Merhaba 29 yaşındayım ve uzun zamandır ilişkim olmuyor bir şeyler ters gidiyor ama nedenini bilmiyorum. Biriyle tanıştım aynı yaştayız. İlk başlarda mükemmel davranıyordu bana ilk tanıştığımız gün birlikte olduk onun evinde kaldım fakat davranışları değişmedi bir sorun yoktu ertesi gün bana kalmaya geldi. Birlikte çok güzel vakit geçirdik yemek yaptık film izledik birlikte uyuduk. Sonrasında mesaj atmalari azaldı ve ben bunu sorguladığım zaman sen yazsaydın işlerim var vs dedi. Bunun üzerine tekrar görüştük görüşmelerimiz devam etti ve ben ona görüştüğün başka biri var mı diye sordum evet var senin yok mu diye cevap verdi ve ben şoka girdim çünkü benimle bir ilişki istediğini söylemişti her şey çok güzel giderken ben birine bağlı kalamam tek eşli değilim dedi ben de o zaman görüşmeyelim diyerek iletişimimiz kestim fakat hiç tartışma vs olmadı onu anladığıma ve bu görüşmeme kararımın ne istediğimi bilmemle alakalı olduğunu söyledim. Çünkü bana haftada 1-2 gün gelir sende kalır sonra hayatıma bakarım demişti ve ben de bunu kabul edemeyeceğimi belirttim. Güzelce ayrıldık. 20 gün geçti hiç mesaj atmadı hiç yazmadı hatta ben 1 kere onu aramıştım ve telefonu açmamıştı. Daha sonra mesaj attım görüşmek istediğimi onu özlediğimi söyledim olabilir dedi görüşebiliriz dedi senin yüzünden zaten bu haldeyiz dedi. Sonrasında ertesi gün müsait olup olmadığını sordum ve bana müsait değilim benim hayatım istediğin zaman dal alabileceğin bir hayat değil sorunlarım var gibi saçma bahaneler öne sürdü. Aslında böyle biri olmadığını biliyorum bu kişi boğa burcu ben oğlak burcuyum baglanmaktan korktuğunu düşünüyorum çünkü biz çok iyi anlaşıyorduk iletişimimiz çok iyiydi bana hayatımda ilk defa biriyle bu kadar iyi anlasiyorum demişti bu kişi nasıl döner evime çağırdım halde gelmeyi kabul etmedi. Ben onunla vakit geçirmek ve yanımda olmasını istiyorum