- 25 Nisan 2024
- 296
- 468
- 29
-
- Konu Sahibi dermansizdertler
Fazla sabahtan beri elim ayağım titriyor.. anasına yaranmak için cocugu üzüyor bide yok xocugum falan diyor geberesiceAy manyak bunlar canım sen canını sıkma sonuna kadar haklısın. Kızına cephe alır mı bir insan ya hadi her şeyi geçtim. Sorunlu bjr aileymiş cidden iyi ki kurtulmuşsun ağlayıp kendini yıpratma
Kalmasın zaten ? Senelerdir sustum diye kimse bana madalya takmamış. Dune kadar annesi onu sokağa attığında yanında ben vardım o annesi için bizi terk etti. Etsin umrumda değil bugün annesi için çocuklarıma bunu yapabiliyorsa birazda onun canı acısın bizim 9 senedir acıyorAğızlar neden bu kadar leş.
Kapatmışsınız telefonu bitmiş neden kaale alıp uzatıyorsunuz ki?
Annesinin yaşadıklarından kaynaklı başına kaktırdığıniz şeylerde hoş olmamış bana göre.
Böyle davranınca bir farkınız kalmıyor ki o insandan
Boşver kız çocukların seni böyle görürse üzülür. Birkaç güne yine arar görüşür çocuklarıyla. İyi bir baba değil ama yine de çocuklarının babası, ararsa sorun etme derim bir de çocuklarına bir şey yansıtmasan daha iyi olur. Babaannesi kötüyse bu seni ilgilendirir çocuk konuşsun bir şey olmaz büyüyünce zaten kendiliğinden sana hak vereceklerdir. Şimdi sen doldurmuşsun gibi olurFazla sabahtan beri elim ayağım titriyor.. anasına yaranmak için cocugu üzüyor bide yok xocugum falan diyor geberesice
Anası için çocukları sildim çocuğum mocugum yok diyen adama en alt seviyeler laik az bileArada cocuk varken seviyeyi bu kadar magmaya indirmeye gerek var miydi?
Tabii ki de demicem.. bide madalya mı takıcam o banada çocuklarımada kurban olsun 1 kuruş bile katkısınin olmadığı maddi manevi bir şey yapmadığı cocugu bide uzecek onuda anasını da parcalarimAğız bozmak cidden hoş değil ama biraz da empati kurmak gerek. Annesi yüzünden çocuğum mocuğum yok diyen birine de eyvallah koçum denmez anlık bir sinir gelmiş belli ki
Ben çocuklarını dolduracak bir anne değilim. Emin ol aramaz öyle bir şey cocuguBoşver kız çocukların seni böyle görürse üzülür. Birkaç güne yine arar görüşür çocuklarıyla. İyi bir baba değil ama yine de çocuklarının babası, ararsa sorun etme derim bir de çocuklarına bir şey yansıtmasan daha iyi olur. Babaannesi kötüyse bu seni ilgilendirir çocuk konuşsun bir şey olmaz büyüyünce zaten kendiliğinden sana hak vereceklerdir. Şimdi sen doldurmuşsun gibi olur
Ben az bile dedim, onun o annesi çocuklarıma iftira bile attı eski eşime senden değil diye hepsine sustum zamanında ağzıma s...tilar. küçük çocuğuma eziyet ettiği icin ayırdığı aglattigi icin kv le görüşmeyi kestim bana yaptıkları hwrseye eyvallah dedim çocuğuma yapılana kat ve katını yaparim az bile dedim ohNe kadar terbiyesizce konuşmuşsun. Sen direkt o.. diye girersen adam da öyle der. Senin ettiğin küfürler, hakaretler yanında az bile demiş kusura bakma.
Adam çocukken istismar edilmiş ve bunu onun kusuruymuş gibi yüzüne mi vurdunuz?beni bebekken anneanneme atıp akşama kadar adamlarla gezmedi, ne olduğu belirsiz insanları getirip beni taciz etmediler
Bu onun kusuru degilse bunu yapan nefret kustugu annesine senelerce karısını ve çocuklarını ezdirmeyecekAdam çocukken istismar edilmiş ve bunu onun kusuruymuş gibi yüzüne mi vurdunuz?
