BEN SAPIKMIŞIM :)

oo dini boyutlara falan hiç girmeyelim :KK53: var böyle insanlar elbet o insanlarda bu hormonlarla dünyaya geldiler kimse kimseyi kandırmasa keşke:KK51:
ete kemiğe bürünüp yunus diye görünürse ne yapayım:KK70::KK70::KK70::KK70:
yok dini konu ya girmek değil de ,
hani her şeye şu günah bu ayıp diye diye dolaşan insanlar da hiç bir şey söylemeyip alttan yapanlar var o mana da
bu şeye benziyor adama bakıyorsun yerden başını kaldırmıyor ne kadar efendi dersin ama aynı anda üç kızı idare eder o mesele

yok dini konu ya girmek değil de ,
hani her şeye şu günah bu ayıp diye diye dolaşan insanlar da hiç bir şey söylemeyip alttan yapanlar var o mana da
bu şeye benziyor adama bakıyorsun yerden başını kaldırmıyor ne kadar efendi dersin ama aynı anda üç kızı idare eder o mesele
tabi canım onlar bambaşka zaten münafıklıktan başka birşey değil malesef o kadar çok insan yapıyor ki bunu

Şimdi ben buna yorum yaparım sonra dur bakayim kk da neler konuşuyorsun diyip kurcalar ve okursa isimiz yas :KK70: O yuzden susmayi tercih ediyorum :KK53:

Aşkım ben öyle dizi/film falan izlemiyorum zaten. Bakmiyorum gözümü kapatiyorum kasli erkekler cikinca böyle :oops::KK17:
bak ben sapık olduğum içinm benim kk hesabım gizli bilmiyor kimse rahatım yani senin iş yaş geçmiş olsun :KK59:

Şaka gibi ama derdim cidden bu benim :KK12:

Yahu arkadaşlar bari siz söyleyin insan cinsel anlamda hoşlandığı ya da hoşlanmadığı şeyleri söyleyince sapık mı oluyor ? Beni bilen bilir her konuda konuşurum asla da çekinmem neden çekineyim ki ? İyi kötü burada herkesin bir cinsel hayatı yok mu ? sanki bir tek bu konuları ben biliyormuşum gibi tavırları var insanların :KK12:
Yanlış anlaşılmasın derdim kk hatunları değil zaten az önce iş arkadaşlarımla bir muhabbet geçti o patlama noktam oldu.

Az önce iş yerinden arkadaşım bir filmin çekimlerine bakıyormuş bende odaya gittim baktım murat bozun üstsüz bir resmi var kaslı falan peh haz etmem kendisinden fakat dedim ki ben erkekte en çok bel kemiği kısmını beğeniyorum bana çok çekici geliyor :KK8: hoşlanıyorum arkadaşım ne yapayım yani seviyorum ki söyledim :63: hemen şak diye sapık damgamı yedim her zamanki gibi neymiş kemikten bile hoşlanıyor muşum :KK12: annem bile terbiyesiz diyor hemen ben kimle konuşayım dağa taşa mı anlatayım allah aşkına :KK48: size soruyorum sapık mıyım ben ? yemeğime şap falan koymalı mıyım ?:confused:
Bel kemiği dediğinde ne ki yaw? Beğendiğin bir resim atsana çook merak ettim :KK48:

Son düzenleme:
Şaka gibi ama derdim cidden bu benim :KK12:

Yahu arkadaşlar bari siz söyleyin insan cinsel anlamda hoşlandığı ya da hoşlanmadığı şeyleri söyleyince sapık mı oluyor ? Beni bilen bilir her konuda konuşurum asla da çekinmem neden çekineyim ki ? İyi kötü burada herkesin bir cinsel hayatı yok mu ? sanki bir tek bu konuları ben biliyormuşum gibi tavırları var insanların :KK12:
Yanlış anlaşılmasın derdim kk hatunları değil zaten az önce iş arkadaşlarımla bir muhabbet geçti o patlama noktam oldu.

Az önce iş yerinden arkadaşım bir filmin çekimlerine bakıyormuş bende odaya gittim baktım murat bozun üstsüz bir resmi var kaslı falan peh haz etmem kendisinden fakat dedim ki ben erkekte en çok bel kemiği kısmını beğeniyorum bana çok çekici geliyor :KK8: hoşlanıyorum arkadaşım ne yapayım yani seviyorum ki söyledim :63: hemen şak diye sapık damgamı yedim her zamanki gibi neymiş kemikten bile hoşlanıyor muşum :KK12: annem bile terbiyesiz diyor hemen ben kimle konuşayım dağa taşa mı anlatayım allah aşkına :KK48: size soruyorum sapık mıyım ben ? yemeğime şap falan koymalı mıyım ?:confused:
Bence sapık değilsiniz bizde bir ara bir konuda konuşurken idrar mevzusu açıldı bayanların birkaçı ıyyyy yaptı dedim hayırdır kardeş siz idrarı daha önce hiç görmedinizmi benmi yanlış geldim, (tıbbi bir konuşmaydı)ayrıca belirtmek istedim, herkesin konuşabileceği şeyleri kendine göre garip algılayıp tü kaka diyen insanlarla doluyuz.

X