Ben senin hizina yetisemem ksr diyen koca ? ( ESKI )

Benim üstümü çizmiş olması umrum değil o gemileri yakmış olmasam bukadar cümleyi kurmazdim. Benim ssinirlendiğim annesi için cocugu azarlamasi. Anası bozulmuş diye evladini silebilen bi adam için artık kirpigimi oynatmam. Ayrıca dediklerim ona az bile

Bu kadar şey yasattiysa okey konuşmasını istememekle haklı özür dilerim bu konuda ama yinede siz keşke sır olarak verilen şeyleri soylemeseydiniz bilemiyorum bu bana derinden kalp kırıcı geliyor

Bu kadar şey yasattiysa okey konuşmasını istememekle haklı özür dilerim bu konuda ama yinede siz keşke sır olarak verilen şeyleri soylemeseydiniz bilemiyorum bu bana derinden kalp kırıcı geliyor
Ben çok kırıldım derinden kimsenin umrunda olmadı bosver birazda o derinden kırılsın =) 3 aylık bebeğimi elimden alıp kapıya attıkların da bende derinden kırılmıştım. Annemle aram bozuluyor lan odadan niye çıkmıyorsun deyip üstümde sandik kırdığında bende derinden kirilmistim. Burda bana ayak tırnağına kadar kestirip banyosuna kadar yaptirtip anasının yanına gittikten sonra zaten çayımı bile zifiri dem veriyordun annemle aranda kalmaktan yoruldum deyip şak diye bizi terk ettiğinde ayni gun baska kadinlarla konusmaya baslayip sana hesap verecek degilim dediginde emin ol bende derinden kırılmıştım. O yüzden umrunda değil birazda o kırılsın

Size ve çocuklarınıza bu kadar kötülük yapmış, yaptırmış kocayla mi boşandıktan sonra görüştünüz, ailenizin evine aldınız

Küfürler hoş değil ama çocukken yaşadıklarını neden yüzüne vurdunuz kısmına katılmıyorum. O anne icin çocuklarını yok sayan babaya iyi olmuş.

Çocuklarınız kötü şeylere şahit olmuşlar onlar adına da üzüldüm.

Hala anası için çocuk azarladı diyo. Lan adam yıllardır çoluk çocuk ne yiyo içiyo ne haldeler sormadı bile. Anca mı geldi aklın başına? Elhamdülillah.

Evet az bile ona. Bu saatten sonra olmazlar ins

Cok guzel laflar sokmussun dememiz mi gerekiyor simdi :) herkes hayatinin bi döneminde böyle seviyesizlesmistir yüzgöz olmuştur birileriyle elbet ama buraya yazmaya utanmaman da enteresan şokta mısın nesin. Biri seni yakın buldu cocukluk travmasini anlatti diye kavga anında hemen belalti vurman mi lazim. Gercekten kalitesiz bi hareket. Görüşme konusma küçük kizin da aklı erince gereken cevabi kendi verir zaten. Bu kadar hirpalama kendini. Insan karsisindakini kırmaya çalışırken kendi de catirdiyor malesef.

Az bile yazmışsın, böylle bir şerefsizden baba falan olmaz valla çocuğun babası falan dinlemez gırtlaklardım oracıkta Eskiden fazlaca hümanisttim ama şimdi katil olan insanları az buçuk anlıyorum insanı zorla delirtiyorlar

Valla eğer anasına küsüp gelip beni kandırıp, anasıyla barışıp beni terk edip gidip beni kotuluyorsa herseyi hakeder banane? Beni senelerce bunlarla manipule etti şiddetini herseyini bunlarla örttü ağzıma scti az bile

Sonrada sen busun diyorlar o aşamaya gelene kadar neler yasadida delirdi demiyorlar

Ya ben eski konularını hatırlıyorum arkadaşım biliyorum baya baya bel altı vurmuşsun ama asla üzülmedim. İğrenç bir baba. Sen de rahatlamış oldun bosver düşünme bile. Çocukların psikolojileri için terapiste gidebiliyorsaniz bir an önce gidin derim. Kendilerini terk etmiş ihmal eden degersizlestiren zerre umursamayan bir baba. Hem kendi hem kızlarınizin psikolojisine iyi bakın ben iyi olacağına inanıyorum sizin için her şeyin.

Eski konulari bilen bana hak veriyor bilmeyen sucluyor =) bosver herkes istediğini dusunsun

Güzelim sen izin vermesen nasıl olacakti tum bunlar. Karsidaki ilk yaptiginda sucludur. Benzer seyleri surekli yapabilme şansını verdiysek ona suçlu artik bizizdir. Öfkeni anliyorum bunlari kim yaşasa öfkeli olur. Ama allahin bir takdiri olarak gökten gelmedi ya bunlar basina. Çoğu senin seçimin ve kararin. Sorumluluk al ve degis. Yoksa çok canin yanar daha benzer turevdeki tipleri çekersin kendine sen kendin degismedikce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…