Ben nasıl davranmalıyım hanımlar :(

bence en kısa zmaanda yüzyüze görüşmelisin ilk konuyu okudum sadece bılmıyorum görüştünmüde görüşmedıyesne kesınlıkle yüzyüze görüşmeden hayallere kapıla sonra üzülmee

boyle de güzel ama işte tek eksisi onun hayatındaki varlığına alışıyosun
yanı biran önce tanışıp yol almak veya bitirmek en mantıklısı aslında
alıştıktan sonra olmazsa insan çok üzülüyo çunku ıster ıstemez hayal kuruyosun onla alakalı
ama bence aranızdaki muhabbet çok düzgün
fazlası abartı ve yapmacık olurdu...

bence en kısa zmaanda yüzyüze görüşmelisin ilk konuyu okudum sadece bılmıyorum görüştünmüde görüşmedıyesne kesınlıkle yüzyüze görüşmeden hayallere kapıla sonra üzülmee

Yok hayır daha görüşmedik, o istiyordu ama ben emin olamadığımdan ertelememiz gerektiğine ikna ettim o da sen ne zaman hazır hissedersen ama ben kendimden eminim dedi bi süre daha uzatmaya karar verdik :) aslında tek çözüm sizin de söylediğiniz gibi yüzyüze görüşmek gibi geliyor.

Önce bîr görüşün Bakalım aranızda bir çekim, bir kimya olacakmı.
Bazen çok yakın arkadaş olmaktan öteye gecmez kişiler arasındaki ilişki,fiziksel çekim gerekli bu yüzden.
Bunuda görüşmeden bilemezsin canım

heh işte tam da bunu anlatmak istiyorum o çekim denilen şey azaldı sanki aramızda yoksa konuştuğumuz konular da değil bahanem yani ben zaten çok romantik biri değilimdir ama o beni de solluyor bazen :) belki de gerçekten görüşmeden hiç bir zaman anlayamayacağız gerçekten ne hissettiğimizi. ama aramızda bir etkileşim olduğu da aşikar o kadar da haksızlık etmek istemiyorum bize

yüzyüze geldiğinde .beraber birşeyler paylaştığında işte ozaman anlarsın yola devam mı yoksaburaya kadar mı...hakkında hayırlısı diyelim acele karar verme yeter

bakalım artık çok da fazla ertelemeyeceğim zaten görüşmeyi çünkü süre uzadıkça hem böyle karmaşıklıklar yaşanacak hem de belki karşılıklı yükselecek beklentilerimiz en fazla 1 ay içerisinde görüşmeyi kabul etmeliyim sanırım çünkü güven açısından pek soru işareti kalmadı aklımda zaten kalabalık bir yerlerde buluşup bir yemek filan yeriz en fazla...

bayram iii bir fırsat olabilir

ağzını arıyabilirsin işte bayramda planın varmı gibilerdennn kız onlarıda ben mi öğreteyim hadi onu tanıyan sensiz duruma görede hareket edersin zaten belkiii oda senden bekliyorrrr

camdan cama bukadar oluyor demekki ?

uzaktan uzağada elektrik alınmazki , olsa olsa arkadaş olunur..
senin kokunu duymadan gözlerine bakmadan nasıl olcak bu iş..

hem sana tavsiye reelde onunla buluşursan yanına mutlaka biber gazı filan al..öyle herkesede güvenme..sapıkmı manyakmı nerden bileceksin ?

ağzını arıyabilirsin işte bayramda planın varmı gibilerdennn kız onlarıda ben mi öğreteyim hadi onu tanıyan sensiz duruma görede hareket edersin zaten belkiii oda senden bekliyorrrr

hahaha :))) evet ama ben de çekiniyorum işte gerçi daha önce teklif etti belki yeşil ışık yaktığımı ona hissettirmeyi başarabilirsem tekrar sorar ben de kabul ederim :)

yok ya o kadar sanmıyorum... zaten kalabalık mekanlarda buluşuruz. bir şey hissettiğim takdirde de kalkar giderim ama dediğim gibi hiç sanmıyorum emin olmasam zaten görüşmeye devam etmezdim. tabi siz de haklısınız.

bence böyle olması daha iyi ilk başta çok samimi olsanız daha sonra görüştüğünüzde aynı şeyleri hissetmezseniz herşey daha kötü olur. ve bencede bir an nce görüşmen daha iyi olur.

uzaklığınız ne kadar bilmiyorum ama uzaktan ilişki yürütmek çok zor olacak senin için..iyi düşündün mü?

Bence o senin yanlış anlayacağından korktuğun için fazla yakınlaşamıyor, sende çekindiğin için.. Ama ne güzel işte.. Sana karşı saygılı davranıyor.

biz de eşimle uzun süre telefonla konuştuk sevgili olmamıza rağmen, başka şehirlerdeydik ve birbirimizi telde tanıdık nerdeyse, arkadaş gibiydik biz siyaset, aileler, felsefe, din herşey üzerine konuştuk ben konuşmayı çok severim eşim de dinlemeyi bilen bir insandı hala da öyle çok çekiyor benden:) saatlerce konusurduk kontorum bitmesin diye o arardı mesaj hakkım bitince kontor alırdı, güzel günlerdi bana o günleri hatırlattı bu konu :) buluşma anınız muhtemelen heyecanlı olacak, birbirinize zamanla alışıp ilerisini düşünebilirsiniz. bir de burçlarınız ne merak ettim, benim eşim de ben adım atmadan atmayacak bir erkekti ve en çok o huyunu seviyorum benim canım istemiyorsa asla zorlamaz beni birşeye, içinde çıldırsa da ben göz kırpana kadar günlerce bekler bazen, kendi isteklerini yeri gelince ikinci plana atmayı başarabilen o derece düşünceli ve biz diyebilen bir adam, belki arkadaşınız da sizden adımlar beklediğinden susuyordur,duygularını sizi korkutmamak için saklıyor olabilir, herşey gönlünüzce olsun :)

Son düzenleme:
uzaklığınız ne kadar bilmiyorum ama uzaktan ilişki yürütmek çok zor olacak senin için..iyi düşündün mü?

düşündüm tabi benim bir süre sonra izmir dışında yaşama ihtimalim var daha önce bu konular geçtiğinde o da şehir değiştirebileceğini söylemişti zaten ailesiyle yaşamıyor kendi ayakları üstünde duruyor hali hazırda bir işi var başka bir şubesini daha açıcak onu da ileride başka bir ilde açabilirim diyor ailesi bugüne kadar hiç destek olmamış hep kendi ayakları üstünde durmuş şimdi de ailesi maddi açıdan hali iyi olduğundan istanbulda rahat bırakmıyor o da mesafe koyacakmış yani o yüzen sorun etmiyoruz gidişata göre herşey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…