BEN SAPIKMIŞIM :)

oo dini boyutlara falan hiç girmeyelim var böyle insanlar elbet o insanlarda bu hormonlarla dünyaya geldiler kimse kimseyi kandırmasa keşke
ete kemiğe bürünüp yunus diye görünürse ne yapayım
yok dini konu ya girmek değil de ,
hani her şeye şu günah bu ayıp diye diye dolaşan insanlar da hiç bir şey söylemeyip alttan yapanlar var o mana da
bu şeye benziyor adama bakıyorsun yerden başını kaldırmıyor ne kadar efendi dersin ama aynı anda üç kızı idare eder o mesele

tabi canım onlar bambaşka zaten münafıklıktan başka birşey değil malesef o kadar çok insan yapıyor ki bunu

bak ben sapık olduğum içinm benim kk hesabım gizli bilmiyor kimse rahatım yani senin iş yaş geçmiş olsun

Bel kemiği dediğinde ne ki yaw? Beğendiğin bir resim atsana çook merak ettim

Son düzenleme:
Bence sapık değilsiniz bizde bir ara bir konuda konuşurken idrar mevzusu açıldı bayanların birkaçı ıyyyy yaptı dedim hayırdır kardeş siz idrarı daha önce hiç görmedinizmi benmi yanlış geldim, (tıbbi bir konuşmaydı)ayrıca belirtmek istedim, herkesin konuşabileceği şeyleri kendine göre garip algılayıp tü kaka diyen insanlarla doluyuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…