- 25 Nisan 2024
- 296
- 468
- 29
-
- Konu Sahibi dermansizdertler
Bilmez miyiz yavruş, 2 yıldır nikah olmadan kendini nasıl kullandırdığını da biliyoruz. Bu herif üstüne tükürüp attığına göre yeni kapı bulmuş kendine hayırlı olsun.
Bu herif her ay küfür gibi bir miktar para yolluyor size zaten, 2000 TL ile baba oldu bu güne kadar, evliyken maaile çektirdikleri cabası, neyine şaştın bu kadar, hem bu sefer çocuklar bahane olmuş, senin üstünü çizmiş uyan safım uyan.
Bu kadar şey yasattiysa okey konuşmasını istememekle haklı özür dilerim bu konuda ama yinede siz keşke sır olarak verilen şeyleri soylemeseydiniz bilemiyorum bu bana derinden kalp kırıcı geliyorBabannesi kardeşini sevmiyor beraber yaşıyorduk ve en son küçük kızıma yaptığı eziyetler yüzünden o evden çıktım gittim ? Başkasından olduğunu iddia ediyor ve çocuğun yüzüne yüzüne sevmediğini söylüyor. Büyük yemediğinde tamam kızım doyduysan kalk deyip küçük kızımın yiyeceksin diye ellerine vurup tir tir titretiyordu? O çok küçük anlamıyor konuşuyor ablası da bende hrrseyin farkı dayız babannesi olabilir ben istemiyorum gorusemwz ? O olaylar oldugunda 10 koca gelse evladıma değişmem deyip evden çıkmıştım neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba siz ? Az bile yaptım evet seviyesine düştüğüm için bi tik pişman oldum ama öyle saça böyle tarak bi kullanıcının dediği gibi
Ben çok kırıldım derinden kimsenin umrunda olmadı bosver birazda o derinden kırılsın =) 3 aylık bebeğimi elimden alıp kapıya attıkların da bende derinden kırılmıştım. Annemle aram bozuluyor lan odadan niye çıkmıyorsun deyip üstümde sandik kırdığında bende derinden kirilmistim. Burda bana ayak tırnağına kadar kestirip banyosuna kadar yaptirtip anasının yanına gittikten sonra zaten çayımı bile zifiri dem veriyordun annemle aranda kalmaktan yoruldum deyip şak diye bizi terk ettiğinde ayni gun baska kadinlarla konusmaya baslayip sana hesap verecek degilim dediginde emin ol bende derinden kırılmıştım. O yüzden umrunda değil birazda o kırılsınBu kadar şey yasattiysa okey konuşmasını istememekle haklı özür dilerim bu konuda ama yinede siz keşke sır olarak verilen şeyleri soylemeseydiniz bilemiyorum bu bana derinden kalp kırıcı geliyor
Bunları söylemeniz hiç hoş olmamışBende dedim ki benim anam beni bebekken anneanneme atıp akşama kadar adamlarla gezmedi, ne olduğu belirsiz insanları getirip beni taciz etmediler. Benim yanimda kimse uyuşturucu kullanmadı kimin ne oldugu ortada
Hala anası için çocuk azarladı diyo. Lan adam yıllardır çoluk çocuk ne yiyo içiyo ne haldeler sormadı bile. Anca mı geldi aklın başına? Elhamdülillah.Benim üstümü çizmiş olması umrum değil o gemileri yakmış olmasam bukadar cümleyi kurmazdim. Benim ssinirlendiğim annesi için cocugu azarlamasi. Anası bozulmuş diye evladini silebilen bi adam için artık kirpigimi oynatmam. Ayrıca dediklerim ona az bile
Evet az bile ona. Bu saatten sonra olmazlar insSize ve çocuklarınıza bu kadar kötülük yapmış ve yaptırmış kocayla mi boşandıktan sonra görüştünüz, ailenizin evine aldınız
Küfürler hoş değil ama çocukken yaşadıklarını neden yüzüne vurdunuz kısmına katılmıyorum. O anne icin çocuklarını yok sayan babaya iyi olmuş.
Çocuklarınız kötü şeylere şahit olmuşlar onlar adına da üzüldüm.
