- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
-
- Konu Sahibi minnakmimar
Yalansa yalan de bebegim. Sen minnak mimar değil,sapık mimarsin
Sapıksınız tabi kardeşim, bel kemiği neymiş adonis neymiş...
Şöyle heybetli heybetli deltoid kaslar dururken.
Heyyy yavrum hey...
Sanırım sen kiminle ne zaman ne konuşacağını pek bilemiyorsun. Önce bi bak bakalım karşıdaki bu konuları konuşuyor mu.
Mesela ben, benle istediğin kadar erkek vücudu hakkında konuşabilirsin mesela daha bunun göğüs kası var, bisepsler trisepsler ooooffff.
Ama tabi türkiyede yaşıyom hayaller mr. Olimpia gerçekler çiroz kamil...
Valla ben kaslı severim ama göbekliyi de çirozlara tercih ederim doğrusu. İri yarı olsun. Bi de esmer olmasın yüz güzelliği önemli değil.o değilde kendimi bi deüşük hissettim ya ben niye kaslı erkek sevmiyom kiben bildiğin göbekli türk erkee seviyom
normal boyda hafif göbekli kumral biri benim hayalimdeki prens.Valla ben kaslı severim ama göbekliyi de çirozlara tercih ederim doğrusu. İri yarı olsun. Bi de esmer olmasın yüz güzelliği önemli değil.
Bel kemiği dediğinde ne ki yaw? Beğendiğin bir resim atsana çook merak ettim
Eki Görüntüle 1589525 Şoralar işte :))
Deme öyle banlanırsn dün şişme bebek mevzusunda kivancin şişmesini hayal ettim diye hemen banladilar beni sapik muanelesi gördümaman kızlar ne kası ne cılız boşverin
erkek olsunda nefes alsın yeter
dün ki konu gibi nefes almasada olur şişme erkek buluruzaman kızlar ne kası ne cılız boşverin
dün ki konu gibi nefes almasada olur şişme erkek buluruz
Deme öyle banlanırsn dün şişme bebek mevzusunda kivancin şişmesini hayal ettim diye hemen banladilar beni sapik muanelesi gördümminnakmimar yalnız değilsin
aman kızlar ne kası ne cılız boşverin
ben kaçar burdan
Bu bel kemiği nedir ya anlamadım benhep adonis fotosu paylaşılmış. Bel kemiği omurga değil mi
adonis tabi o
omurganın neresi seksi
Nayır nolamaz ben ısınde gücünde hanım hanımcık iki çocuk annesiyim beni kurban eymeyinKacisin yok bebek toplu katliama kurbansin