- 5 Temmuz 2010
- 926
- 152
- Konu Sahibi redvelvetcake
Hikaye uzun diye kısaltmaya karar verdim böylece herkes okuyabilir :)
benim çok yakın bir arkadaşım var (K) bu kız ne yazık ki ayak fetişi sadist mazoşist sapık bir çocuktan hoşlanıyor. bu çocuk (E) benim yakın arkadaşım sanırım bu yönünü bir tek ben biliyorum :S K E'yi çok ağırbaşlı farklı bir erkek sanıyor evet ağırbaşlı ama o da çevresindeki her erkek gibi içki sigara partiler falan sürekli gider ama yakın arkadaşlarıyla. aslında politikayla güncel haberlerle felsefeyle edebiyatla şiirle ilgili düzgün bir çocuk. ama ciddi sapık bana kaç kere ayaklarını ayakkabılarını yalayabilir miyim falan dedi, kollarımı çiz kalemler batır yırt kırbaçla diyor. ben yakın arkadaşıyım diye herhalde bu cesareti buldu kendinde anlamadım. K'ye bunları anlattım başta şok oldu çok üzüldü nefret etti ama şu an hala onu düşünüyor seviyor. ne yapsam da vazgeçirsem bilemedim. onun hayatı karışma diyebilirsiniz ama çocuk bildiğiniz sapık K de benim çok yakın bir arkadaşım onun üzülmesini istemiyorum göz göre göre bu manyak her şeyi yapabilir. kız başta soğudu ama şimdi hala onu düşünüyor kafayı yiyeceğim ne yapsam bilemedim(
K 17, E 21 yaşında. E bir sene geç başlamış bir sene kalmış bir sene de prep :) K lise sona, E üni 2ye geçti
deli mi bu adam ya:) o nasıl fanteziler öyle..bence kesinlikle engel ol derim..kıza yazık olmasın daha yaşı da çok küçükmüş üstelik