• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben senin hizina yetisemem ksr diyen koca ? ( ESKI )

Eski konulari bilen bana hak veriyor bilmeyen sucluyor =) bosver herkes istediğini dusunsun

Çocukların babası ile iyi gecinelim ok ama baba var baba var ya. Bence cidden uzmana danismaniz lazım çocukları nasıl korurum onlara nasıl açıklarım şeklinde. Çocuğum mocugum yok benim diyen adam bir daha aradiklarinda neler demez. Küçük kıza arama demek de olmaz. Çok zor bir durum. Gidebiliyorsaniz valla uzmana gitmeniz lazım bence.

Güzelim sen izin vermesen nasıl olacakti tum bunlar. Karsidaki ilk yaptiginda sucludur. Benzer seyleri surekli yapabilme şansını verdiysek ona suçlu artik bizizdir. Öfkeni anliyorum bunlari kim yaşasa öfkeli olur. Ama allahin bir takdiri olarak gökten gelmedi ya bunlar basina. Çoğu senin seçimin ve kararin. Sorumluluk al ve degis. Yoksa çok canin yanar daha benzer turevdeki tipleri çekersin kendine sen kendin degismedikce.
Evet zaten ben numaramı falan değiştirdim diyaloga da girmiyordum. Cocuklar teyzesinden ariyorlardi ben ise gidecekken kapıda duydum telefonu kaptım sinirle.. şu saatten sonra çocuklarla gorusmeeycegine göre daha muhatap olacağım bi durum yok

Çocukların babası ile iyi gecinelim ok ama baba var baba var ya. Bence cidden uzmana danismaniz lazım çocukları nasıl korurum onlara nasıl açıklarım şeklinde. Çocuğum mocugum yok benim diyen adam bir daha aradiklarinda neler demez. Küçük kıza arama demek de olmaz. Çok zor bir durum. Gidebiliyorsaniz valla uzmana gitmeniz lazım bence.
Evet bende öyle düşünüyorum

Eline ağzına sağlık.
Evet seviyesiz bir konuşma ama hak etmiş. Çok da güzel konuşmuşsun. Herkes herkesle insan gibi ayrılacak değil, hak ettiği muameleyi görmüş.
Ben senelerdir neler duydum sadece oturup ağladım karşılık bile vermeden kimse bana uzulmedi. Bende uzulemem

Ben küçüklerde babaannem annemin arkasında konuşurdu hep , gidip anlatmazdık sevmezdik ama konuşmamazlıkta etmezdik . Annemde hiç bir zaman görüşmeyin demezdi . Babannemede bir saygısızlığımız olmamıştır olsa her yerde anlatırdı zaten . Kızınızın konuşmaması , sizin arayı bulmaması tuhaf geldi . Belki şimdi nesil değişmiştir. Kızınızın küçük kardeşime babaannemle konuşma demesinde doğru bulmuyorum. Büyüklerin kavgasına çocukları karıştırmayın . Sizinde ağzınız bozuk . Hepiniz tuhafsınız

Ben çok kırıldım derinden kimsenin umrunda olmadı bosver birazda o derinden kırılsın =) 3 aylık bebeğimi elimden alıp kapıya attıkların da bende derinden kırılmıştım. Annemle aram bozuluyor lan odadan niye çıkmıyorsun deyip üstümde sandik kırdığında bende derinden kirilmistim. Burda bana ayak tırnağına kadar kestirip banyosuna kadar yaptirtip anasının yanına gittikten sonra zaten çayımı bile zifiri dem veriyordun annemle aranda kalmaktan yoruldum deyip şak diye bizi terk ettiğinde ayni gun baska kadinlarla konusmaya baslayip sana hesap verecek degilim dediginde emin ol bende derinden kırılmıştım. O yüzden umrunda değil birazda o kırılsın
Ooo zorla mi evlendirildiniz. Bunları yapana kadar boşansaydın. Kusura bakma seçimlerinin sonuçlarını yaşıyorsun

el kadar çocuğuna cephe alan bir baba, bunun üstüne doğal olarak sinirlenen bir anne.
bunlara maruz kalan çocuklar.. :(
bugünleri hiç unutmayacaklar

el kadar çocuğuna cephe alan bir baba, bunun üstüne doğal olarak sinirlenen bir anne.
bunlara maruz kalan çocuklar.. :KK43:
bugünleri hiç unutmayacaklar
Valla artık unutmalari için elimden geleni yapacağım. Evet bugüne kadar sustum ben kabullendim ama hep umut ettim değişir çocuklarım babasız kalmasın diye herkes dedi öyle baba olacağına olmasın diye dinlemedim. Bu son darbesinde akıllandım.. borc falanda yıktı ya günlük 1000 tl ye 2 tane cocuga bakıyorum.. borclari ödemeye çocuklarıma yetmeye çalışıyorum. O napiyor ? Ayrılalı cocuklqrin biraeye ihtiyacı var mı demiş mi ? 5 kuruş göndermiş mi. Öyle telefonda cocuklar arayınca iki babacım demekle baba olunmuyor. El kadar çocukla gozlesmek ne ?

Bence haklısınız. Az bile haketmiş. Karşı taraf saygılı mı ki siz saygılı olacaksınız. Bazen şirazesini kaydırıyorlar insanın. Tekrarı olmazsa güzel olur ama. Bu patlama anınız burda kalsın. Bir daha kendinizi bu duruma düşürmeyin. Gerek yok çünkü. Mutlu da olmuyorsunuz neticesinde. Birde küçük bir önerim olucak. Profil isminiz aşırı negatif. Hayatınızda yeni bir sayfa açmışsınız. Sizi güçlendirecek şeylere ihtiyacınız var ve kelimelerin gücü tahminimizden daha çok 🍀

İletişimi kesmek için numaranızı değiştirmişsiniz. Muhatap olmayın. Çocuklar zaten biliyormuş. Ne gerek vardı ağız bozmaya...

Bence haklısınız. Az bile haketmiş. Karşı taraf saygılı mı ki siz saygılı olacaksınız. Bazen şirazesini kaydırıyorlar insanın. Tekrarı olmazsa güzel olur ama. Bu patlama anınız burda kalsın. Bir daha kendinizi bu duruma düşürmeyin. Gerek yok çünkü. Mutlu da olmuyorsunuz neticesinde. Birde küçük bir önerim olucak. Profil isminiz aşırı negatif. Hayatınızda yeni bir sayfa açmışsınız. Sizi güçlendirecek şeylere ihtiyacınız var ve kelimelerin gücü tahminimizden daha çok 🍀
Ay evet ya değiştiremedim onu

Yani sonradan pişman oldum aslında ama bundan öncesinde cocuklar çok üzülüyor beraber anne baba olarak konuşalım bosanmamizin onları etkilemeyecegini anlatalım falan dediğimde bana s.... annesini babasını alışsın banane lan yazmıştı =) birikmisligin patlamasiydi bendeki.
Artık muhatap olmamaya çalışın, o tahrik etmeye çalışacak gibi görünüyor ama siz oyuna gelmeyin. Bir yerden sonra pes edecek

Gerçekten üslubunuz çok kötü. Ve size zamanında güvenilip de anlatılan konuları üstelik kendi kusuru yokken başa kakmanız hiç hoş değil. Adama önce küfür eden de sizsiniz. Şimdi yok o zaman o anası için bize bilmem ne yapmasaydı diyeceksiniz ama maalesef ki sadece sizi dinleyebiliyoruz karşı tarafın kendini savunma hakkı yok. Ama görüp okuduğum profili hiç beğenmedim ben üzgünüm.

Back