biz de eşimle uzun süre telefonla konuştuk sevgili olmamıza rağmen, başka şehirlerdeydik ve birbirimizi telde tanıdık nerdeyse, arkadaş gibiydik biz siyaset, aileler, felsefe, din herşey üzerine konuştuk ben konuşmayı çok severim eşim de dinlemeyi bilen bir insandı hala da öyle çok çekiyor benden:) saatlerce konusurduk kontorum bitmesin diye o arardı mesaj hakkım bitince kontor alırdı, güzel günlerdi bana o günleri hatırlattı bu konu :) buluşma anınız muhtemelen heyecanlı olacak, birbirinize zamanla alışıp ilerisini düşünebilirsiniz. bir de burçlarınız ne merak ettim, benim eşim de ben adım atmadan atmayacak bir erkekti ve en çok o huyunu seviyorum benim canım istemiyorsa asla zorlamaz beni birşeye, içinde çıldırsa da ben göz kırpana kadar günlerce bekler bazen, kendi isteklerini yeri gelince ikinci plana atmayı başarabilen o derece düşünceli ve biz diyebilen bir adam, belki arkadaşınız da sizden adımlar beklediğinden susuyordur,duygularını sizi korkutmamak için saklıyor olabilir, herşey gönlünüzce olsun :)