• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nasıl davranmalıyım hanımlar :(

pudraaaaaaaaaaaaa okuyunca çok mutlu oldum adınaaaaaaaaa :nazar::nazar:
en azından dahada netleşti kafandaki herşey..
şimdi bayram bir başka anlam kazandı senin için beyfendi için..:17:
allahım yaaaa umarım herşey yolunda gider veee burda daha gzl haberler alırızzzz:nazar::nazar:

cesaretin için :46::46:

umarımmmm çok teşekkür ederimmm :) :nazar:

sanal ilişki diyoruz fakat oraya girende kardeşimiz bacımız oğlumuz yani herkez kötü olacak diye bişey yok sadece kişilik meselesidir..
etrafımda çok gzl dostluklar ,evliliğe,adım atmış insanlar var...
diğer yandan daa akrabasıyla evlenippp bir okadarda mutsuz olanda çok..
ne diyelim rabbim iiilerle karşılaştırsınnn...:nazar::nazar:

amin :) insan biraz da kendinden pay biçmeli sanırım ben de internettenim onun için, ben iyi olduğuma inanıyorsam neden o da iyi olmasın... nitekim daha başlarındayız ama herşey yolunda böyle de gitmesini temenni ediyorum :)

bi kere romantik konuşmaması normal sonuçta seni görmemiş ama şimdi görüşmüşsünüz sanırım inşş herşey ikiniz içinde güzel gider .sanaldanda mutlu evlilik yapan insanlar var öle sınırlamamak lazım .kötü niyeti olsa belli olurdu zaten temiz biri olduğunu düşünüyorum anlattığın kadarıyla .

teşekkür ederim güzel temennileriniz için... evet kötü örnekler olduğu kadar güzel örneklerde var ben sadece mutlu olmayı diliyorum :)

pudracım herşey bizler için ..yarın nerde,kminle,ne şekilde olacagımızı bilemeyiz..
bu yüzden herdaim kendimize dikkat etmeyi ve mantıklı düşünerak hareket etmeliyiz..
iiice tanıı uzaklık olsada arada elinizden geldiğince görüşüp tanımaya çalış ..
derler yaa insanları 3 yerde tanırmışsın..
1.içki sofrasında
2.alışverişte
3.yolculukta

iştee sendee acele etme zamana bırak herşeyi olurmu
allaha emanet ol canım..habersiz bırakma ablanı :16::16::16::16::16:

gönderini okurken hafif bir tebessüm oluştu yüzümde ayy kıyamam yaa :))
canımm 5 ay sonra düğünüm var ve nişanlımla facebook tavla oyununda tanıştık düşünebiliyor musun :) günlerce hiç usanmadan bana msg atıp sabırla ona cevap vermemi bekledi :) benim de birçok korkularım endişelerim vardı ama snnde söylediğin gibi biz iyi bir insansak o neden olmasın ki...
ben nişanlımın msgına cvp verdiğim günün akşamı direk görüştük. yaa bu çok ilginç birşey, herzmn herkesle bu elektriği yakalayamıyor insan. istersen yıllarca netten yazışmaya görüşmeye devam et onu bu şklde tam olarak tanıman imkansız. biz tanıştığımız akşam birbirmize direk aşık olduk yaa :) 4 senelik beraberliğimizden sonra da nişanlandık ve 5 ay sonra da düğünüm var. sana şunu söyleyebilirim ki endişelerini bir kenara bırakıp görüşmeyi kabul et.. belki telefonda/nette etkilendiğin o insan biranda sıradanlaşıp herhangi biri olacak, belkide hayatında heran Allah'a sonsuz teşekkürün olacak :)

gönderini okurken hafif bir tebessüm oluştu yüzümde ayy kıyamam yaa :))
canımm 5 ay sonra düğünüm var ve nişanlımla facebook tavla oyununda tanıştık düşünebiliyor musun :) günlerce hiç usanmadan bana msg atıp sabırla ona cevap vermemi bekledi :) benim de birçok korkularım endişelerim vardı ama snnde söylediğin gibi biz iyi bir insansak o neden olmasın ki...
ben nişanlımın msgına cvp verdiğim günün akşamı direk görüştük. yaa bu çok ilginç birşey, herzmn herkesle bu elektriği yakalayamıyor insan. istersen yıllarca netten yazışmaya görüşmeye devam et onu bu şklde tam olarak tanıman imkansız. biz tanıştığımız akşam birbirmize direk aşık olduk yaa :) 4 senelik beraberliğimizden sonra da nişanlandık ve 5 ay sonra da düğünüm var. sana şunu söyleyebilirim ki endişelerini bir kenara bırakıp görüşmeyi kabul et.. belki telefonda/nette etkilendiğin o insan biranda sıradanlaşıp herhangi biri olacak, belkide hayatında heran Allah'a sonsuz teşekkürün olacak :)

