- Konu Sahibi pudrakokusu
Bizde eşimle öyleydik ve bence böylesi daha güzel..
Vıcık vıcık ilişkileri sevmiyorum..
Vıcık vıcık ilişkileri sevmiyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence en kısa zmaanda yüzyüze görüşmelisin ilk konuyu okudum sadece bılmıyorum görüştünmüde görüşmedıyesne kesınlıkle yüzyüze görüşmeden hayallere kapıla sonra üzülmee
İki insan arasındaki çekim kendiliğinden gelişir zorlamakla olmaz. Konuştuğunuz konular bana da acayip geldi eğer karşı tarafa da güveniyorsanız güvenli bi ortamda bi kere görüşün bence ama aranızda bi çekim oluşmaz diye tahmin ediyorum anlattıklarınıza göre. bence bi yüzyüze görüşün daha iyi olur ikiniz için
bakalım artık çok da fazla ertelemeyeceğim zaten görüşmeyi çünkü süre uzadıkça hem böyle karmaşıklıklar yaşanacak hem de belki karşılıklı yükselecek beklentilerimiz en fazla 1 ay içerisinde görüşmeyi kabul etmeliyim sanırım çünkü güven açısından pek soru işareti kalmadı aklımda zaten kalabalık bir yerlerde buluşup bir yemek filan yeriz en fazla...
bayram iii bir fırsat olabilir
ağzını arıyabilirsin işte bayramda planın varmı gibilerdennn kız onlarıda ben mi öğreteyim hadi onu tanıyan sensiz duruma görede hareket edersin zaten belkiii oda senden bekliyorrrr
camdan cama bukadar oluyor demekki ?
uzaktan uzağada elektrik alınmazki , olsa olsa arkadaş olunur..
senin kokunu duymadan gözlerine bakmadan nasıl olcak bu iş..
hem sana tavsiye reelde onunla buluşursan yanına mutlaka biber gazı filan al..öyle herkesede güvenme..sapıkmı manyakmı nerden bileceksin ?
uzaklığınız ne kadar bilmiyorum ama uzaktan ilişki yürütmek çok zor olacak senin için..iyi düşündün mü?