkarsa yaptıklarını anlatır şikayet eder ve uzaklaştırma alırım

Bu adam sırtında sandık kırma olayından sonra senden bi bebe daha yapmış, sence çıkmaz mı karşına daha. Fena alıştırmışsın, hırpala hırpala iki yüzüne gül keyfine devam et. Kolay mı bırakacak sanıyorsun?
Ama biliyomusun doğru soyluyosun bugün bu seviyeye geldiyse benim yüzümden her boku yedi geldi affedildi her haltı yaptı affedildi. Karşısında salak olursa neden semer vurmasın ki dimi =)

Kizmayin ama onu hala sevdiginizi düsünüyorum Bosandiktan sonra kimle konusmus ne önemi var Sizin hakkinizi yemis keske esini ve cocuklarini alip uzaklassaydiniz baska bir sehire belki iyi olurdunuz ikinizde cok sinirlisiniz keske bir taraf daha sakin olsaydi keske kolay vazgecmeseydiniz Buna mecbur birakilmis gibi konusuyorsunuz aslinda bosanmanizin altinda yatan ciddi bir sebep yok kiskanclik aradaki karakediler
Ciddi bir sebep yok aynen
Tek sorun 9 senedir hiç evimizin olmaması
Bütün gün her gittiğim yerin fotoğrafını atmam
( ilk yillar bir yere de gidememem )
Bir yere gitmek isteyince izin almaya çalışmak ama alamamak.
Telefon 5 dk açılmasa küfürler işitmek
İnsanların içinde asagilayici konuşmak
Şiddet küfür
Ha bide şey var ya annesinin memesinden ayrilamamasi, korkudan karısıyla konusamamasi falan neyse ki pek sorunumuz yokmuş hemen donmeliyim

Yani bizde hep böyle değildik ayrılmayalım diye çok sustuğu zamanlar da oldu. Benimde oldu artık bikmislik var tükendik bittik rahamulumuzde yok saygımızda sevgimiz de

Şiddet küfür
Ha bide şey var ya annesinin memesinden ayrilamamasi, korkudan karısıyla konusamamasi falan neyse ki pek sorunumuz yokmuş hemen donmeliyim
Siz bu adami tanimadanmi evlendiniz ?

Şiddet küfür
Bana göre bunlar asilmayacak seyler degil siz degil evet o sorunlu ama seven insan düzelmesini saglar imkansiz gördügü yerde birakir sanirim siz imkansiz gördünüz bizde bu yollardan gectik

Bana göre bunlar asilmayacak seyler degil siz degil evet o sorunlu ama seven insan düzelmesini saglar imkansiz gördügü yerde birakir sanirim siz imkansiz gördünüz bizde bu yollardan gectik
diyetkolikmom diyetkolikmom eski hesabı bu ne kadar inkar etse de. Oradaki konuları okuyun.

Ben bırakmadım olayı yanlış anlamışsın o bizi bıraktı annemle senin aranda kalmaktan yoruldum vs dedi ve bıraktı

X