Arkadaşım sevmemesi gereken birini seviyor, ne yapsam bilmiyorum, yardım edin!

Hikaye uzun diye kısaltmaya karar verdim böylece herkes okuyabilir :)

benim çok yakın bir arkadaşım var (K) bu kız ne yazık ki ayak fetişi sadist mazoşist sapık bir çocuktan hoşlanıyor. bu çocuk (E) benim yakın arkadaşım sanırım bu yönünü bir tek ben biliyorum :S K E'yi çok ağırbaşlı farklı bir erkek sanıyor evet ağırbaşlı ama o da çevresindeki her erkek gibi içki sigara partiler falan sürekli gider ama yakın arkadaşlarıyla. aslında politikayla güncel haberlerle felsefeyle edebiyatla şiirle ilgili düzgün bir çocuk. ama ciddi sapık bana kaç kere ayaklarını ayakkabılarını yalayabilir miyim falan dedi, kollarımı çiz kalemler batır yırt kırbaçla diyor. ben yakın arkadaşıyım diye herhalde bu cesareti buldu kendinde anlamadım. K'ye bunları anlattım başta şok oldu çok üzüldü nefret etti ama şu an hala onu düşünüyor seviyor. ne yapsam da vazgeçirsem bilemedim. onun hayatı karışma diyebilirsiniz ama çocuk bildiğiniz sapık K de benim çok yakın bir arkadaşım onun üzülmesini istemiyorum göz göre göre bu manyak her şeyi yapabilir. kız başta soğudu ama şimdi hala onu düşünüyor kafayı yiyeceğim ne yapsam bilemedim:KK43:(

K 17, E 21 yaşında. E bir sene geç başlamış bir sene kalmış bir sene de prep :) K lise sona, E üni 2ye geçti

deli mi bu adam ya:) o nasıl fanteziler öyle..bence kesinlikle engel ol derim..kıza yazık olmasın daha yaşı da çok küçükmüş üstelik:KK50:

ay zaten ayak dedikçe bir garip oluyorum. e'nin yalamak istediği botlarımı attım geçen kış. gördükçe içim kalkıyordu :KK70:

Kız Allah iyiliğni versin.. herif manyak sana resmen bulaşıyo sen bu herifle belli bi süre daha görüşmüşsün.. ben olsam kafasına çantayı yapıştırırdım bi dahada selam bile vermezdim :) töbe yarabbiii :KK20:

Son düzenleme:
yok ya e'nin tek isteği üç beş kız bulup vakit geçirmek. yoksa o ağırbaşlı hali sadece arkadaş olarak gördüğü kızlara. zaten ben k'ye anlattıktan sonra facebook'ta k "birilerini tenhada sıkıştırıp dövmek istiyorum" demişti şaka amaçlı ama hiç isim belirtmeden. ben de altına yorum falan yapmıştım, çocuk k'ye gidip işkence yöntemleriyle ilgileniyor musun demiş. manyak

hahaha bu E hakikaten sado-mazo olaylarına meraklı :KK70: bunu ıslak odunla döveceksin al sana fantaaaziiii:)))

hahaha bu E hakikaten sado-mazo olaylarına meraklı :KK70: bunu ıslak odunla döveceksin al sana fantaaaziiii:)))

yok yok üstünü başını ıslatıp hortumla döveceksin :) daha fena oluyomuş :KK70: :21:

içimdeki canavar uyandı felann :KK30:

Son düzenleme:
Kız Allah iyiliğni versin.. herif manyak sana resmen bulaşıyo sen bu herifle belli bi süre daha görüşmüşsün.. ben olsam kafasına çantayı yapıştırırdım bi dahada selam bile vermezdim :) töbe yarabbiii :KK20:

valla iyi çocuk ama işte çift kişilikli herhalde :KK70: lisede de bir sene yan yana oturduk iyi arkadaştık.. yüz verdim herhalde tepeme çıktı:KK37:

çok samimi diyosun..sapık manyak,fetiş ,kıza bişi yapabilir korkuyorum diyosun anlamadım gitti böle bi insan sanada zarar verebilir.
arkadaşınıda uyarmışsın hala düşünüyosa artık senin yapıcan bişi yok
bence arkadaşından önce kendini düşün sana bişi yapmasın...bana bi erkek arkadaşım ayağını yalayım ,yırt beni,yala beni, ye beni kırbaçla dese buyur derim suratına tekmeyi sallarım
bi daha da yüzüne bakmam
sen kendi içinde tutarsızsın ....bi arada efendi demişsin olayı çözemedim bi garip yazmışsın....

