Ben mutsuzluğu hak ediyorum galiba...

Belli ki meşrebi rahat.
Okulu bitirmeyişi,suçu başkalarına yüklemesi sorumluluk almaktan kaçtığını gösteriyor.
Eğer şu ana kadar gelişim göstermediyse bundan sonra da göstermeyecektir.
Evlenirsiniz,işten çıkar siz çalışırsınız o yer.
Ha bir de bunun askerliği var bence oraya da bir 20 ay yazın siz.Ya kaçar,ya emre itaatsizlikten ceza yer askerlik de uzadıkça uzar...
Valla zaten çok gergin agresif biri. Öyle pat diye sinirle ani ağır kararlar verir uygular siniri bir türlü geçmez. Sağı solu belli olmaz. O sinirle annesine bile küfür eder kardeşini döver avazı çıktığı kadar bağırır komşulara rezil olur birine zarar verir ve bunun için bile ona kızar "kendine zarar verdirttin" diye. Birinin kalbini kırar "kendine kızdırttın kalbini kırdırttın" der bunun bile sorumlusu başkaları olur kendisi mükemmel bey paşa. Sinirle yaptığı her şeyi de haklı görür. Sonradan sakinleşse bile aşırı tepki verdim deyip utanmaz üzülmez. Askerde ne yapar bilmem. Birine tepesi atarsa kaçar belki.

Valla zaten çok gergin agresif biri. Öyle pat diye sinirle ani ağır kararlar verir uygular siniri bir türlü geçmez. Sağı solu belli olmaz. O sinirle annesine bile küfür eder kardeşini döver avazı çıktığı kadar bağırır komşulara rezil olur birine zarar verir ve bunun için bile ona kızar "kendine zarar verdirttin" diye. Birinin kalbini kırar "kendine kızdırttın kalbini kırdırttın" der bunun bile sorumlusu başkaları olur kendisi mükemmel bey paşa. Sinirle yaptığı her şeyi de haklı görür. Sonradan sakinleşse bile aşırı tepki verdim deyip utanmaz üzülmez. Askerde ne yapar bilmem. Birine tepesi atarsa kaçar belki.
Niye berabersin hala ? Geriye donup baktiginda birgun cok pisman olacaksin. Hayati kacirdigini ge aslinda yapmak istedigin hicbirseyi yapmadigini farkedeceksin. Boyle bir insanla hayatini nasil gecireksin?

Daha okurken kanser oldum, nasıl tahammül ediyorsunuz? Peygamber sabrı var derler ya, ayakta alkışlıyorum sabrınızı. Stres olmuşsa olmuş, siz stres olunca ondan mı çıkartıyorsunuz hıncını? Yarın öbür gün başına ne gelse gelip sizden mi çıkaracak stresli olduğu için? Adam olup otursaymış, zamanında geçseymiş derslerinden. Hadi bir hata etti hepsinden kaldı, bütünlemelere çalışsaymış bari on gün yatmak yerine. Stresli olan insan o iki haftasını tamamen derslerine adamaz mı? Anladığım kadarıyla siz de onu oturtup çalıştıracak tek insansınız, bu hala neyin tavrıdır? Çok özür dilerim ne olur kızmayın ama bu insanla hayat geçmez, tüm hayatınızı bir insanın stres topu olarak geçirmeyin. Vallahi delirdim sinirimden. Sabretme sebebiniz her ne olursa olsun, bakın özellikle altını çiziyorum, ne olur bunu kendinize yapmayın.

Haklısınız ve mesele sırf bu da değil. Eski konularıma bakarsanız aslında bu ergen saçmasından arkama bakmadan koşarak kaçmam gerektiğini ama hiçbir şey yapmadığımı anlarsınız zaten...
ne güzel sende farkındasın. sadece alışkanlık oldugu için bırakamıyorsun ama emin ol eger işler ciddiye binip de hayatının hatasının farkına varınca çok pişman olursun.

Niye berabersin hala ? Geriye donup baktiginda birgun cok pisman olacaksin. Hayati kacirdigini ge aslinda yapmak istedigin hicbirseyi yapmadigini farkedeceksin. Boyle bir insanla hayatini nasil gecireksin?

bilmiyorum... cesaret edemiyorum yalnızlığa. evlenirsem mutlu olamayacağımı biliyorum. 1 günüm iyi geçse 5 gün tartışma kavga trip ile geçiyor. hep diken üstündeyim, yaptığım en ufak hata dahi büyüyor sanki geri dönülemez hatalar yapmışım gibi bir hale dönüyor. hatam olmadığını düşünsem dahi büyük tepkilerle suçlu durumuna düşürülüyorum çoğu zaman. özür dileyen alttan alan mecburen ben oluyorum. psikolojik yardım almasını istedim iyi bir zamanında, kabul etti. fakat kısa bir süre sonra küçük bir tartışmada bana ''Sorunlu olan Sensin! Git sen psikolojik yardım al, bir daha da bana böyle bir şey deme!!'' dedi üstüme attı bunu da. evlenirsem belki şiddet bile görürüm hiç güvenmiyorum. ama bitirmeye de korkuyorum. sakin olunca çok iyi biri ama hep sakin kalmıyor ki.

