- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
-
- Konu Sahibi minnakmimar
hiçAy hakkaten kız ne diyeceği belli değil ozamn belkide bağırarak uzaklaşır kacardi film gibi ve kız koşar koşar koşar.
Nr var kız kemik lafında amannn nerden bilcek bunlar eti kemiği yaziiiikkk
Sanki senin kemiğine bakem dedin ayyy koptum burda
Şaka gibi ama derdim cidden bu benim
Yahu arkadaşlar bari siz söyleyin insan cinsel anlamda hoşlandığı ya da hoşlanmadığı şeyleri söyleyince sapık mı oluyor ? Beni bilen bilir her konuda konuşurum asla da çekinmem neden çekineyim ki ? İyi kötü burada herkesin bir cinsel hayatı yok mu ? sanki bir tek bu konuları ben biliyormuşum gibi tavırları var insanların
Yanlış anlaşılmasın derdim kk hatunları değil zaten az önce iş arkadaşlarımla bir muhabbet geçti o patlama noktam oldu.
Az önce iş yerinden arkadaşım bir filmin çekimlerine bakıyormuş bende odaya gittim baktım murat bozun üstsüz bir resmi var kaslı falan peh haz etmem kendisinden fakat dedim ki ben erkekte en çok bel kemiği kısmını beğeniyorum bana çok çekici geliyorhoşlanıyorum arkadaşım ne yapayım yani seviyorum ki söyledim hemen şak diye sapık damgamı yedim her zamanki gibi neymiş kemikten bile hoşlanıyor muşum annem bile terbiyesiz diyor hemen ben kimle konuşayım dağa taşa mı anlatayım allah aşkına size soruyorum sapık mıyım ben ? yemeğime şap falan koymalı mıyım ?
son anda kaçman faydasız kızım yakalar seni anacığınAmin ins p3lind3 yaptimi yapmiycam ve direk uzaycam burdansonra 104 sayfa msj okuyunca canm anacim @Mune nevri donuo
heh aynen öyle şekerim de söyleyen kaka söylemeyen cici işteya çok saçma
herkesin beğendiği şeyler var söylenmiyorsa yok anlamına gelmez ki:))
Bi daha hic birinizle konusmayi düşünmüyorum terbiyemi bozmayinhehe aynen öyle
sapıklar kendini hemen belli ediyor işte
Nasıl ya ben nasıl kaçırdım benim neden haberim yok neden ben fransız kaldım bu duruma nerde şimdi pelin ne oluyo allahım çok kötüyüm bana yardım edin ne dedi ne dedi suan.kendimi çok kötü hissediyorumheh o konunun adamı kk da adımı sapığa çıkaran kişi zaten @EnHarbiKiz gel bak gel
ay travesti pelin geçen konu açmış çok canlar yandı o konuda
yok artık kaslı diye mi dediler daha neler yahubanada aynı şeyi söyüyorlar, kasları iyiymiş dedim diye ayy sapık vs. diyorlar herkes bence bizim gibi ama işlerine gelmiyor
evett çok ciddiyim kasların a bakmıyorlar falanyok artık kaslı diye mi dediler daha neler yahu
evet ama ben öyle değilim bak valla
oha erkek arkadaşına mı anlatıyorsun daha büyük sapıklık buBi daha hic birinizle konusmayi düşünmüyorum terbiyemi bozmayin
Ben bi erkek arkadaşımla konusabiliyorum ya kiz arkadaşlarımla olmuyor ayip oluyo hemen :) Ne gizli sakli milletiz hem bilgi paylastikca çoğalır tadini almadan ölmeyelim
açma konusunu valla banlanırızNasıl ya ben nasıl kaçırdım benim neden haberim yok neden ben fransız kaldım bu duruma nerde şimdi pelin ne oluyo allahım çok kötüyüm bana yardım edin ne dedi ne dedi suan.kendimi çok kötü hissediyorum
kası boşver erkek ya senin karşındaki sen nasıl bakarsın utanmazevett çok ciddiyim kasların a bakmıyorlar falan
aynen içim şu an çok rahatcanım sen sapıksan hepimiz sapıkmışız zaten hepimiz biriz
Kesinlikle öyle bi niyetim yok valla delimiyim ben.Valla mune gelirse anam aklımıza getirmeyelim böyle şeyleri napar bizi ay içim bi tuhaf oldu bakoha erkek arkadaşına mı anlatıyorsun daha büyük sapıklık bu
açma konusunu valla banlanırız
gelecek zaten de inşallah banlamadan sadece konumuzu taşır zaten benim derdimle dalga geçen olmadı olsa da açığım yani rahatsız değilim dert de değişik zaten o yüzden geyikte olsa da olur sorun değilKesinlikle öyle bi niyetim yok valla delimiyim ben.Valla mune gelirse anam aklımıza getirmeyelim böyle şeyleri napar bizi ay içim bi tuhaf oldu bak
Hepimiz etten kemikten İnsanız korkma yavrum benden demedinmihiçeti onların kemiği benim yani
Aman canm takma insanlar bi tuhaf melek ya onlar ondangelecek zaten de inşallah banlamadan sadece konumuzu taşır zaten benim derdimle dalga geçen olmadı olsa da açığım yani rahatsız değilim dert de değişik zaten o yüzden geyikte olsa da olur sorun değil
Anaaaamm hemen kacayim ben burdan kendimi daha fazla desifre etmedenoha erkek arkadaşına mı anlatıyorsun daha büyük sapıklık bu
oo dini boyutlara falan hiç girmeyeliminsanın dilinde olmayanından korkmaya başladım ben
biz böyle yurtta bir arkadaşım vardı biz üff çocuk çok taş kollar pazı dolması dediğimizde (tabii bunları resim veya internete bakarken yapardık )
her neyse bu bize göz zinası diye bir şey var hepiniz yanacaksınız diye dolaşıyordu
sonra bir sevgilisi oldu msnden açık seçik konuşmalar gırla
açmayayım kutuyu söylemiyeyim kötüyü
ete kemiğe bürünüp yunus diye görünürse ne yapayımHepimiz etten kemikten İnsanız korkma yavrum benden demedinmiay burda kopup tekrar bağlanıp tekrar kopuyom hay allahım katıldım burda
bahset de kafanı mermere sürtüversin demiAnaaaamm hemen kacayim ben burdan kendimi daha fazla desifre etmedenHerşeyi konuşuruz biz paylaşırız ondan mutluyuz ya :)
Beğendiğim erkeklerden ya da vücut kisimlarindan bahsetmiyorum tabiki