Evet qnca geldi bir mahsuru var mı? Herkes sizin gibi mükemmel değil kusura bakmayinHala anası için çocuk azarladı diyo. Lan adam yıllardır çoluk çocuk ne yiyo içiyo ne haldeler sormadı bile. Anca mı geldi aklın başına? Elhamdülillah.
Yani sonradan pişman oldum aslında ama bundan öncesinde cocuklar çok üzülüyor beraber anne baba olarak konuşalım bosanmamizin onları etkilemeyecegini anlatalım falan dediğimde bana s.... annesini babasını alışsın banane lan yazmıştı =) birikmisligin patlamasiydi bendeki.
Adam bugün tatlı tatlı konuşmaya başlasa yine koşa koşa gidersin sen.Evet qnca geldi bir mahsuru var mı? Herkes sizin gibi mükemmel değil kusura bakmayin
Valla eğer anasına küsüp gelip beni kandırıp, anasıyla barışıp beni terk edip gidip beni kotuluyorsa herseyi hakeder banane? Beni senelerce bunlarla manipule etti şiddetini herseyini bunlarla örttü ağzıma scti az bileCok guzel laflar sokmussun dememiz mi gerekiyor simdi :) herkes hayatinin bi döneminde böyle seviyesizlesmistir yüzgöz olmuştur birileriyle elbet ama buraya yazmaya utanmaman da enteresan şokta mısın nesin. Biri seni yakın buldu cocukluk travmasini anlatti diye kavga anında hemen belalti vurman mi lazim. Gercekten kalitesiz bi hareket. Görüşme konusma küçük kizin da aklı erince gereken cevabi kendi verir zaten. Bu kadar hirpalama kendini. Insan karsisindakini kırmaya çalışırken kendi de catirdiyor malesef.
Aynen evet açtım kollarımı şuan beklemedeyimAdam bugün tatlı tatlı konuşmaya başlasa yine koşa koşa gidersin sen.
Sonrada sen busun diyorlar o aşamaya gelene kadar neler yasadida delirdi demiyorlarAz bile yazmışsın, böylle bir şerefsizden baba falan olmaz valla çocuğun babası falan dinlemez gırtlaklardım oracıktaEskiden fazlaca hümanisttim ama şimdi katil olan insanları az buçuk anlıyorum insanı zorla delirtiyorlar
Sen annesine kafayi takmissin da adamin kendi rezil. Annesi icin olmasa baska bisey icin kotu davranacakti sana.Ne babalık ama.annesi için çocuğum mocugum yok diyen baba aynen mümkünse ömür boyu daha çıkmasın karsilarina
Yok o konuda katılıyorum o adam olsaydı annesi bir bok yiyemezdiSen annesine kafayi takmissin da adamin kendi rezil. Annesi icin olmasa baska bisey icin kotu davranacakti sana.
Eski konulari bilen bana hak veriyor bilmeyen sucluyor =) bosver herkes istediğini dusunsunYa ben eski konularını hatırlıyorum arkadaşım biliyorum baya baya bel altı vurmuşsun ama asla üzülmedim. İğrenç bir baba. Sen de rahatlamış oldun bosver düşünme bile. Çocukların psikolojileri için terapiste gidebiliyorsaniz bir an önce gidin derim. Kendilerini terk etmiş ihmal eden degersizlestiren zerre umursamayan bir baba. Hem kendi hem kızlarınizin psikolojisine iyi bakınben iyi olacağına inanıyorum sizin için her şeyin.
Güzelim sen izin vermesen nasıl olacakti tum bunlar. Karsidaki ilk yaptiginda sucludur. Benzer seyleri surekli yapabilme şansını verdiysek ona suçlu artik bizizdir. Öfkeni anliyorum bunlari kim yaşasa öfkeli olur. Ama allahin bir takdiri olarak gökten gelmedi ya bunlar basina. Çoğu senin seçimin ve kararin. Sorumluluk al ve degis. Yoksa çok canin yanar daha benzer turevdeki tipleri çekersin kendine sen kendin degismedikce.Valla eğer anasına küsüp gelip beni kandırıp, anasıyla barışıp beni terk edip gidip beni kotuluyorsa herseyi hakeder banane? Beni senelerce bunlarla manipule etti şiddetini herseyini bunlarla örttü ağzıma scti az bile