Bu duruma neden katlanıyorsun ?
biraz ara verdim kk ya girmeye ama hayatımda pek değişen birşey olmadı. yine çok mutsuz ve düşünceliyim.
atrık nereye kadar dayanacağımı bilemez haldeyim.
eşim yine işten ayrıldı. doğalgaz ve tel faturaları ödenmedi. cepte 5 kuruş para kalmadı.
borç borç üstüne nasıl düzlüğe çıkılacak düşünmekten hep başımda bir ağrı ile yaşıyorum.
içki sorunumuz hala devam ediyor. eline geçen 3-5 kuruşu ile yine içkisini, sigarasını alıyor evde ekmek yiyecek var mı düşünmüyor sanırım.
yarınını düşünmeden yaşıyor ve ben artık gerçekten dayanacak gücümün kalmadığını hissediyorum.
yalnız başıma mücadele etmekten çok yoruldum. evin herşeyi oldum ama artık kaldıramıyorum.
2 gündür içki alacak parası yok ben eve gidiyorum yemek yiyioruz 8de yatıyor. sanki öğrenci evinde yaşıyoruz. o kadar çok koyuyorki yaşadıklarım anlatamam. ne yapacağım nasıl üstesinden geleceğim hiç bir fikrim yok. sadece düşünüyorum ama hiç çıkış yolu bulamıyorum. eşimin beni sevdiğine eminim ama sanki artık ben de sevgi yerini kıyaslamaya ve pişmanlığa doğru almala başladı.
geçen eve gittim ve evde yiyecek birşey yok ama votka şişesi masada. önce susayım dedim ama dayanamadım yine ya bir gün dedim sor bana evde bir eksik ihtiyaç var mı ya da benim kişisel bir ihtiyacım var mı. niye bunu bana yapıyorsun ben her kuruşumu eve, borca harcarken sen niye bunu yapıyorsun söyle dedim. sustu hiç birşey demedi.
en kötüsü de ailem burnumun dibindeyken onlara sarılıp yaşadıklarımı anlatamamak, hep mutlu gibi davranmak.
eşimi seviyorum.
ailem evleneme hep karşı çıktı. şimdi yapamadı döndü olmak istemiyorum. annem kanser hastası onu üzecek birşey daha yapamam.
bütün borçlar benim üstüme.
bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?