Ne kadar leşş bir konuşma olmuş bu ya agızlar bozulmuş hepBirçok kişi eski konularimi hatırlar ben ( Eski) eşimden ayrıldım bir kaç ay oluyor. 1 hafta kadar önce de numaramı değiştirdim muhatap olmak istemediğim için. Cocuklar ablamın telefonundan babalarını arıyorlar konuşuyorlar. Büyük kızım babannesiyle görüşmüyor bana yaptıklarını gördüğü şahit olduğu için istemiyor babasi da biliyordu. Ayrılmadan önce de konusmuyordu cunku babannesiyle. Hiç birimiz gorusmuyorduk. Küçük kızım dün babasını aramış ben isteydim babannesiyle konuşurken ablam senle konuşmamı istemiyor demiş.. neyse
Bugun de ben ise gidecektim o sırada yine aradı görüntülü çocukla soguk soğuk kon ustalar, babasi küçük kızıma birsey sordu büyük olan cevap verince sana demedik dedi babasi ( babannesiyle gorusmemesi için kardeşini dolduruyormus diye ) bende duyunca sinirlendim kapattım telefonu mesaj attım. Anan için bırakıp gittiğin yetmiyor bide bu çocukları mı azarliyosun diye. Madem o kardeşini dolduruyor konuşmamak için aratma lan bundan sonra çocukları yok çocuğum mocugum benim dedi. Anasına yaranmak için bir daha gorussmeyecekmis bebelerle
Bende o... cocugu dedim bana kimin o.. cocugu oldugu ortada dedim bana anlattığı sırları vardı evet başına kakmamam gerekiyordu ama bu o kadar iğrenç bir adam ki bana ve çocuklarıma okadar şeyler yaşattı ki hakketti
Bende dedim ki benim anam beni bebekken anneanneme atıp akşama kadar adamlarla gezmedi, ne olduğu belirsiz insanları getirip beni taciz etmediler. Benim yanimda kimse uyuşturucu kullanmadı kimin ne oldugu ortada, bu çocukları bu yasa ben getirdim senin gibi bir babaya zaten ihtiyaçları yok kendini velininetten sayma dedim
Bana kalitesiz demiş, aynen dedim sizin seviyenize düşmem gerekiyorsa çocuklarım için düşerim siz kimsiniz bakmadığını cocugu bide uzeceksiniz.
Bana demişki spor hocaları sana selam gonderdiginde seni kapıya koymaliymisim 9 senemi senin gibi bir or... için heba etmişim. ( bekarken gittiğim spor salonundaki hoca kardeşime ablana selam söyle demiş oda eski eşimin yanında soylemisti cunku art niyetli bisey yok, senelerdir bunu başıma kakar)
Bende dedim ki iste senin öne surecegin bi selam var senin attığın b.k benim üstüme yapismaz akar gider Allah biliyor kimin ne olduğunu balık tutmaya diye sahillere inip karisi evdeyken karılarla ben konuşmadım,
Benim annem beni süsleyip turkcellere başka karilara da götürmedi p...vnk dedim senin gibi bi namussuza ben çok fazlayim dedim.
Aynen sen bana fazlasın ben senin hızına yetişemem yazmış ama
Bende dedim ki evet senelerdir evden barktan cikarmadin her dediğini yaptım ya
Ondan umarım karşına en ala o.... çıkarda hayatını s....kr senin benim yapamadığımı yapar. Bana da giderken taktığın 25 bin tl borc haram zıkkım olsun çocuklarının rızkını yiyen iğrenç varlık dedim
Ise girer girmez oducem aç köpek parana mi kaldım demiş
Bende dedim ki ben kimseden para almadım kimin aç köpek olduğu ortada yazma lan bana dedim.
Gerçekten elim ayağım titriyor
Bunları diyen adam ayrıldığımız gün başka kadinla konuşmaya başlayan bir adam fbwbsbsb sadece numaramı değiştirmeden önce ona dedim ki şu saatten sonra bende hayatıma bakicam senin yüzünden aşka olan inancımı kaybetmicem
Bu ortada hicbisey yok 1 tane biseyini görmemiş bana neler dedi
Annesi için insan çocuklarına bunu yapar mı sabah beri ağlıyorum
İşte anca yargılıyorlar 9 senedir ne yaşattılar da bu kadın bu hale geldi demiyorlar ben bu malla evlendigim de salak bile diyemezdim sagolsun sayesinde tüm küfürleri öğrendimKadın çıldırmış artık.
N'apsındı ?