BEN SAPIKMIŞIM :)

hiç eti onların kemiği benim yani

ya çok saçma
herkesin beğendiği şeyler var söylenmiyorsa yok anlamına gelmez ki:))

banada aynı şeyi söyüyorlar, kasları iyiymiş dedim diye ayy sapık vs. diyorlar herkes bence bizim gibi ama işlerine gelmiyor

hehe aynen öyle

sapıklar kendini hemen belli ediyor işte
Bi daha hic birinizle konusmayi düşünmüyorum terbiyemi bozmayin

Ben bi erkek arkadaşımla konusabiliyorum ya kiz arkadaşlarımla olmuyor ayip oluyo hemen :) Ne gizli sakli milletiz hem bilgi paylastikca çoğalır tadini almadan ölmeyelim

heh o konunun adamı kk da adımı sapığa çıkaran kişi zaten @EnHarbiKiz gel bak gel

ay travesti pelin geçen konu açmış çok canlar yandı o konuda
Nasıl ya ben nasıl kaçırdım benim neden haberim yok neden ben fransız kaldım bu duruma nerde şimdi pelin ne oluyo allahım çok kötüyüm bana yardım edin ne dedi ne dedi suan.kendimi çok kötü hissediyorum

oha erkek arkadaşına mı anlatıyorsun daha büyük sapıklık bu

açma konusunu valla banlanırız

Kesinlikle öyle bi niyetim yok valla delimiyim ben.Valla mune gelirse anam aklımıza getirmeyelim böyle şeyleri napar bizi ay içim bi tuhaf oldu bak
gelecek zaten de inşallah banlamadan sadece konumuzu taşır zaten benim derdimle dalga geçen olmadı olsa da açığım yani rahatsız değilim dert de değişik zaten o yüzden geyikte olsa da olur sorun değil

insanın dilinde olmayanından korkmaya başladım ben
biz böyle yurtta bir arkadaşım vardı biz üff çocuk çok taş kollar pazı dolması dediğimizde (tabii bunları resim veya internete bakarken yapardık )
her neyse bu bize göz zinası diye bir şey var hepiniz yanacaksınız diye dolaşıyordu
sonra bir sevgilisi oldu msnden açık seçik konuşmalar gırla
açmayayım kutuyu söylemiyeyim kötüyü

oo dini boyutlara falan hiç girmeyelim var böyle insanlar elbet o insanlarda bu hormonlarla dünyaya geldiler kimse kimseyi kandırmasa keşke
Hepimiz etten kemikten İnsanız korkma yavrum benden demedinmi ay burda kopup tekrar bağlanıp tekrar kopuyom hay allahım katıldım burda
ete kemiğe bürünüp yunus diye görünürse ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…