Ben ne zaman mutlu olucam??

aynı yaştayız. hatta ben 25 oldum. hiç öyle evde kaldım streslerine giremem. ona girene kdar iş arardım. para kazanmaya başladıktan sonra da sürekli tatillere çıkardım. ben olsam...
Sen çalışıyorsun sanırım mesleğim olsa o kadar mutlu olurum ki..

Bunları bana yazdıysan, çok mutlu oldum. İnsan umutsuzluğa kapılınca, her şey büyüyor gözünde. Şu yaşadıkların aslında hayatın doğal akışı içinde herkesin karşılaştığı şeyler inan. Ben eşimle 24 yaşımda tanıştım. 28'imde evlendik. Aşk ne zaman gelir belli olmaz ama aşkı beklerken de hayatı ertelememek gerekiyor. Belki de hayatını yaşarken karşılaşacaksın o aşkla, kim bilir. Umutsuzluğa kapılma o yüzden. Evde kalmak diye bir şey bu devirde. Çevremde 40'ından sonra ikinci üçüncü evliliğini yapanlar var aşık olup. Hayat sürprizlerle dolu.

Evet senin bi konu na denk gelmiştim okumuştum.. Ben evimden yaşadığım şehirden çok şikayetçi değilim ankarada yaşıyorum zaten onda mesele yokta atama şansım çok düşük bunun için de bi şeyler yapmak istemiyorum ders çalışmak istemiyorum her hangi bi yerde çalışmak da gücüme gidiyor okudum vs. Diye ama emek vermek zorundayız sanırım bi yolu olmalı sende bu kadar umutsuz olma benve hep böyle gitmeyecektir.

Bende istanbulda yaşıyorum ama bana göre bi şehir değil yapamıyorum küçük şehir istyorum tek kurtulusum atanmak benim . Atanma konusunda umtsizsiniz bölümünü z nedir benim sınıf Öğretmenliği benimde pek ümidim yok şahsen

İibf benimde. Ücretli öğretmenlik yapabilirsin aslında

hayır 2. üniversitemi okuyorum. gerçi aynı zamanda çalışıyorum.
Çok güzel bende bu sıra baya düşünceliyim ama kpss çalışmak istemiyorum sadece başka planlarım var tabiki ama yaşadığım kültür de evlilik konusunu düşünmek zorunda bırakıyor maalesef

Reactions: KV_
2 sene geçmiş hayatın şu an istediğin gibi mi merak ettim, kendimde biraz seni gördüm galiba yazarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…