BEN SAPIKMIŞIM :)

Bizim gibi taş hatunların kıymetini..
yoksa kalırlar şişme ye
aynen de açma hiç o konu çok ban aldı çok can yaktı

Bastırılmış duyguları olanlar marifetmiş gibi sapık derler evet
Şaka bile olsa herkesle paylaşma bence
Gel benle paylaş
tamam aklımda olsun

bakınız sinsirella
sinsi şey işte

Eki Görüntüle 1589547
Şimdi bu adamın gay olması hak mıdır arkadaşlar? Düşünün eline kadın eli değmemiş
ah anacım neler kaçırıyoruz

o kadarını da konuşmasın bence gerek yok yani zaten yapmayan yok ki

Boynu ve kasiklati dikkatimi ceker erkek dedigin zayif olmayacak elini attin mi kemik degmiyecek
bak içimde kıpırtı oluyor
  • 5 yıl üni okuyup bunun 3 senesi yurtta kalan biri olarak söylüyrum o yurt odasında konuşulanlar gün yzüne çıksa kimse kimsenin yüzüne bakamaz valla :)
evet ya yurt ortamında bu konu eksik olmaz ki yurtluların hepsi sapık o zaman

Aşırısını sevmiyorum,dozunda olması lazım
allah gönlüne göre versin bacım

bdvlik konu. ancak geyiğe giderse sorumluluk benim değil. dikkat etmekte yarar var

ben direkt kalçaya bakarım kalçası sıkı,göğsü kaslı,omuzları geniş olsun heyt be derim
off aynen ya

Murat Boz denilmiş de standartlar çok düşük. Murat Boz? Ne bileyim...
evet bence de işte gönül bu napalım

evet ya yurt ortamında bu konu eksik olmaz ki yurtluların hepsi sapık o zaman

sen sapıklığa taktık valla emin ol ülkemizde neler neler duyuyoruz ne eğitimliler ne insanlar var ki bir birlerinin hanımlarını göze kesitiryorlar swinger partiler falan filan derken seninki okyanusda bir damla :) keşke her sapık diye adlandırılan senin gibi olsa.

keşke dicem de olmasınlar bu kadar bile olmasınlar yani

O dizideki kız da ne kadar gerizekâlı gurursuz çirkin bişeydi. Iki yakışıklı da onun etrafında. Ahh.
Kore heriflerine bayılıyorum.
Kocam duymasın.
Kız da yoluk moluk ama güzeldi şimdi Herif kızı kaybol diye her kovuşunda ben eriyordum bildiğin. Koreye gidip, herifin karşısına geçip bana da defol diyip kovuver diyesim geliyordu Damsızlık başıma vurdu, ben gidip bir soğuk su neyim içeyim

aman bu ülkede zaten herkes hemen birilerine bi sıfat bi yargı yapıştırmak zorunda sen bu konuda bilgi sahibi olduğunu gösteren bi cümle kursan bile edepsiz sayılırsın. ben kaç arkadaşımı eleştirdim at gözlüğüyle bakmayın die ama bu kezde gavır mı oldun die yaftayı yapıştırdılar. herkes herşeyi söyler boşversene

neredeyse topik +18 itiraf ve fanteziye gidecek. gerçi hoş kemiğin neresi fantazi olarak kabul edilirse tamamen sapılık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…