- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
-
- Konu Sahibi minnakmimar
bastırabilsem zaten bu konuyu açmazdım hiçO zmn cinsl durtuleri bastiralim en azindn konu geyige gidne kadar
bastırabilsem zaten bu konuyu açmazdım hiç
hayır iyi ki bel demişim azcık aşağısını söylesem allah korumuş kız beniBizle konuş kuzummm Kıyamam ben sana
Heee dicektin o leylek masalina inanan iş arkadaşınasapıkim ben dikkat et ilacına gazoz atarım de
Hey allahim hadi büyükler tamamda anlarında. E senin lafında sapiklik nerde anlamadım kardeşim boşver biz varız gel kardeşim sen
heh o konunun adamı kk da adımı sapığa çıkaran kişi zaten
ay travesti pelin geçen konu açmış çok canlar yandı o konudapelin kim yabana da söyleyin
söylerim de pro değilim
sen de mi brütüs
aynen öyle sapık ne demek önce onu düşünmek lazım 24 yaşında insanım karşı cinsimi beğenmem de gayet doğal yaniHemen etiketi yapistiriyo bizim millet zaten
Siz kotu bise yapmiyosunuz gizli sakli yanlis bise de yok
Ama gizliden saklidan o soyleyeb kisilerib kardesleri babalari dayilari amcalari yoldan gecene laf atar birisini taciz eder o sapiklik olmaz bu kafayla nereye kadar gideria acep
banlanmamak için tam açamıyorum zaten kendimi de belki tanısan sen de sapık dersinyok be canım takılıyorum beni tanısan belki utanırsın benden :):):)
heh o konunun adamı kk da adımı sapığa çıkaran kişi zatenEnHarbiKiz gel bak gel
ay travesti pelin geçen konu açmış çok canlar yandı o konuda
bastırabilsem zaten bu konuyu açmazdım hiç
yok ya mudurum cımbızlamaz konumuzu taşır inşallah duamızı bütün tutalımAh pelinim ah o diilde sanki mune annemin ayak seslerini duyuyor gbiyimdogumu sorunlu kendi sorunlu al sana cimbiz der gbi
hehe aynen öylebastırmak için bu forum içeriği yardımcıda olamaz zaten :):):):
sapıklar kendini hemen belli ediyor işteHepinizin içinde bi sapık varmış cik cik cik... Hem bekar kadın cinsellik mi konuşurmus allasen?
Tut geranio icindekileri tut çıkarma sapik olursun yoksa
heh o konunun adamı kk da adımı sapığa çıkaran kişi zatenEnHarbiKiz gel bak gel
ay travesti pelin geçen konu açmış çok canlar yandı o konuda
Ay hakkaten kız ne diyeceği belli değil ozamn belkide bağırarak uzaklaşır kacardi film gibi ve kız koşar koşar koşar.hayır iyi ki bel demişim azcık aşağısını söylesem allah korumuş kız beni
evet ama ben öyle değilim bak vallaay bakmıştım bende onu mu diyosunuz yarabbim
yok ya mudurum cımbızlamaz konumuzu taşır inşallah duamızı bütün tutalım