Ben senin hizina yetisemem ksr diyen koca ? ( ESKI )

Tabiki de demedim büyük kızım babasi beni defalarca dovdugunde her yerim kan içinde gördüğü için genel olarak görüşmek istemiyor.
Boşver sen çok iyi yapmışsin insanlara uzaktan konuşması kolay ama dediğim gibi bu pisliğe bulaşmaya değmez çocuğunu koru bu adamdan istemiyorsa görüşmesin zaten pislik

Çok haklı ya da haksız olsan da şu bol argolu ve küfürlü üslup hiç sana yakışmıyor. Biraz daha konuşmalarına dikkat et, bu şekilde olmaz. Hakaretlerden konuya odaklanamadım.

Ben de ağzında salak bile olmayan biriyl n en ağza alınmayacak küfürleri eder oldum ettirir oldular
Burda piremses hanımefendi modunda seni eleştirenleri takma başına gelmeyen anlamaz üstten üstten konuşur uzaylı gibi
Bu arada evet en ala o...ya denk gelsin böyleleri hak ettikleri tek şey başlarına bela olacak bir o...u
Haklısın çocuklarını ve kendi psikolojini koru hakedene de kufret geç bacım herkese hakkettigini vermek en doğrusu...

valla öyle saça böyle tarak
travması varmışmış istismar edilmişmiş bilmem ne
külahıma anlatın bunları
adam olmayanı gelirler böyle en olmadık yerlerden vururlar işte
kızlar boş yere acıyorsunuz bu şerefsiz herife taciz edildi diye
herif anasıyla gayet içli dışlı demek ki istismar edilmiş olmak annesinin başka adamlarla gezmesi onun için dert değilmiş
ağzına sağlık konu sahibi en iyisini yapmışsın keşke daha beter laflar söyleseydin

Yani sonradan pişman oldum aslında ama bundan öncesinde cocuklar çok üzülüyor beraber anne baba olarak konuşalım bosanmamizin onları etkilemeyecegini anlatalım falan dediğimde bana s.... annesini babasını alışsın banane lan yazmıştı =) birikmisligin patlamasiydi bendeki.

İnanın çok sabrettim ve patladım. Sonrasında yine pişman oldum ama o haketti

İnanın 9 senedir herseye sustum ama çocuklarım söz konusu olduğu için artık delirdim bunun bir öncesi var mesajları göstersem anlarsınız.. o haketti

Ben de bu fikre ayar oluyorum. Yani kadın işlerin bu raddeye geleceğini bilse çocuk yapar mıydı sizce? Hemen bir çocuk yapmasaydın evlenmeseydin şu bu. Belki başta iyiydi sonrada psikolojisi bozuldu nereden biliyoruz ki biz bunu. Zaten bizden de geçmişi için yorum istememiş arkadaş. Evet üslubu hoş değil ama kendisi de bunun farkına varmış ki hata ettiğini söylüyor

Senelerdir ses çıkarmadım diye kimse iyisin demedi bu saatten sonra herkes kötüsün diyebilir

Seviyorlar yargıyı =) haketmedigini düşündüğüm için pişman değilim. Seviyesine inmeme degmeyecegim için pismanim

Az bile söylemişsin, ortada gerçek bir o...u ve o.uu çocuğu var. Eşşek kadar adam çocuğa sana demedik demiş o ne demek dangalak Böyle babalık yapacaksa hiç yapmasın daha iyi.
Ağzın bal yesin, babalık yapmadığı cocugu azarlıyor sen kimsin ..

Biraz okudum terbiye sinirlarini aşırı aşmış yazınızın,kızınızın kardeşine karışması hata kendi görüşmüyor olsada o babaanneleri,hatta bence sizin bile görüşmesi için teşvik etmeniz lazım ayrıca eşinizin anlattığı (sırlar)ı bu şekilde suratına vurmak gerçekten büyük terbiyesizlik,sınırını aşan,ahlaksızca bel altı vurmak bu bence,zaten ayrilmissiniz bu şekilde dialoga girmek neden?

Birçok kişi eski konularimi hatırlar ben ( Eski) eşimden ayrıldım bir
Annesi için insan çocuklarına bunu yapar mı sabah beri ağlıyorum
Bilmez miyiz yavruş, 2 yıldır nikah olmadan kendini nasıl kullandırdığını da biliyoruz. Bu herif üstüne tükürüp attığına göre yeni kapı bulmuş kendine hayırlı olsun.

Bu herif her ay küfür gibi bir miktar para yolluyor size zaten, 2000 TL ile baba oldu bu güne kadar, evliyken maaile çektirdikleri cabası, neyine şaştın bu kadar, hem bu sefer çocuklar bahane olmuş, senin üstünü çizmiş uyan safım uyan.

Babannesi kardeşini sevmiyor beraber yaşıyorduk ve en son küçük kızıma yaptığı eziyetler yüzünden o evden çıktım gittim ? Başkasından olduğunu iddia ediyor ve çocuğun yüzüne yüzüne sevmediğini söylüyor. Büyük yemediğinde tamam kızım doyduysan kalk deyip küçük kızımın yiyeceksin diye ellerine vurup tir tir titretiyordu? O çok küçük anlamıyor konuşuyor ablası da bende hrrseyin farkı dayız babannesi olabilir ben istemiyorum gorusemwz ? O olaylar oldugunda 10 koca gelse evladıma değişmem deyip evden çıkmıştım neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba siz ? Az bile yaptım evet seviyesine düştüğüm için bi tik pişman oldum ama öyle saça böyle tarak bi kullanıcının dediği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…