BEN SAPIKMIŞIM :)

Bizle konuş kuzummm Kıyamam ben sana:KK19:
Heee dicektin o leylek masalina inanan iş arkadaşına:KK53: sapıkim ben dikkat et ilacına gazoz atarım de :rolleyes::rolleyes:
Hey allahim hadi büyükler tamamda anlarında. E senin lafında sapiklik nerde anlamadım kardeşim boşver biz varız gel kardeşim sen:KK71::KK71:

Bizle konuş kuzummm Kıyamam ben sana:KK19:
Heee dicektin o leylek masalina inanan iş arkadaşına:KK53: sapıkim ben dikkat et ilacına gazoz atarım de :rolleyes::rolleyes:
Hey allahim hadi büyükler tamamda anlarında. E senin lafında sapiklik nerde anlamadım kardeşim boşver biz varız gel kardeşim sen:KK71::KK71:
hayır iyi ki bel demişim azcık aşağısını söylesem allah korumuş kız beni :KK70:

Hemen etiketi yapistiriyo bizim millet zaten
Siz kotu bise yapmiyosunuz gizli sakli yanlis bise de yok
Ama gizliden saklidan o soyleyeb kisilerib kardesleri babalari dayilari amcalari yoldan gecene laf atar birisini taciz eder o sapiklik olmaz bu kafayla nereye kadar gideria acep

Hemen etiketi yapistiriyo bizim millet zaten
Siz kotu bise yapmiyosunuz gizli sakli yanlis bise de yok
Ama gizliden saklidan o soyleyeb kisilerib kardesleri babalari dayilari amcalari yoldan gecene laf atar birisini taciz eder o sapiklik olmaz bu kafayla nereye kadar gideria acep
aynen öyle sapık ne demek önce onu düşünmek lazım 24 yaşında insanım karşı cinsimi beğenmem de gayet doğal yani :KK14:

Hepinizin içinde bi sapık varmış cik cik cik... Hem bekar kadın cinsellik mi konuşurmus allasen?

Tut geranio icindekileri tut çıkarma sapik olursun yoksa :KK70:

hayır iyi ki bel demişim azcık aşağısını söylesem allah korumuş kız beni :KK70:
Ay hakkaten kız ne diyeceği belli değil ozamn belkide bağırarak uzaklaşır kacardi film gibi ve kız koşar koşar koşar. :KK71::KK48:
Nr var kız kemik lafında amannn nerden bilcek bunlar eti kemiği yaziiiikkk :KK8:
Sanki senin kemiğine bakem dedin ayyy koptum burda:KK53::KK16::KK70::KK70:

X