Ben senin hizina yetisemem ksr diyen koca ? ( ESKI )

Sizce de ikinizin de üslubu iğrenç değil mi?
Ne kadar çirkin. İnsan düşmanına bu denli belden aşağı vurmaz.

Evet.. tabiki evlstlarim iyiki var onlar benim canım ama böyle bir adamı baba yapmak benim hatam. Bu geldigindede 3. Çocuk diye tutturdu hayırdan anlamadığı için gizlice hap kullandım

Yani annesinin erkek arkadaslari eve geliyor ve cocukken taciz ediyor.
Anne neredeymis peki, tacizden haberi yokmuymus ya da bu tacizi organize eden kisi mi?

Kayınpederiniz nerede tum bunlar olurken?
Evli adamdan yapmış.. 1 yaşında babasi ölmüş annesi calismiyormus ama ev araba falan alıyormuş yani siz anladiniz. Anneannesine atmış o bakıyormuş kadin ağzıyla anlatti 14 tane çocuk aldırdım diye.. neyse ben sinirle saydirdim yoksa kimseyi kınamak bana düşmez. Eve arkadaşları falan gelip gidiyormuş uyuşturucu kullaniyorlarmis bunun pipisine falan ellemisler. Benle barışmaya çalışırken affedeyim diye anlatmıştı beni hep merhametimden vuruyor yıllardır bende affediyorum ama Bende merhamet kalmadı.neyse annesi anneannesi ölünce buna 15 yaşından beri analık yapmaya başlamış bağımlı gibiler heryerw beraber giderler evde oturup beraber iddia oynarlar ikisininde wp profilinde beraber resimleri var karisi gibi aynı hdhdhdhd benim için annesini terk ettiğinde kadın hepten kafayı yedi işte

Ay cok ilginc patolojik bir tablo var burada.

Ananesi kucuk yastan itibaren bakici, koruyucu sifatindaymis, 15 yasinda bakici, koruyucu ölünce kimsesizlik kaygisi anneye baglamis olmali.

Taciz olaylari 15 yaşından sonra mi olmus?

Anne, anane ve eski esiniz ayni evde mi yasiyorlarmis?

Peki anne olacak kadin su an yasakli madde konusunda temiz mi? Esiniz yasakli madde kullaniyor muydu?

Yok öyle alışkanlıkları yok. Sevmez de hiç. Hayır çok küçükken olmuş. Anneannesi annesi falan beraber yapıyorlarmış evet. Sonra üvey babasıyla evlenmiş gitmişlerde anneannesine alışkın olduğu için genelde onla kalıyormuş o ölünce annesine gitmiş tamamen. Aslında annesini sevmiyor bana gelince anasını atıyor tutuyor benim tek annem var oda öldü diyor. Benden ayrılınca anasına koşuyor. Aman neyse valla kafam almıyor artık cehennem olsunlar

Bagimli kisilik yapisi, illaki bir bakiciya ihtiyac duyuyor, yalnız kalamiyor. Annesi öldüğünde muhtemelen sizin peşinize dusecektir. Bu kisir donguden kurtulmanız icin ya izinizi kaybettireceksiniz ya da eski esiniz birine aşık olup aradigi arzu nesnesine tekrar kavusmus olacak, ama o asik olunan kisi de sizle ayni seyleri yasayacak.

Yazik, nasil ziyan olmus bir hayat, Allah islah etsin, size de gecmis olsun umarim hem kizlarinizi hem jendinizi bu cirkin durumdan kurtarabilirsiniz.

Tencere kapak gibisiniz,nasıl böyle leş bı tartışma bu ya,Allah çocuklarınızı korusun ne diyeyim inslh sizi örnek almazlar hayatlarinda,ayrıca adama soyledikleriniz çok yanlış size güvenip anlatmış ama siz de bunu kullanmissiniz, düşmaninda olsa mert olucaksin,o yaptı ben de yapayım çok yanlış bence ,adamdan hiç bir farkınız yok kesinlikle

Çok iyi demişsin valla hak etmiş üzme kendini bu densizin lafları için.

Çocukken Terkedilmiş tacize uğramış her bakımdan istismar edilmiş bir insanı oralardan vurmak bana çok ahlaklıca gelmedi açıkçası. Karakterine sövün davranışlarını yerden yere vurun küfredin ama bu yaptığınız kesinlikle safi kötülük. Ayrıca madem anlattı ve eşinizdi keşke zamanında psikolojik destek almaya teşvik etseydiniz. Yok yani bana çok dokundu adama vuruş tarzınız

Ağzın bal yesin, babalık yapmadığı cocugu azarlıyor sen kimsin ..
Siz o babalık yapamayan bir babaya üstelik istismar geçmişin olan bir aileye iki çocuk neden yaptınız. İki gün sonra mahkeme zoru ile o çocuklar o adam ve ailesi ile kalmak zorunda kalsa ne yapacaksınız?
Sizin gibi kadınları cidden anlamıyorum. Tamam adam ve ailesi leş onu anladık da öyle rezil bir adama sırf anne olma egosu ile bir çocuk bile fazla iken iki çocuk doğurup bir ömür o çocukları o baba ve büyükanne ile uğraşmak zorunda bırakmak nasıl bir bencillik. Hala daha düşünmeden hareket etmeye devam ediyorsunuz. İlk küfürü eden adama sizsiniz adam o konuşmalar ile velayet davası açsa ne yapacaksınız.? Bu zamana kadar düşünmeden hareket etmişsiniz bundan sonra aklınızı başınıza alın sizin her yaptığınız düşüncesiz hareket evlatlarınızın hayatına bir eksi olarak yansır.

Son düzenleme:
Kaynana ile yaşıyorlarmış başından beri, bu ana oğul eziyet etmek için 2 tane çocuk olsun diye beklememiş ki.

Evet ikiniz de kalitesizsiniz

Adam için bu kadar üzülmeyin arkadaşlar o aşmış bu olayları . Annesiyle o kadar iyi ki küçücük çocuk onunla konuşmadığı için kendi yavrusunu reddediyor neye acidiniz ?
Ya evet bende adama acıyamadım açıkcası. Konu sahibinin diğer yorumlarını da okudum kendisine bunu yaşatan annesi için karısını dövmüş,çocuklarını görmemeyi göze almış adama neden acıyayım ki?

Ama bence en güzeli böyle bir adamla yüz göz olmamak. Bitmiş gitmiş zaten. Hala kavga edip kendini yıpratmaya gerek yok diye düşünüyorum. Belli ki çocuklar için bile olsa iki tarafta birbiriyle sağlıklı bir iletişim kuramıyor. O yüzden en güzeli muhattap olmamak.

Aynen öyle bu laflar üzerine Allah korusun gelir bıçaklar birşey yapar ortada iki çocuk var haketmis mi bence de etmiş açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…