• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nasıl davranmalıyım hanımlar :(

anlamıyorum zaten ben bunları bide kadınları anlamayız derler. kendilerini kim anlasın. ama inatlaşmaya giderse işte daha başında yıpranır ilişki.

ararsam da taviz vermiş olurum... bi de o niye aramıyo da ben arıyorum gibi bir şeytan dürtmesi var aklımda, çıkmıyor bir türlü :/ bakalım akşama kadar aramazsa düşünücem bir şeyler hani ben mi suçluyum o mu onuda çözemedim de neyse.

bence bu durumda onun arayııp sana kusura bakma şu sebepten ötürü arayamadım yada haber veremedim demesi gerekir. bu şekilde tatlıya bağlanmış olur. sen hatalı davranmamışsın. ama zaten şimdi sendeki bu neden aramadı merakı seni rahat bırakmaz o aramazsa zaten sen rahat duramazsın illa arayıp öğrenmek istersin. ama bekle derim bana sorarsan.

bence bu durumda onun arayııp sana kusura bakma şu sebepten ötürü arayamadım yada haber veremedim demesi gerekir. bu şekilde tatlıya bağlanmış olur. sen hatalı davranmamışsın. ama zaten şimdi sendeki bu neden aramadı merakı seni rahat bırakmaz o aramazsa zaten sen rahat duramazsın illa arayıp öğrenmek istersin. ama bekle derim bana sorarsan.

inşallah arar zaten ben aramam ararsam da çok ağır konuşurum.

inşallah arar zaten ben aramam ararsam da çok ağır konuşurum.

hiç hiç gerek yok ağır konuşmaya. çünkü o zaman seni anlamaz ve yaptığın şey ona saçma gelir. onu istiyorsan tamamen kaybedersin. bekle bence aradığında açıklamasını dinle ama benden bu şekilde davranmamı bekliyosun sende ona göre davran de. yumuşak ol.sonuçta şuan aranızda aşk yok kolay kopar. sonra üzülen sen olma..

Aradı akşam bi kaç kez açmadım mesajlar filan attı lütfen aç diye en son açtım "kırgın mısın bana özür dilerim haklısın kötü bi gün geçirmiştim bunu sana yansıtmak istemedim biraz kafamı dağıtmaya ihtiyacım vardı bir daha olmayacak söz" filan dedi ben de "önemli değil ben sıkıntılarımızı da herşeyimizi olduğu gibi paylaşabildiğimizi sanıyordum o yüzden en azından 1 msj atmanı beklemiştim seni bunalttığımın farkına varmadan bundan sonra bana hiç bir şey söyleme ben de söylemem böyle soğukluklar da yaşamayız" dedim o da "nolur öyle deme ben istemiyorum öyle" filan dedi neyse dedim kapadım konuyu hala özürler filanlar falanlar fazla da süründürmeyim en iyisi.

Aradı akşam bi kaç kez açmadım mesajlar filan attı lütfen aç diye en son açtım "kırgın mısın bana özür dilerim haklısın kötü bi gün geçirmiştim bunu sana yansıtmak istemedim biraz kafamı dağıtmaya ihtiyacım vardı bir daha olmayacak söz" filan dedi ben de "önemli değil ben sıkıntılarımızı da herşeyimizi olduğu gibi paylaşabildiğimizi sanıyordum o yüzden en azından 1 msj atmanı beklemiştim seni bunalttığımın farkına varmadan bundan sonra bana hiç bir şey söyleme ben de söylemem böyle soğukluklar da yaşamayız" dedim o da "nolur öyle deme ben istemiyorum öyle" filan dedi neyse dedim kapadım konuyu hala özürler filanlar falanlar fazla da süründürmeyim en iyisi.

bencede hiç sürdürme belli ki çok değer veriyo. maşallah diyelim nazar değmesin :)

Back