valla iyi çocuk ama işte çift kişilikli herhalde :KK70: lisede de bir sene yan yana oturduk iyi arkadaştık.. yüz verdim herhalde tepeme çıktı:KK37:

kızz daha iyi diyosun herif ayaklarına göz dikmiş :) ya işi ilerletseydii töbe töbeeeee :KK47:

benim hiç bi normal arkadaşım ayakkabılarımı silmek yerine yalamakla temizlemeyi önermedi yani yoksa bu normalde ben mi anormalim ha kızlar ??? :44:

çok samimi diyosun..sapık manyak,fetiş ,kıza bişi yapabilir korkuyorum diyosun anlamadım gitti böle bi insan sanada zarar verebilir.
arkadaşınıda uyarmışsın hala düşünüyosa artık senin yapıcan bişi yok
bence arkadaşından önce kendini düşün sana bişi yapmasın...bana bi erkek arkadaşım ayağını yalayım ,yırt beni,yala beni, ye beni kırbaçla dese buyur derim suratına tekmeyi sallarım
bi daha da yüzüne bakmam
sen kendi içinde tutarsızsın ....bi arada efendi demişsin olayı çözemedim bi garip yazmışsın....

aslında başta uzun uzun anlatmıştım ama sonra çok uzun diye kısalttım, anlatayım hemen :)
şimdi bu çocuk bizim okul dergimize yazıyordu aklı başında efendi ağır başlı biri dışarıya. ama yakın arkadaşlarıyla olunca çıkınca dışarı falan içiyor doğal olarak partilere falan da gidiyor.
bana gelince biz yakın arkadaştık lisede ben başta bunun ciddi olup olmadığını anlamadığım için terslemiyordum. bir de çok taciz edici şekilde değildi. zaten sonralarda uzaktık ve en sonunda ben onu tersledim bayağı. o zamandan beri pek yaklaşmıyor zaten. benimle sorun yok yani :)

kızz daha iyi diyosun herif ayaklarına göz dikmiş :) ya işi ilerletseydii töbe töbeeeee :KK47:

benim hiç bi normal arkadaşım ayakkabılarımı silmek yerine yalamakla temizlemeyi önermedi yani yoksa bu normalde ben mi anormalim ha kızlar ??? :44:

iyi dediğim de iyi kalpli bir çocuk yani köpeği vardı golden çok şekerdi hayvanları falan çok sever aslında iyi çocuk gerçekten ama işte psikolojik sorunları var belli, içten içe kafayı yemiş :KK70: psikopat :KK70:

iyi dediğim de iyi kalpli bir çocuk yani köpeği vardı golden çok şekerdi hayvanları falan çok sever aslında iyi çocuk gerçekten ama işte psikolojik sorunları var belli, içten içe kafayı yemiş :KK70: psikopat :KK70:

kızım sen psikolog musun :) kafayı yiyen adamı sen mi iyi edicen bırak yaaa :KK30:

adam kafayı yedim ayağına millete sarkıyo olmasın ??

kızım sen psikolog musun :) kafayı yiyen adamı sen mi iyi edicen bırak yaaa :KK30:

adam kafayı yedim ayağına millete sarkıyo olmasın ??

yok o hiç olmaz çünkü bu manyak halini bir ben biliyordum ben de önceden bu bir arkadaşıma asılınca ona anlattım şimdi de K biliyor. yani başkaları onu hep normal biliyor :)

yok o hiç olmaz çünkü bu manyak halini bir ben biliyordum ben de önceden bu bir arkadaşıma asılınca ona anlattım şimdi de K biliyor. yani başkaları onu hep normal biliyor :)

valla benim anladığım bu çocuğa hala kredilerin var senin .. ne diyim sen bile çelişiyosun kendinle K napsın ...

enterasan bi durum ayak feşisti psikopat bi sevgilisi olmasını istiyo galiba o çocukda acıdan haz alıyor galiba koluma kalem batır felan botları yalıyo gülsekmi ağlasakmı bilemedim kız olmıcanı bile bile düşünmeside saçma işte gönül otada konuyor başka bişeyede sakın öle biriyle çıkmasın onada yapsa aynısını buluştuklarında elele gezeceklerine çocuk kızın ayaklarınmı yalıcak insan huylanırda yaa :KK1::KK1:

aklıma şey geldi hani bi filmde ceza olsun diye adamın ayaklarına tuz sürüp keçiye yalatıyolardı yaa :) :KK30:

X