Öncelikle; şimdiden mutluluklar sağlıkla, huzurla bir ömür geçirin inşallah :) bayramda görüştük herşey yolunda gitti 3 gün kaldı burada şahaneydi ve endişelerimin yersiz olduğunu anladım şimdilik iyi gidiyor bakalım ileride ne olur bilemem :)

bence çok güzel bi başlangıç ve buluşma olmuş :)
sanalda arkadaşça konuşmanız, buluşunca konuştuklarınız falan gayet güzel, bence iyi biriyle tanışmışsın, umarım mutlu olursun :16:

güzel başladı, güzel ilerliyor herşeyi yavaş yavaş yaşıyoruz aslında herşeyin bu kadar muntazam olması beni bazen ürkütüyor hata yapmaktan korkuyorum kendime güvenim var ona da lakin hani bi klişe vardır ya "rüyada gibiyim" ben hiç uyanmak istemiyorum :)

Herkes farklı düşünebilir ama ben görmediğim birine ilgi duymayı öncelikle kendime yakıştıramam canım! Sosyal çevresi olan birinin ise netten aşık olabileceğini düşünemeyenlerdenim. Hem bir yerde okumuştum yurtdışında netten tanışıp aşık olan bir çift buluşma kararı alıyordu sonuç ise felaketti Anne ve oğul çıkıyordu:) Olay gerçek yani.
Daha önce de bahsetmiştim burada. İnternet üzerinden bir süredir biriyle görüşüyorum, dertleşiyorum, gülüyorum vs kısacası onunla gerek yazışarak gerek de telefonda konuşarak bir şeyler paylaşmak hoşuma gidiyor. Bir süre önce benden etkilendiğini ve beni artık reelde de görmek istediğini söylemişti fakat bir süre daha iki taraf da emin olana kadar bir şeylerden görüşmeyi ertelemeye karar verdik, buraya kadar bir sorun yok aslında sorun hiç bir konuda yok fakat ben artık kendimden şüphe etmeye başladım çok şükür alımlı ve mantıklı biri olduğumu düşünüyorum ikimiz de genciz aramızda pek bir yaş farkı da yok. Dediğim gibi uzun zamandır sohbet ediyoruz ve dün fark ettim ki hiç konu sıkıntısı çekmiyoruz fakat konularımız misal; siyaset, kedi, dekorasyon, arkadaşımla bir derdim, küçük kardeşinin komik aşık olma hikayesi vs konuşurken çok eğleniyoruz ama sanki hiç ikimiz hakkında konuşmuyoruz yani konular normal bir arkadaşımla da konuşabileceğim sıradan konular ne bileyim iltifat bile etmedi hiç sadece cam da konuştuğumuzda etmişti dün konuşma sırasında aniden "ya biz ne kadar tuhaf bir çiftiz millet romantik şeylerden bahseder biz kuştan böcek fobisinden siyasetten filan bahsediyoruz" dedi güldük filan laf arasında ilk defa tatlım dedi sonra "ya özür dilerim bi an ağzımdan öyle çıktı rahatsız olmadın dimi" filan dedi yok dedim ne bileyim senin derdin ne diyeceksiniz de bu çocuk fazla çekingen sanki yada benimle duygusal bir şeyler yaşamak istemiyor reel de, acaba onu ertelemem mi soğuttu veya korkuttu bilmiyorum. nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum böyle asker arkadaşı gibi olduk :(

ne kadar oldu ki tartışalı? adım atması gereken taraf hatalı olan taraf bence. ona göre düşün sen hatalıysan sen adım at.

ya öyle çok ciddi bir şey değil ama bu ilk tartışmamız daha tartışma bile değil aslında... bana karşı hep çok iyi ben de ona bunlar tuz biber biliyorum konu da şu; dünden önceki gün bana günaydın mesajı attı ki normalde her sabah arar sesimi duymadan güne başlamaz sonra bugün çok yoğun olucam konuşamayabiliriz pek filan dedi tamam dedim sorun etmedim akşam facesine bi baktım arkadaşlarıyla bi yerlere gitmiş etiketlemişler bunu filan ben de kızdım yani en azından bana bir mesaj atabilirdi yoğun olan insan ne ara dışarıya çıkar da eğlenmeye, içmeye gider sosyal hayatlarımıza kesinlikle müdahale etmiyoruz ama en azından haber versin ben nereye gitsem haber verip;"canım ben x kişiyle kahve içmeye gidiyorum müsait olduğumda eve dönünce görüşürüz" filan... ben de aramadım hiç o da ben aramayınca kızdığımı anlayıp kızdı sanırım o da aramıyo :(

