- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
-
- Konu Sahibi minnakmimar
O dizideki kız da ne kadar gerizekâlı gurursuz çirkin bişeydi. Iki yakışıklı da onun etrafında. Ahh.Dedim bileMasters sundaki herif de tatlıydı Çekik gözler, bakımlı saçlar, pürüzsüz suratlar
Lezbiyenlik sapıklık değildir zaten.
aynen de açma hiç o konu çok ban aldı çok can yaktıBizim gibi taş hatunların kıymetini..
yoksa kalırlar şişme ye
tamam aklımda olsunBastırılmış duyguları olanlar marifetmiş gibi sapık derler evet
Şaka bile olsa herkesle paylaşma bence
Gel benle paylaş
sinsi şey iştebakınız sinsirella
ah anacım neler kaçırıyoruzEki Görüntüle 1589547
Şimdi bu adamın gay olması hak mıdır arkadaşlar? Düşünün eline kadın eli değmemiş
o kadarını da konuşmasın bence gerek yok yani zaten yapmayan yok kiBana bir arkadaşımın anlattığı bir anısını hatırlattın, arkadaşım x (kız) , onun arkadaşı da y (kız) olsun, x ve y sohbet ederlerken benim arkadaşım yani x, laf arasında mastürbasyon yaptığını söylüyor. Y de garip bi tepki veriyor, ay inanmıyorum sen onun nasıl yaparsın, senden beklemezdim falan diye bir tepki veriyor, x şok tabi. X bana bunu bir sohbetimiz sırasında söyledi ve şunu sordu: Ya Wurstria, mastürbasyon yaptığımı y'ye söyledim ve bana böyle bi tepki verdi, ben çok mu yanlış bişey yapıyorum? Ben de hayır, yanlış değil, ben de yapıyorum ne var bunda diye cevap verdim. Ben de cinsellikle ilgili konuşan bir insanım özellikle bu konuya kapalı olmayan arkadaşlarımla. Ayrıca mastürbasyon dünyadaki en zevkli şeylerden biriyken bu kadar insan GERÇEKTEN denemediyse çok şey kaybetmiştir bana göre. :)
bak içimde kıpırtı oluyorBoynu ve kasiklati dikkatimi ceker erkek dedigin zayif olmayacak elini attin mi kemik degmiyecek
evet ya yurt ortamında bu konu eksik olmaz ki yurtluların hepsi sapık o zaman
- 5 yıl üni okuyup bunun 3 senesi yurtta kalan biri olarak söylüyrum o yurt odasında konuşulanlar gün yzüne çıksa kimse kimsenin yüzüne bakamaz valla :)
ibrahım tatlıses dıyorya oxford vardı bızmı okumadık,bende böle atan tutanlara dıyorumki,örnek david becham geldide sizde hayır dıyeceksınız,yemeyın beniiiii,sizde bılıyorsunuz gelmez,o yüzden asla bakmam,ben bakarım,dıbım düşer,onlar geldıde hayırmı dedik,hayırr derim dıyenler inşallah siz gelmezler :)
allah gönlüne göre versin bacımAşırısını sevmiyorum,dozunda olması lazım
bdvlik konu. ancak geyiğe giderse sorumluluk benim değil. dikkat etmekte yarar var
off aynen yaben direkt kalçaya bakarımkalçası sıkı,göğsü kaslı,omuzları geniş olsun heyt be derim
evet bence de işte gönül bu napalımMurat Boz denilmiş de standartlar çok düşük. Murat Boz? Ne bileyim...
Aşırısını sevmiyorum,dozunda olması lazım
geyikten çıkmaz bu konu sen geyiğe taşısan olur mu okycim ?arkadaşlar feci geyiğe girmişsiniz baktımda. son 2 konuyu hatırlatayım dedim.
şimdi bu durumda diğer geyiğe giden konularıda taşımam gerekecekti. orada ban yiyenlerden laf yerim. bunu mune a bıraktım ben.. gereken neyse o yapsıngeyikten çıkmaz bu konu sen geyiğe taşısan olur mu okycim ?
evet ya yurt ortamında bu konu eksik olmaz ki yurtluların hepsi sapık o zaman
anladım ama zaten konunun kendisi geyiklik ya ondan dedimşimdi bu durumda diğer geyiğe giden konularıda taşımam gerekecekti. orada ban yiyenlerden laf yerim. bunu mune a bıraktım ben.. gereken neyse o yapsın
keşke dicem de olmasınlar bu kadar bile olmasınlar yanisen sapıklığa taktık valla emin ol ülkemizde neler neler duyuyoruz ne eğitimliler ne insanlar var ki bir birlerinin hanımlarını göze kesitiryorlar swinger partiler falan filan derken seninki okyanusda bir damla :) keşke her sapık diye adlandırılan senin gibi olsa.
Kız da yoluk moluk ama güzeldi şimdiO dizideki kız da ne kadar gerizekâlı gurursuz çirkin bişeydi. Iki yakışıklı da onun etrafında. Ahh.
Kore heriflerine bayılıyorum.
Kocam duymasın.
ama konun geyik değildi. derdini yazdın. ve sonra geyiğe döndü..insiyatifi mune yapsın. bunu yaparsam ben görev harici iş yapmış olurum. bekleyelim mune gerekeni yaparanladım ama zaten konunun kendisi geyiklik ya ondan dedimMune en doğrusunu bilir tabi
anladım şekerim teşekkür ederimama konun getik değildi. derdini yazdın. ve sonra geyiğe döndü..insiyatifi mune yapsın. bunu yaparsam ben görev harici iş yapmış olurum. bekleyelim mune gerekeni yapar
anladım ama zaten konunun kendisi geyiklik ya ondan dedimMune en doğrusunu bilir tabi
hayır ya dönmesinPeline donmez ins
söylerim de pro değilimDaha neler beni duysalar yanlarına koymazlar ozaman. Bosver sen bize söyle ne söyleyeceksen.
sen de mi brütüsneredeyse topik +18 itiraf ve fanteziye gidecek. gerçi hoş kemiğin neresi fantazi olarak kabul edilirse tamamen sapılık :)
hayır ya dönmesin