Daha okurken kanser oldum, nasıl tahammül ediyorsunuz? Peygamber sabrı var derler ya, ayakta alkışlıyorum sabrınızı. Stres olmuşsa olmuş, siz stres olunca ondan mı çıkartıyorsunuz hıncını? Yarın öbür gün başına ne gelse gelip sizden mi çıkaracak stresli olduğu için? Adam olup otursaymış, zamanında geçseymiş derslerinden. Hadi bir hata etti hepsinden kaldı, bütünlemelere çalışsaymış bari on gün yatmak yerine. Stresli olan insan o iki haftasını tamamen derslerine adamaz mı? Anladığım kadarıyla siz de onu oturtup çalıştıracak tek insansınız, bu hala neyin tavrıdır? Çok özür dilerim ne olur kızmayın ama bu insanla hayat geçmez, tüm hayatınızı bir insanın stres topu olarak geçirmeyin. Vallahi delirdim sinirimden. Sabretme sebebiniz her ne olursa olsun, bakın özellikle altını çiziyorum, ne olur bunu kendinize yapmayın.

evet ben onu oturtup çalıştırabilecek tek insanım çünkü benden başka enayisi yok... benim okuduğum bölümle onun bölümü arasında en ufak alaka yok. ikimiz oturuyoruz ders başına ve ben notları sesli şekilde okuyorum anlayıp anlatıyorum ona. çalışmamız bu şekilde devam ediyor. ne kadar saçma değil mi. ama bunu bile onun için yaparken onun beni kırmaktan bu denli çekinmemesi...
dün beraber çalıştık. bugün annem izin vermedi ve annemle sorun yaşamamak için gidemedim ders çalışmaya. sabah da söyledim durumu kabul etti ve akşam mesaj attı ''umutsuzluğa düştüm sen de bugün beni ektin ve çalışamıyorum!!'' diye. ben miyim sorumlusu?
sabretme sebebiniz her ne olursa olsun demişsiniz de zaten sabretme sebebimi bilmiyorum. yalnız kalma korkusu sanırım.

bilmiyorum... cesaret edemiyorum yalnızlığa. evlenirsem mutlu olamayacağımı biliyorum. 1 günüm iyi geçse 5 gün tartışma kavga trip ile geçiyor. hep diken üstündeyim, yaptığım en ufak hata dahi büyüyor sanki geri dönülemez hatalar yapmışım gibi bir hale dönüyor. hatam olmadığını düşünsem dahi büyük tepkilerle suçlu durumuna düşürülüyorum çoğu zaman. özür dileyen alttan alan mecburen ben oluyorum. psikolojik yardım almasını istedim iyi bir zamanında, kabul etti. fakat kısa bir süre sonra küçük bir tartışmada bana ''Sorunlu olan Sensin! Git sen psikolojik yardım al, bir daha da bana böyle bir şey deme!!'' dedi üstüme attı bunu da. evlenirsem belki şiddet bile görürüm hiç güvenmiyorum. ama bitirmeye de korkuyorum. sakin olunca çok iyi biri ama hep sakin kalmıyor ki.
çok pişman olacaksın

O kadar haklısınız ki cevabınızın her kelimesinde. Ben de ayrılık hayalleri kuruyorum rahat nefes alacağımı biliyorum. Koskoca 4 yılda geçirdiğimiz sayılı iyi günün hatrına, bundan sonrakiler için umut kırıntılarıyla devam ediyorum. Belki de özgüven problemim var. Bir daha kimseyi bulamam yalnız kalırım vs.

böyle bir adam için kendini yıpratmaya değmez. hayat sana çok daha iyilerini getirir buna inan ve kendine güven.

Ne olacak biliyormusunuz? Evlendiginizde olgun taraf siz (yuksek ihtimal kavga bagirma hakaret hatte siddet ki uzak degil ofke kontrolu yok)coxuk gubi pispislanmak iateyen o olacak evlenince mutlu olmayacagimi biliyorum dedirten bir insandan uzak durun hatta arkabiza bakmadan kacin zaten evlilige gerek kalmadan siz bunalacaksiniz ki bunuda konudan anliyoruz cok zor bu insanla naaip kismet var karsiniza daha zarif biri ciksa sizi sevse deger verse birazda olgun olsa nasil olur?soyleyeyim cok guzel olur karsilikli sevgi saygi...yapamam ondan ayrilamiyorum ki klasiklesmis ayni zamanda aci veren bir durumdur ki yasanmasi zordur fakat ileriyi dusunun siz bu hayata birini pispislamak icin gelmediniz psikolojisi saglam degil saglikli bir iletisimizin yok yardim almasi sart ina bunu tavsiye edin hatta israr edin kendi iyiligi icin ve ayrilin geri donus beklemeyin arayip sormayin ilk zaman uzulursunuz bol bol salavat getirin uzuntu falan kalmaz sonrada hayatiniza bakin byaynlar boyle erkekler yuzunden perisan oluyor....sevgidiniz kadar sevilirsiniz kismet ise zaten olur onunla ama burada bitirin daha cirkinlesmeden isler ki insaAllah kismet degildir bence ki yazik olur size

Ve hatasini anlamayan insan cok zordur omrunuzu yer lutfen uzatmayin ayrilin kismetiniz gelir size mutlu olmaya bakin onsuzda hayat guzel olur ki onunlayken zaten icinden cikilmiyor degermi?degmez

Uzman yardımıyla aşabilir miyim acaba ya. Farkındayım ve bu bana koyuyor yani başkası bana anlatsa ben ona çok kızarım kendine saygı mı duymuyorsun diye ama iş bana gelince bu hale düşüyorum. İki güzel söze harekete kanıyorum.

Tabiki aşabilirsin hepimiz neleri aştık..inan bana burdaki çoğu kişi hayatında birkere olsun yardım almış kişiler..okuyorum yorumları,gitmeyen kalmamış

X