Herkes farklı düşünebilir ama ben görmediğim birine ilgi duymayı öncelikle kendime yakıştıramam canım! Sosyal çevresi olan birinin ise netten aşık olabileceğini düşünemeyenlerdenim. Hem bir yerde okumuştum yurtdışında netten tanışıp aşık olan bir çift buluşma kararı alıyordu sonuç ise felaketti Anne ve oğul çıkıyordu:) Olay gerçek yani.

görüşlerinize saygı duyarım tabi bu da bir bakış açısı :) ama biz görüştük allahtan yaşanmadı böyle durumlar.. hayal kırıklığı olmadık birbirimiz için böyle gitmesini temenni ediyorum :)

ya öyle çok ciddi bir şey değil ama bu ilk tartışmamız daha tartışma bile değil aslında... bana karşı hep çok iyi ben de ona bunlar tuz biber biliyorum konu da şu; dünden önceki gün bana günaydın mesajı attı ki normalde her sabah arar sesimi duymadan güne başlamaz sonra bugün çok yoğun olucam konuşamayabiliriz pek filan dedi tamam dedim sorun etmedim akşam facesine bi baktım arkadaşlarıyla bi yerlere gitmiş etiketlemişler bunu filan ben de kızdım yani en azından bana bir mesaj atabilirdi yoğun olan insan ne ara dışarıya çıkar da eğlenmeye, içmeye gider sosyal hayatlarımıza kesinlikle müdahale etmiyoruz ama en azından haber versin ben nereye gitsem haber verip;"canım ben x kişiyle kahve içmeye gidiyorum müsait olduğumda eve dönünce görüşürüz" filan... ben de aramadım hiç o da ben aramayınca kızdığımı anlayıp kızdı sanırım o da aramıyo :(

ben artık şunu anladım erkeklere en başlarda hesap sormucan karışmıcan. bizim bu tarz normal davranışlarımızı kaldıramıyorlar. bence sende iyice rayına oturuncaya kadar sabırlı davran görmezlikten gel. yoksa birden özgürlükleri gidiyo korkusuyla baskı altında hissediyorlar ve ters tepiyo.

ben artık şunu anladım erkeklere en başlarda hesap sormucan karışmıcan. bizim bu tarz normal davranışlarımızı kaldıramıyorlar. bence sende iyice rayına oturuncaya kadar sabırlı davran görmezlikten gel. yoksa birden özgürlükleri gidiyo korkusuyla baskı altında hissediyorlar ve ters tepiyo.

ya ben kesinlikle karışmam ona koskoca sorumluluk sahibi ,insan istediği yere gider eğlenir hesap da sormam ama daha ilişkimiz başlamadan bana; bir yere gittiğinde beni sürekli ara yada mesaj at demiyorum ama en azından haber ver ki ben de merak etmeyim demişti ben de tamam dedim yani normalde birbirimize karışmayız sadece haber veririz benim kızdığım bana bile vakit ayıramazken hadi sıkıldın gittin arkadaşlarınla gezdin en azından "ya canım ben çıktım biraz arkadaşlarla takılıp eve geçicem yarın görüşürüz" filan dese ben asla gönül koymazdım. ama o illaki arayacak ben de bundan sonra ne sorarım ne de gittiğim yeri söylerim ben onu sıkıştırmıyorum ki neden böyle davranıyor.

ya ben kesinlikle karışmam ona koskoca sorumluluk sahibi ,insan istediği yere gider eğlenir hesap da sormam ama daha ilişkimiz başlamadan bana; bir yere gittiğinde beni sürekli ara yada mesaj at demiyorum ama en azından haber ver ki ben de merak etmeyim demişti ben de tamam dedim yani normalde birbirimize karışmayız sadece haber veririz benim kızdığım bana bile vakit ayıramazken hadi sıkıldın gittin arkadaşlarınla gezdin en azından "ya canım ben çıktım biraz arkadaşlarla takılıp eve geçicem yarın görüşürüz" filan dese ben asla gönül koymazdım. ama o illaki arayacak ben de bundan sonra ne sorarım ne de gittiğim yeri söylerim ben onu sıkıştırmıyorum ki neden böyle davranıyor.

anlamıyorum zaten ben bunları bide kadınları anlamayız derler. kendilerini kim anlasın. ama inatlaşmaya giderse işte daha başında yıpranır ilişki.

Back